fredag den 26. november 2010

Hvad er det ved storbyer?

Er det lyset eller lyden?
Er det fornemmelsen af muligheder?
Den evige aktivitet?
Hvad er det der drager ved storbyer?

Hvad er det der gør, at jeg hellere vil bo i en mindre by, men dog elsker at være der midt i det hele, i små bidder?
Om det er Oslo, Paris eller New York....eller bare København.
Eller er du mest til skov, hav, eng og hede?

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

jeg elsker storbyer. Jo større jo bedre.
Bor på landet fordi jeg har barn som jeg synes har det bedre i et stort hus tett med sjø og alle muligheter. Dette er fordi jeg har et valg......

Unknown sagde ...

Jeg har det fuldstændig ligesom dig. Jeg elsker at bo væk fra storbyen og kunne aldrig drømme om at flytte til f.eks. København. Men samtidig nyder jeg at besøge storbyer. Mit absolutte foretrukne feriemål er Prag, jeg er håbløst forelsket i den by og vender tilbage gang på gang.

me sagde ...

Jeg elsker den ikke så store storby, som københavn og Edinburgh. Smukke byer ned det hele. I går gik jeg 3 km i sneen midt i københavn. vsadejlig at opleve byen svøbet ind i sne, alt bliver mere stille. Kommer nok altid at bo i en storby, selv når jeg får børn. ER og bliver en ægte bytøs!

Helle sagde ...

jeg bor 10 ud fra KBH og lige ved bagsværd sø og 5 km til dyrhavsbakken og 1 km til skov og her elsker jeg at bo i et villakvater.

Skumkat sagde ...

For mig handler det meget om hvad det er for en slags by, og ikke om hvor stor den er. Jeg elsker f.eks. København (hvor jeg bor på Vesterbro), New York ,London og Berling (bare for at nævne nogle enkelte), men jeg kan ikke fordrage Rotterdam og Miami. Det er det samme med mindre byer. Der findes nogen jeg bare _elsker_ og nogle som jeg ikke kan holde ud.
For mig handler det mere om stemningen og menneskene, end om byens størrelse.

Men hvis jeg helt selv kunne bestemme, boede jeg ikke på Vesterbro, men det er mere af hensyn til datteren min, som går i en vuggestue hvor man hver dag bliver budt velkommen af brugte kanyler og andet godt ved hoveddøren.

Skumkat sagde ...

Berlin selvfølgelig. Uden G... ;)

Anja sagde ...

jeg elsker at bo i København! ...Men hver gang vi besøger venner på landet eller holder ferie ved strand og skov, så længes jeg efter at bo omgivet af natur. Et evigt dilemma1