onsdag den 24. august 2011

Æbleflæsk

Man kan jo f.eks. lave æbleflæsk af alle nedfaldsæblerne.
Det er god og billig mad.
Udskårne æbler...med eller uden skræl (efter ønske).
Bacon steges sprødt på panden (hæld evt. fedtet fra) og æblestykkerne koges/simrer møre deri.
Er æblerne småsure, kan man naturligvis tilsætte sukker.
Og så eller på rugbrød med det....
UHM!!!

8 kommentarer:

Helle : sagde ...

Uha det smager så englene synger ;-)

Kirsten sagde ...

uhm

Anonym sagde ...

Hej Karen
Min lille biks www.gamletingpånyehylder.dk holder loppemarked på søndag d. 28. august på Trøjborg mellem kl. 11 og 16, så hvis du har lyst til at gøre et godt kup, så kig forbi, vi er billige og har mange fine gamle ting og sager;-)
Jeg håber vi ses.
Mange Hilsner
Sidsel
P.s hvis du har lyst må du meget gerne sprede budskabet lidt, det ville være en stor hjælp!

ullaskovjensen sagde ...

Og er man ikke så vild med "flæskeduften" efter spisetid, kan det anbefales at lægge æblebådene i en bradepande (evt. sukker på) og "flæskeskiverne" på bageristen ovenover.
Afhængig af skivernes tykkelse (men lidt tykkere end de slicede), tager det en halv time ved 200 gr.

Unknown sagde ...

ej det husker har jeg faktisk ikke fået i mange mange år, dengang kunne jeg ikke så godt lide dem, men nu har jeg da lige fået lyst til at prøve det igen :)

Gitte sagde ...

MUMS! Jeg elsker æbleflæsk. Måske man snart skal genoplive den tradition ;)

Eva sagde ...

Uhm, æbleflæsk.
Min mormor, der var slagter, lavede det med røget spæk, og det smagte skønt. Men det kræver, at man ikke er fedtforskrækket......

Ellen Kathrine sagde ...

åh det elsker jeg... så nu ser du mig i fuld firspring ud efter æbler..