torsdag den 15. oktober 2009

At sige farvel...eller på gensyn

I dag har jeg været til begravelse. Min kære tante døde i fredags alt for tidligt.

Man dør da ikke bare fredag eftermiddag på sofaen sådan uden varsel, og slet ikke når man kun er midt i 50'erne. Det er slet ikke fair, og man sprøger sig selv igen og igen:" Hvad er meningen?"

Jeg spørger også ofte mig selv hvad vi er her for, hvorfor det er vigtigt at tro på noget.
Jeg tror f.eks. på reinkarnation. Jeg ved ikke hvorfor, det er bare det der giver mig mest mening.
Hvad andre tror på må de jo om. Sådan helt selv :)

11 kommentarer:

Lene L N fra Tyskland sagde ...

Jeg har ogsaa väret til begravelse i dag. En personlighed i vores landsby er väk. Der var saa mange mennesker, der blev spillet jazz og Mari Boine i kapellet og vi var stille. 68 blev han... Hvor gamle bliver vi? Naar man möder Döden tänker man paa Livet - det man selv förer. Jeg tror ogsaa paa reinkarnation. Det er der for mig en mening i. Sov godt.

KirstenK sagde ...

Begravelse er altid en ting der får tankerne i gang, faktisk er det meget godt at tænke lidt over hvorfor vi er her, og ikke mindst hvordan vi er når vi er her... og det er vigtigt at have noget at tro på, uanset hvad det er man nu tror på...

Juliane | Fröken Skicklig sagde ...

Efter hösten kommer vintern och efter vintern kommer våren, även om det är lätt att glömma nu när dagarna blir mörkare... Varma kramar norrut, kära Karen!

Tina sagde ...

Hej Karen.
Jeg er ked af at høre om din tante. Ja, sådan en begravelse sætter tankerne i gang. man ved aldrig hvornår det er ens egen tur.

Jeg var til begravelse for en uge siden - vores nabo døde efter kort tids sygdom, og jeg synes begravelsen var hård at komme igennem - og så var det ikke engang familie.

God weekend til dig og dine.

Kh Tina

oklyous sagde ...

Det er jeg virkelig ked af at høre. Jeg må tilstå at jeg også tror på reinkarnation, det føles bare bedst! Jeg kan ikke lige tanken om at vi kun lever en gang. At vi kun har èn chance - jeg håber på en del.

Ulla V. sagde ...

Åh, det gør mig ondt, Karen. Og når man kun er i 50'erne er det slet ikke tid at tage afsked med én man holder af.

Kisser sagde ...

Dyb sympati herfra.
Reinkarnation er en dejlig tanke.

Inger Lise sagde ...

Hej Karen. Med lidt hjælp fra min mand, tror jeg, jeg kan finde ud af at kommentere... Skrev en lang hilsen tidligere som ikke nåede igennem nåleøjet. Sendte en lignende på Facebook.
Er vildt begejstret over din fine side!!
Og lever selv i "dagen derpå". Lidt trist og træt i kroppen. Godt vi har en "stille" dag hjemme.

Inger Lise sagde ...

igen igen...:-)
Ville have udvekslet ide om strikkede karklude og små håndklæder i mønstre som vores farmor lavede dem, og fandt dem tilfældigvis på dit link: "huset på toppen" under pasteller og lavendler...
er ret forelsket i dine strikkede håndklæder! Er det et mønster svogermor vil dele??
Knus Inger Lise

Unknown sagde ...

Jeg vet ikke, vi har mistet unge folk i familien i ulike ulykker så vi er vel hardt prøvet. Det har bare gitt meg en påminnelse om å være tolerant og ikke bry meg om bagateller. Hvorfor noen dør tidlig og andre ikke, det er det ingen som kan svare på, men vi kan leve det korte livet på jorden det beste vi kan.
Det er trist for deg å miste din tante, men etter en tid når tomheten er borte er det akseptert.

Birgitte sagde ...

Kære Karen. Ja, livet skal leves forlæns men forståes baglæns (S. Kierkegaard). Og så er det ikke altid let alligevel, vel?
Een ting er sikkert her i livet. At vi kun har livet til låns, og troen begynder der, hvor tænkningen hører op....