onsdag den 1. juni 2011

OK hvem kan være så begejstret....

Bare fordi "min" rapsmark på vej til arbejde er skøn og gul endnu?
OK, jeg lød lidt vel lystig forleden, over min gule mark på vej til arbejde. Og over den ikke havde toppet endnu i farveglansen SKRIG GUL.
Jeg kunne også godt høre at "jeres" rapsmarker for længst er afblomstret. Det er der også flere på turen der er, men den her....den er altså bare bagud, eller også er det en anden sort, eller noget jeg ikke ved.
I går morges tog jeg det vedhæftede billede. Lige ud gennem forruden med min mobil.

Den har betemt toppet, men den er da gul endnu.

4 kommentarer:

Lis sagde ...

Solen står jo heller ikke højt på himlen endnu. Den har også betydning for hvor gul en mark står.

Kan det godt passe at dine vimpel ranker er udstillet hos Tante Grøn i Odense. Vi var derovre i lørdags og jeg kom vist til at prale af at jeg kendte dig :s ( Gør jeg jo også, jeg læser jo fast med på din blog)

God onsdag til dig.

Kh. Lis

Karen Klarbæk sagde ...

Ja, der er vimpler i vinduet hos tanterne og de var mine før de fik dem.
Min poncho er der også et eller andet sted.
Den bliver bytet med mit farvede zig zag tæppe slut Juni, når jeg skal til 25 års jubilæum for fuldførelsen af Steiner Skolen.
Og ja, vi kender da hinanden når vi er i blogland sammen :)

Karen

Trylleæblet sagde ...

Hej på Nordsjælland er raps markerne angrebet af Glimmerbøsser (en lille bille) så de har slet ikke været så flot skrig gule som de plejer i år, desværre, for det er så smukt et syn

Randi B. Jensen sagde ...

Det kan være noget med sommer og vinter afgrøder - ja, jeg har ikke så megwt forstand på det, men bor på landet og er blevet belært om at det er derfor nogen blomstrer før andrer :-)