lørdag den 22. maj 2010

Hvorfor er det så svært.....

At bryde vanerne? Hvorfor gør jeg det ikke bare. Får luften til at blæse i en anden retning, og gør tingene på en helt ny måde?


Ville lige skrive blog, skulle lave morgenmad, kom i gang med at tømme dekoskabet for at dimse om, var midt i at rengøre badeværelset og lige midt i at lægge tøjet på plads. Tænk at et: "mor må jeg NU låne din computer" kan sætte rækkefølgen på plads. Nu blogger jeg, så gør jeg badeværelset færdigt, så skabet og SÅ skal der gøres rent på resten.

Har du det også sådan at du lige pludselig er i gang med 15 ting samtidig. (Og ikke ret meget bliver helt færdigt?)


God LAAAAAANNNNNNGGGGG pinse week end. Der er tid til systemer endnu....og 1 time i hænge køjen i haven måske?
PS. nåede lige med ud og plukke liljekonvaller og hente rabarber, som afbrud, mens jeg skrev dette indlæg...

5 kommentarer:

trinesoehest sagde ...

Nøj, hvor jeg kender det!!! Lige nu er kæresten og jeg i gang med at male børneværelse, slå græs, gøre rent i stuen og organisere en kommode på samme tid. Begrebet "en ting af gangen" kan vi simpelthen ikke holde os til. Ikke kun den ene af os, men os begge. Og ved siden af alt det jeg lige nævnte, har vi hver vores hobby projekter der ligger og kalder. Om lidt vågner vores baby og så bliver vi heldigvis tvunget til at slappet lidt af og hygge og med hende :-) Oh, dear!!!

Mirjam sagde ...

Det kender jeg også rigtigt godt. Jeg er den der har gang i tusind ting og tager tingene i den ufornuftige rækkefølge, mens min mand er mere organiseret og "fornuftig". Synes at vi kan lære hinanden lidt der. Tror at den bedste balance er et sted midt imellem. Nogle gange er det godt at starte med fornøjelserne, så ved man da, at man når dem ;)

Kh. Mirjam

KirstenK sagde ...

Det bliver også alt for kedeligt, hvis man bare skal gøre en ting ad gangen... Vi bliver jo færdige med det vi skal alligevel!

Mette sagde ...

Mine rabarber er tilberedt med et resultat, som fik englene til at synge i kor. God lang weekend, Karen.

LisBethLys... sagde ...

Nøje, hvor det lyder som om du lige beskrev mig og mine ungers venten på computeren, samt alle de der ting, jeg lige pisker i gang med på én gang!

Hyggehejsa! Skal lige se film med drengene, hente manden på arbejde og købe mælk til i morgen tidlig samtidig med........ En masse andet!

Kh. LisBeth (endnu en artsfælle)