tirsdag den 10. august 2010

En guide til mange farver bomuldsgarn

Min samling er ved at være stor i gode farver, indrømmet!
Jeg kigger altid efter bomuldsgarn i farver jeg "mangler" lige gyldigt hvor jeg køber ind.
Det kan være i f.eks. Aldi, Kvickly, Netto, Stof & Stil, den lokale garnbutik Ønskegarn eller hos Tanterne i Odense. Jeg er ret god til at huske farver...lidt mere rødlig lilla eller lidt mere skrigende orange....men er du ikke sikker i farver, kan man lave et lille klip af hver af de farver man allerede har og stoppe dem i en lynlåspose str. sandwich.
Lige til at have med i tasken.

Nogle gange er man heldig og finde garnet billigt.
Stof & Stil har jeg selv været behjælpelig med gode farver, da jeg arbejdede der....
tanterne har mange (rigtig mange) gode pasteller m.m.
og forskellige garnmærker er gode med hver deres scala.
Kvaliteter er også forskellige. Favoritten er Tanternes Havblik....den er så super blød og lækker. Men til mange ting er de billigere jo "gode nok".


Så ud i "marken" og kig dig omkring. Samlingen kan hurtigt blive lige så stor som min.
Og ideerne kommer ligesom lettere, når man lige har den farve man skal bruge.
God tur :)

9 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Jeg er også altid på udkig efter farver der ikke findes i mine samlinger både af tyndt uldgarn og bomuldsgarn...

Citronmoster sagde ...

Smart ide, den tager jeg straks til mig :-)

Hege sagde ...

Meget god ide, har en tedens til å komme hjem med de samme fargene, selv om det er ulike typer garn. Takker for tipset :-)

Camilla sagde ...

Tænk sådan har jeg det også...må lige tjekke om der skulle være garn,- og måske en ny farve, når jeg ude og handle. Faktisk fandt jeg til min overraskelse lige den gule jeg manglede en dag i Bilka...og BILLIGT endda. Har stadig det skønne Havblik til gode,- men overvejer kraftigt at købe lidt over nettet, da det er sjældent ruten går forbi Odense City.

Lav en god garn-dag...:-))

Kirsten sagde ...

Og det ser "knaldhamrende" godt ud når det bare ligger og ligger, grund nok i sig selv til at købe det. Jeg er dog ikke sikker på gemalen er enig.

Darling L sagde ...

Det er nemlig helt rigtigt - ideerne kommer bare lettere (og er SÅ meget lettere at føre ud i livet) når man har materialerne til det!
Det er så frustrerende at stå med en knald-go' idé, og så først skal rundt i 3 forskellige butikker, og måske bestille noget over nettet inden man kan komme i gang...

Smukke farver du har fået samlet!

Kh Louise

Helle Tang sagde ...

Wow man bliver glad i låget af alle de farver ;-)
Jeg har selv gang i et farverigt hækleprojekt, med garn fra stof og stil, der kommer billeder på bloggen, som arbejdet skrider frem ;-)

Glaphuset sagde ...

Hej Karen.

En garn-regnbue er landet i din reol, hvilket lækkert syn. Jeg eeelsker farver, elsker at se dem som her hvor den ene farve glider over i den anden. Men også når de gir hinanden gas, som hinandens farvekontraster.
Det var dog en ualmindelig god idé med lynlåsposen. Jeg er også altid på udkig, jeg drages, gør jeg :o) Kender ikke tanternes "Havblik" det skal jeg da vidst kigge nærmere på :o)

Forsat dejlig dag Karen.
Kh Anette

snippen sagde ...

Fantastisk samling! Man kan jo bli rett lykkelig bare av å ha dem stående til pynt i stuen! Selv bruker jeg mer ullgarn enn bomull - men man blir jo fristet når man ser alt det fine du tipser om på bloggen din! Det er en rett trivelig og inspirerende blogg du har. :)