tirsdag den 24. august 2010

Fly fly butterfly....


Sommerens (måske) sidste sommerfugle er landet overalt på mine rammer i stuen.

Klip en form i ønsket type sommerfugl og klip den i forskellige stykker papir.
Her er brugt håndlavet papir fra
Søstrene Grene til 4,40 dkk pr. ark.

9 kommentarer:

Joan sagde ...

Hvor er de skønne.

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

hvor fint:)
stine

by myr sagde ...

Hvor er de bare fine - og sikke en dejlig enkel måde at lave lidt ekstra udsmykning eller forandring på. Det må bestemt afprøves herhjemme:-)
Kh. Malene

g u r o sagde ...

så fine! :)

Eg har også kjøpt fine ark i mange farger og mønstre hos Søstrene Grene, og planlegger å bruke de til ulike kreaprosjekter. :) Men de lukter SÅÅÅ vondt! Må oppbevare de i plasten og godt sammenrullet...har jo lyst til å ha de fremme til inspirasjon! Tips?

Hege sagde ...

Herlige sommerfugler :-)

Stella Dea sagde ...

Ej hvor er de dejlige. Ku da også være super at pynte med til fest. feks på store grenre. Du har da også bare altid de mest fantastiske påhit. TAK for dem

KirstenK sagde ...

Jamen de er jo skønne, de sommerfugle der...en ide der hurtigt kan "kopieres"...så det tror jeg da lige jeg gør her inden sengetid!

Unknown sagde ...

Hvor er det sjovt...pludselig er det sommerfugle der tager over. Jeg har netop sammensat en lille sommerfugle "uro", som hænger inde over lillepigens seng...Hyggeligt :)

Rikke sagde ...

De er bare fine Karen, de giver mig dog associationer til den tid, hvor det var frygtelig moderne at have foldede sommerfygle af gavepapir på væggene. Altså sådan lidt vifte-agtige sommefugle.