lørdag den 8. januar 2011

Her regner det....med gode samtaler

Regn og nye vinduesfuger passer bare ikke så godt sammen, så projektet er udsat til på mandag.
Ældstebarnet er blevet hos veninden endnu en nat, yngstebarnet har haft besøg af en klassekammerat siden i går, og er nu taget med ham hjem i stedet. Så der er dømt AFTEN UDEN BØRN hos os!!!
Og i stedet for hårdt arbejde blev det så en dag med hyggeeftermiddag. Legekammeratens forældre hentede de 2 mindste og vi klarede æbleskiverne og kaffen imens.
Ja, og en rigtig god snak om hvordan de biodynamiske produkter og den gode kvalitet ENDELIG ENDELIG ENDELIG er ved at vinde indpas.

Det omtales nu flere steder, at nogle af de allermest anerkendte vine er biodynamiske, at mælken fra køer med horn giver en målbart bedre mælk, at melet med kimdele er bedre en det "pap mel" der desværre er en del af ude i verden.
At flere og flere igen forsøger sig med hjemmebagt rugbrød, fordi de fleste supermarkedsrugbrød simpelthen ikke indeholder rugmel i nogen form.
Vil du vide mere? Så finder du helt sikkert løbende mere viden HER og generel info HER.

2 kommentarer:

g u r o sagde ...

Mmmm...det ser godt ut! :) Her hos oss er det mannen som plutselig har blitt baker, etter at han i flere år har nektet for at han kan det.. Jeg sier bare takk og stå på videre! :) (I dag måtte han forresten innom flere butikker før han fant en med økologisk hvetemel!) -og jeg gleder meg til ferskt brød til frokost (det heter kanskje morgenmad på dansk?) i morgen!

Håper lørdagskvelden ble god, og at søndagen blir strålende!

Shippymolkfred sagde ...

Wow, that looks so yummy!!!
Greetings from Scotland
Shippy