tirsdag den 13. oktober 2009

Udfordring: HVID

Nina har sendt en hvid pil i min retning. Hvilket betyder jeg skal finde 7 ting i mit hjem i farven hvid. Den udfordring kan jeg ikke lade ligge, for næsten alt her er hvidt.

Først af alt NATUR HVID. Theposer fra KUSMI TEA er små fint syede stofposer....skønne ikke?


Hvide stearinlys. Eller næsten. Pastel hvid er det man i moden lige nu kalder: "Den nye hvide."

Knapper...jeg samler jo. Især i hvid. Der indgår naturligvis PERLEMORS HVID.

PATINA HVID....kunne man vel kalde denne skønne skammel, som er 1 af 2 jeg bar med hjem fra en rejse i USA hos min søster. Skamlerne stammer fra en læge klinik der lige var blevet nedlagt. Klinikken havde eksisteret siden lige efter 2. verdenskrig.


Og så er der jo KOGE HVIDT...håndklæder min svigermor strikker for mig på bestilling.


CREME HVID. Den farve indgår overalt i hjemmet her. Som gamle fine smørre brædder i køkkenet eller som EDME stel i køkkenskabet. (Køkkenet er i øvrigt hvidt, og manden har selv snedkereret det).Og så lige zig zag tæppet i ULD-HVID. Opskriften står i Boligkataloget fra Stof og Stil. Og uldgarnet fås samme sted.

Og ja, tæppet er sådan set hæklet færdigt. Men der er lige en jule basar på børnenes skole om 5 uger....så kan tæppet få hæftet ender bagefter.
Jeg skyder en GRØN pil viddere til:
og håber I har lyst at lege med.

7 kommentarer:

hanne ewald sagde ...

Grøn, fedt jeg elsker grøn - det er lidt mørkt nu til foto, så jeg tager den op i morgen.
Finn tager til cypern lørdag og 8 dage frem !
Sååååååååååååå !

Unknown sagde ...

Så gøy Karen.:-)) Jeg får vente til imorgen da det er lyst og lettere å fotografere.
Dine hvite ting ble en lekker fotosession, men mine grønne vil bli som det blir. Akkurat som når jeg henger en grønn plakat på tavlen på skolen, da betyr det at vi er som vi er. Gul da har vi bare lov å hviske og snakke med sidemannen på gruppen. Rød er helt uten lyd,og den blir brukt bare aller nødvendigst.c,")

Unknown sagde ...

grøn!! Karen altså!:) jeg vil så gerne lege med, mest for udfordringens skyld, for jeg har vist kun én grøn ting! Jeg forsøger i morgen når lyset er til det. Knus

KirstenK sagde ...

Ah ja, den skønne hvide, elsker knapperne, som jeg også har en svaghed for...

Unknown sagde ...

Lækker hvid !

Nina sagde ...

Smukt - og pludslige er hvid ikke bare hvid når den lander hos dig. Tak :-)

Mette sagde ...

Hej Karen. Jeg er helt ny i denne blog-verden. Men jeg er faldet over din side og synes det er nogen utrolig flotte og inspirerende ting du laver. Så nu har jeg meldt mig som fast læser - uden egentlig at vide, hvad det indebærer ;-) Hilsen Mette