tirsdag den 18. maj 2010

Undskyld betyder jo: "UNDSKYLD"!

Ja, og så er den ikke længere. Jeg er bare lykkelig over, at jeg ikke skulle ud i en kamp om at få anerkendt, at det rent fakstisk, som jeg syntes det tydeligt fremgik, også var "mine" flag der lå til grund for reklameavisens billeder...havde jeg ikke fået den undskyldning, var jeg gået hele vejen....


Som jeg skriver, er det en enkelt person der står bag brugen af flaget. Det er ikke noget hverken Kvickly eller deres reklamebureau kan gøres ansvarlige for direkte, for de vidste jo ikke hvor det kom fra.


Den der har gjort det har ikke tænkt sig om....i et raskt øjeblik bliver man jo inspireret (det kender vi alle) og man tænker jo ikke på det får følger.

Jeg har modtaget en undskyldning. Tak for den. Så er den ikke længere.

Men....Tusind tak for opbakningen piger. Jeg synes vi sammen skal holde i hævd, at vores indbyrdes idé-deling skal gøre os glade og ikke bruges kommercielt. Og så skal vi være ærlige og huske, hvor vi låner ideer fra. Det bliver det hele meget lettere af.

9 kommentarer:

PUK sagde ...

Det lyder rigtig godt, at du fik en undskyldning. Men det er også fedt, at du fik gjort opmærksom på, at man ikke bare stjæler med arme og ben uden at spørge om lov eller at angive inspirationskilden. Flot kæmpet:)
KH Puk

ulla sagde ...

Fedt!!
Og du har ret i det med, at dele og huske, at anerkende hvem det kom fra.
Kh Ulla

Karen Klarbæk sagde ...

Tak for hilsen Puk. Enig...helt enig.
Karen

Anonym sagde ...

hurra hurra for dine fine flag, Karen - vi kunne da udnævne denne mindeværdige (undskylds)dag til officiel flagdag hér i blogland... jeg starter gerne, hvis jeg må låne dit billede (ja, man spør jo pænt først, ikke ;)....) fnis fnis

Signe sagde ...

Og denne dumme historie kommer vel egentligt bare af at dine flag er smukke. Og derfor må man da ikke sjtæle - men de er altså smukke og lavet i fine farver.

Karen Klarbæk sagde ...

Billederne er så absolut til låns. Fælles flagdag eller ej.
:)

Helle Mikkelsen sagde ...

Hvor er du dog et stort menneske, jeg er ved at falde bagover af din måde at håndtere denne sag på. Du har fået en flot undskyldning og puntum i den sag, jammen hurra for dig.
Den her sag kan man kun lære noget af på alle måder.
Vi skal sørme kunne dele ideer og inspirationer her i blogland, uden at være nervøs for om der bliver "lånt" uden tilladelse.
Kh Helle

Anonym sagde ...

Så er flagdagen hérmed officiel - ihvertfaldpå min side... Se selv: http://soslerier.blogspot.com/

Frihet sagde ...

hei en nydelig hage!!
Legger meg til som følger, kommer tilbake hit å henter litt inspirasjon!!