torsdag den 14. juli 2011

At vinke farvel....

Hver gang jeg vinker farvel til min søster, er der et hul i hjertet i flere uger efter.
Nu var dagen så igen kommet og 14 skøne dages samvær er forbi for denne gang. Flyveren er på vej til USA lige om lidt og det lille hjertehul er ikke blevet mindre siden vi sagde farvel i går i sommerhuset.

Så er der lige man spørger sig selv: "Hvorfor det er at hun og hendes familie lige absolut SKAL bo i USA hvor hendes mand er fra"?

Min søde søster...Kære Ida. Vi kunne jo SÅ GODT bruge jer her HVER DAG!

6 kommentarer:

Lene sagde ...

åh hvor jeg kender den følelse. Selvom min søster kun bor på Amager, så kan jeg få et hul i hjertet, når jeg savner hende. Heldigvis taler vi tit og længe i telefon og ses da også flere gange om året. Lige præcis i dag SAVNER jeg min søster så meget. Har lige lyst til at gi' hende et kæmpe knus.

Ida Sauer Eriksen sagde ...

Jeg tror alle kender det.. jeg har selv lige sagt farvel til min søster og hendes to unger og send dem tilbage til Sjælland, jeg ser dem først til jul, hvis vi ikke sner inde på vores lille klippeø i østersøen..
Hjertehullet bliver vist ikke mindre med tiden, man venner sig bar til det. jeg sender mine tanker til dig Knus Ida

Unknown sagde ...

Puha ja det må altså være super hård. Jeg er noget så taknemmelig for at have min søster og hendes familie næsten lige i nabolaget. Kan slet ikke bære tanken om at de skulle være så langt væk. Der er nu ikke noget som søster-kærlighed.

Giraffens kaos sagde ...

huff ja, aldri noe gøy å se noen dra så langt bort :-(
Kanskje min give away kan muntre deg opp? :-)

Lis Rylander Karlsson sagde ...

Uh, Karen, jeg får også helt ondt i hjertet på dine vegne. Det er altså særligt svært at undvære sine søskende. Må omstændighederne se i nåde til jer, så I får mulighed for at ses noget oftere. Selvom det aldrig bliver det samme som at have hverdag sammen.

KRAM på en våd sommerdag,
Lis

Tro Håb og Kærlighed sagde ...

Jeg ved lige, hvordan du har det! Jeg har kun en søster, og vi har hele vores voksne liv boet på hver sit kontinent. Nu bor hun i Memphis TN, fordi hun er gift med en amerikaner. Vi ses ca. hvert andet år - i august tager vi over til dem.