onsdag den 1. juni 2011

Et garnhjem?

Jeg har kassevis af garn i stuerne.

 Både som her.
 I kurve, i glas og i poser.


Som små deko bunker og

 Naturligvis i mine arbejdsskåle.

Min pindsvinemand er meget forstående...heldigvis.
Det er i stedet for endnu mere dekoration i form af lys eller vaser etc.
Og helt positivt, kan man da sige, at garnet ind i mellem forsvinder, før der dukker nye og endnu større forsyninger op.

Ja, og så er der alt det der ligger i kasser i kælderen i farveorden.
Har du garn eller garn-garn-garn?
NB. Jeg køber ca. 1 par sko/sandaler om året og nok 1 par støvler hvert andet år.
(Må man så ikke godt have meget garn?)

13 kommentarer:

Súnadóttir sagde ...

Smukt :)
Hehe, det er godt at du selv kan finde gode undskyldninger for, hvorfor du gerne må købe garn :) Det gør jeg også selv, hehe :)

Før jeg begyndte at blogge syntes jeg at jeg havde utrooolig meget garn, men nu har jeg fundet ud af at det egentlig ikke er så galt...... nånej, mens jeg skriver dette kommer jeg lige i tanke om de 138 nøgler jeg købte på Island i sidste uge ;)
Så jo, jeg har garn-garn-garn :D

Josefine sagde ...

Jeg har også Massa af garn. Mange projekter der venter, men man skal ikke gå ned på udstyr, og projekter. Har heldigvis også en forstående mand, som bare smiler når han ser mit Krea rum.

Lene sagde ...

Jo man må gerne have masser af garn, det har jeg også og det er også overalt, ligesom mit stof er, ups kom nemlig lige til at købe en del mere i stof og stil end det jeg egentlig skulle :-) så garn og stof kan man ikke få for meget af, for tænk nu hvis..... og man så ikke lige havde noget ved hånden.
Så fortsæt du bare med garn-garn-garn :-)

Asli sagde ...

Jeg har både meget garn OG mange sko. Det er fedt!!

Lis sagde ...

Min mand kalder mig sko-freak, og glæder sig samtidig over at jeg ind i mellem er nødt til trævle strik op, for så er der sparet penge.... host host.... godt han ikke har set mine hylder ...
men har vist alligevel kun garn, garn og ikke mere
Kh. Lis

lise sagde ...

Ha,Ha...Din argumentation fejler ikke noget.
Jeg har det sådan, at er man garnsamler, er man "et ordentligt menneske",( et udtryk jeg har fra min gamle mormor)

Jeg er storstrikker og derfor også garnsamler......og så kan jeg ikke stå for stearinlys..har skuffer fulde.Det har den fordel at folk altid ved, hvad de kan give mig.

Ja sådan har vi vore kæpheste, og at det er garn, er ikk` så ring endda :-)

Holder meget af at læse med her.

josimo sagde ...

Slikt blir man kreativ av <3
Deilig å kunne plukke farger som moden frukt fra trærne.

Flott!
Og du, noen "laster" MÅ man ha :-)

Karina sagde ...

Meget garn er da nødvendigt hvis man lige kommer i tanke om et eller andet man er nødt til at strikke eller hækle. Sådan skal det da være. Tænk nu hvis idéerne kom midt i en weekend, hvor man ikke kan få fat i noget garn, så er det da godt med eget lager ;-)

Jette sagde ...

Hi, hi, jeg har det ikke sådan helt med garn endnu - men jeg er også kun lige begyndt at hækle meget i år :o) Til gengæld har jeg skabe og skuffer fulde af andre krea-sager især fra Panduro Hobby og Karen Marie Klip :o)

Lene LN fra Tyskland sagde ...

Jo.

kreativekreationer.dk sagde ...

En kunde sagde engang til mig: Den der har mest når vi dør, har vundet...og det lyder helt rigtigt i mine øre, så det lever jeg efter. Jeg har dog mest stof og dims på lager, men er også begyndt at samle spændende garn, og lidt rester fra div. projekter. Det er jo altid godt at ha'...

Randi B. Jensen sagde ...

Smukke farver, du sætter sammen.
Du behøver vel ikke en undskyldning for at have så meget garn, det må være en nødvendighed for at udvikle den kreativitet, du viser :-))
Da jeg for 15-20 år siden syede meget, havde jeg også læssevis af stof, for der skulle jo være noget at ta' af, når en ide meldte sig og ideer kunne jeg næsten altid få, når jeg så en stofbutik.
Nu skal jeg igang med at samle til huse igen, for jeg mangler virkelig at have noget, jeg bare lige kan tage på hylden, jeg gav nemlig hele mit lager væk for 3 år siden. Tænk jeg havde gemt det så længe uden at komme igang og nu hvor det er væk, kommer jeg i det kreative hjørne igen :-)
Men med stor inspiration fra dig, er det primært hæklenålen, jeg slider på for tiden.

Laila sagde ...

Kan kun sige Garn-Garn-Garn-Garn-Garn-Garn-Garn-Garn.... Jeg elsker at have masser og masser af Garn... Det gør mig enormt kreativ at stå og vælge ud...
Garn og masser af Garn gør mig glad
;-)