onsdag den 10. november 2010

Hjælp en dansk madblogger med at opfylde en drøm

Hej blogvenner og bloglæsere derude.

Hjælp en dygtig dansk madblogger med at få opfyldt sin største drøm om at komme på kokkeskole i Irland. Klik her på mit link på LIKE og tryk i næste skærmbillede på 'Like' og giv Nadia Foodfanatic den støtte hun fortjener.
Der er tæt opløb, så alle stemmer tæller.8 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Tusind tak for hjælpen :-)

Helle sagde ...

så har jeg trykket på "syntes godt om" et par gange til den dame :)

kundskabogkaos sagde ...

hvis et tryk på en knap kan være med til at opfylde hendes største drøm, så er det en stor glæde at bidrage...hvis bare man kunne trykke på en knap og få sin største drøm til at gå i opfyldelse

Angcenia sagde ...

Så er det gjord. Håber det bedste./maria

Else Marie sagde ...

Hej Karen

Jo det var mig med svampen, jeg havde faktisk lavet en fin pink pakke og sjovt nok med bånd i turkis. Men så distret som jeg nogen gange er blev den glemt hjemme. Så gik jeg ind i Tantes have i Fredericia, de havde også svampe, så købte jeg en mere. Og jeg har først set din kommentar iaften.

- sagde ...

Done!

Trine F sagde ...

jamen det er da gjort, og anbefaling sendt videre på facebook,så vi kan hjælpe lidt

foodfanatic sagde ...

Hej Karen
Jeg vil blot lige sige TUSIND tak for støtten. Det er helt fantastisk at opleve et så fantastisk sammenhold i bloggermiljøet - og så endda på tværs af interesser. Jeg kan ikke udtrykke nok, hvor dejligt det er at opleve, at personer som dig, går ind og hjælper andre, som de ikke engang kender. Af hjertet tak.
Varme hilsner
Nadia