torsdag den 22. oktober 2009

Altid noget i hænderne?

Jeg er typen der altid har noget i hænderne. Ikke mindst når jeg har rigtig rigtig travlt. Sådan en weekend går jeg i møde. I dag skal der sættes op på den stand Stof og Stil har på KREATIVE DAGE messen i Fredericia i denne weekend. I morgen skal jeg lave armbåndsworkshop på messen (på standen).
Lørdag skal jeg til Odense på min gamle Steiner skole og vise det frem jeg laver med en lille udstilling/bod. Lørdag kl. 11.00-20.00 Rudolf Steiner Skolen, Lindvedvej 64, Odense.
Og søndag tilbage og være hele dagen på messen i Fredericia.
Kommer I et af stederne mens jeg er der, så husk at kigge ind og sige "Hej jeg er..."
Imens stresser jeg af så godt jeg kan, med at have noget i hænderne.....

Sådan en kan man altid lige have i hånden.

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Når jeg las de 10 tingene om deg forstår jeg at du alltid har noe i hendene. Tror ikke det er mye ro på deg, men det er jo fint å få gjort mye man lykkes ofte da.
Lykket til i helgen på gamleskolen og ellers. :-)

SOLSAUM sagde ...

Lykke til med ei innhaldsrik helg!

Unknown sagde ...

Mange dejlige oplevelser men øj hvor har du travlt ! Godt du har din kastanje... :-)

Karen Marie sagde ...

Hej hop for en weekend du skal bryste dig til - måske du skulle have lidt fred og ro med i baghånden - Jeg sender dig lidt og håber ikke du får alt for højt hår ;0)
Og sikke fine små svampe, jeg har lige syet nogle til en efterårssag jeg har lavet, mon ikke jeg viser dem på min blog på et tidspunkt - der er noget med svampe også selv om vi har set dem nogle år, de er bare charmerende og i din størrelse også nuttede :0)

Clemme/Trine sagde ...

Lyder som en lidt hektisk og så alligevel super dejlig weekend du går i møde:) Min gamle oldefar havde altid en kastanje i lommen, som han så lejlighedsvis sad med i hånden - det skulle efter sigende være godt mod gigt :)
God weekend

Ulla V. sagde ...

Du går godt nok en travl weekend i møde. Jeg håber, at du synes det er en fornøjelse, selvom det aldrig er skønt at undvære familien.

Det er sjovt som en kastanie eller en sten kan være beroligende - jeg har også altid en sten i mine jakker. :))

Hav en rigtig god weekend. :))

Efterårsknus,
Ulla

Pernille på 1. sagde ...

Hej Karen, der ligger en award til dig på min blog :)

marie sagde ...

Jeg kjenner igjen det å alltid ha noe i hendene. Jeg klarer ikke å bare sitte helt i ro med hendene i fanget. Da må jeg i alle fall ha ei bok i hendene.

Lykke til med helgas planer.

Hilsen marie som nettopp har oppdaget bloggen din