tirsdag den 18. januar 2011

Småfolk genialt....igen

Yngstebarnet på 8 blev den heldige ejer af en Småfolk velour nederdel for nyligt.
En gave fra en gudmor.
Hvor er de bare geniale...ja både Småfolk, og nederdelene.
Og derved kom de "fejlindkøbte" (på tilbud i Føtex...ellers super lækre) strømpebukser så lige pludselig til deres ret. Endda noget der gør dem til favoritter nu....pyh...
Det er blevet lidt besværligt at gøre pigerne glade med tøj, nu når de selv vil bestemme.

 Moderens design baggrund fornægter sig jo ikke....Det kan være svært at være ligeglad...(eller se sådan ud)
Hvem bestemmer børnetøj hos jer?

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Super smart....om det så er neglelakken , så matcher den....

Vores barnebarn på 3½ år,Marie.... har også en helt klar mening om hvilket tøj hun skal have på...og kan skifte flere gange dagligt.

Mange hilsner fra Joan M.

Unknown sagde ...

Meget smart. Småfolk er skøøønt. :o)

Vil også komme med et kompliment for neglelakken til det sæt tøj. Total smart ung dame. :o)

Trine (groovy baby) sagde ...

Jamen, Småfolk er jo altså også bare creme de la creme....

Underligt nok får jeg mestendels lov at bestemme podernes påklædning - altså hos de 3 yngste. De vil gerne, hvis jeg ligger tøj frem til dem - og jeg opponerer ikke!! :-)

ReVinyl sagde ...

KJempefin! Småfolk har mye bra!
Hjemme hos oss har vi to sjefer på 7 og 5 år ;) Jeg prøver å legge frem noe og hvis det ikke blir godtatt får de hente noe selv. Jeg bestemmer at de skal ha på lue, votter og sjerf og de får bestemme hvilke de skal ha på. Ha en fin dag! :) Siw

Belinda sagde ...

Herhjemme bestemmer jeg, men nu er min søn jo så også kun 1½år og da han er en dreng forventer jeg at der går en del år inden han begynder at sige mig imod ;)

Fru Thornholm sagde ...

Uh ja, den nederdel er også en del af garderoben herhjemme.. Men Min datter, Alma, på meget-snart-4-år har en helt klar mening om hvad hun vil gå i: Det skal være blåt eller grønt, helst bukser, og med lommer og lynlås! Det er lidt skidt, når det meste af skabet er fyldt med tøj i den mere pigede farveskala.. Så jeg må være kreativ..

Anne Dorte sagde ...

Småfolk er skønt, uden tvivl!! Synes den lilla og orange er pivskønt sammen(;
Her hos os det er mig, som bestemmer tæjet/stilen endnu og jeg sværger til det hjemmekreerede (desværre syr jeg ikke, men har et par super kontakter, som klarer det for os)til min yngste datter på 4. Frida på 8 er absolut ikke til det hjemmegjorte tøj mere (snøft) - hun er rigtig meget til MÍLK copenhagen og tøj i den dur. Jeg ligger tøj frem til begge piger og oplever egentlig, at det er den yngste som altid liiiige har brug for at ændre på et eller andet af det, jeg har lagt frem.
Kender godt fornemmelsen af at forsøge at se ligeglad ud he he he lidt af en udfordring for en børnetøjselskende mor....

FrøkenTina sagde ...

Jeg bestemmer! også når manden pusler er jeg ude og lægge tøj frem, men ellers ser hun altså håbløs ud en gang i mellem! Den store på 5 lægger jeg også tøj frem til, men det er mere et samarbejde! Fede strømpebukser!

Klejs sagde ...

Har stadig noget at skulle have sagt. Men han er også kun 3 år og vil heller være splinter-Hans-Jørgen end at iføre sig tøj. Det frie barn ;)

Mette sagde ...

Skøn nederdel.

Freja på 4 år har sine meninger og dem lytter jeg til, men det er mig som har det sidste ord :)

Nynne på 2 år er egentlig ligeglad... endnu

Marina sagde ...

Mange, mange kærlige omend forsinkede tillykkekram. Dejligt at se her på bloggen at du er blevet festligt fejret.

JA DATTEREN HAR SANS FOR DET, DET SES...

Hjemme hos os er det næsten kun børnene selv der bestemmer. Jeg opponerer praktisk taget kun mod tøj der trænger til at blive vasket eller som ikke dur til vejret. Min ældste på 11 er lige begyndt at få tøjpenge og styrer derfor helt alene hvad der er i skabet til de andre køber jeg tøj, men til min yngste på 5 har det nu allerede i flere år været sådan at jeg spørger hende om hun vil have det tøj jeg har købt for ellers får jeg hende simplethen aldrig til at tage det på. Min søn er mere ligeglad så længe det er rart at have på.