søndag den 1. august 2010

DIY genbrugs vimpel til regnvejrsfest

En stak poser. Læg en 3kant på i papir og klip så den ene side er i foldekanten. Et godt mix af farver giver det bedste resultat. Læg den foldede vimpel om snoren og klips den fast i begge sider. VOILA!

Ideen har jeg for år tilbage fået af HENDE HER. Det er den metode der blev til de lette vimpler i stof.

7 kommentarer:

Anita Tørmoen sagde ...

Så artig ide. De blir jo skikkelig fine!

IF Stjernen sagde ...

Smart! Så bliver det pludselig legalt at købe plastikposer igen ;-)

Maja_B_ sagde ...

Sikke fin idé...
Tak for snakken idag, det hyggeligt!

Cecilie Astrid sagde ...

Hvor er det smart! Og apropos flagranker tror jeg måske jeg har fået noget af dit med hjem idag. Da jeg kom hjem opdagede jeg at den gavepose jeg havde fået med hjem fra blogtræffet ikke var den som jeg først havde fået. Den indeholdt den fineste lille hæklede flagranke, og Karen gav mig et fif om at det måske var din?

Home by Bianca sagde ...

Hvor smart! Da jeg hverken syr eller hækler er det helt sikkert en idé, der kan bruges hjemme hos os, for de er da så finde de vimpler!

kundskabogkaos sagde ...

Fantastisk ide Karen! Jeg var lige ved at lave et indlæg, hvor jeg ville efterlyse gode ideer til brug af plastik poser. For vi har SÅ mange, og jeg skammer mig faktisk over det. Så nu har vi købt 4 indkøbsnet, og så skal de bruges. Men så kunne jeg jo lave flagranker af platisk poserne! Tak for ideen!

hanne ewald sagde ...

Ha ha - ja det er rigtig, det har jeg før pyntet op med !
Man får faktisk stadig en masse fine poser når man handler i detailhandlen, og nogle af dem duer ikke som "genbrugsindkøbsposer" fordi de er for små til at bringe dagligvarer hjem. Men man nænner ikke at smide dem ud. Så det kan sagtens blive fine fine flagranker!