torsdag den 26. august 2010

Te si på den gammeldags måde

Elsker mine fine gamle ting der stadig har brugsværdi.

Der er noget over det der er gammelt og brugt i generationer, man bare ikke kan genskabe som nyt.
Har du arvestykker du bruger i det daglige?

6 kommentarer:

SOLSAUM sagde ...

Så fin den er!

Eg er så heldig å ha nokre fine fat etter farmora mi som er mine yndlingsfat;o)
Og to skjørt som faster til far min har hatt. Dei eg har sydd om til tunika/kjole. I dag har eg på den eine;o)

Ha ein fin kveld!

Quie sagde ...

Sikke en fin te si - ja jeg har et meget gammelt fingerbøl i sølv og glas, som jeg stort set bruger hver dag. Har forsøgt at bruge andre, men ingen af dem dur lige så godt!

Angelikas quilts and knits sagde ...

Jeg elsker gammelt porcelæn og bruger en gammel kaffekande til at vande blomster og en anden til opvaskemiddel. Tandstikkere ligger i en lille mælkekande, det samme gør vatpinde. Karklude ligger i en suppeskål i vindueskarmen :-)

by myr sagde ...

Hvor er den altså fin...jeg elsker bare arvestykker, tanken om at nogen (ovenikøbet endnu bedre hvis det er fra ens egen familie) har brugt tingene og se hvordan de er mærket af mange års brug...jeg har en kage dåse, meget smuk og stor og bulet, fuld af de skønneste sommerfugle og sarte pastel farver, som jeg har fået af min bedstemor...den bliver brugt hver gang jeg bager (hvilket er ofte). Og så sender jeg min bedste en kærlig tanker hver gang:-)
Kh. Malene

Lea sagde ...

Jeg mener bestemt, det er en skål til lidt rejer som kan stå og dryppe af.

Lotte sagde ...

Åhh jeg elsker gammelt porcelæn og jeg elsker de arvestykker jeg har. Mest af alt er det nok min mormors gamle smykkeskrin - med dansende ballarina og musik :o) Kan huske jeg legede med det som barn, og nu er det så blevet mit, og jeg bruger det HVER dag... Jeg må vist hellere lige lave et lille indlæg på min blog om det...