fredag den 7. maj 2010

Hemmelig hule i stuen

Her i huset er hemmelig hule tilladt i hele stuen. Også fredag aften når der lige er gjort rent.


Nåh ja, både mor og far leger jo også med hver deres hobby.....OK det roder måske knap så meget, men det er jo friheden vi elsker....fri leg sættes over alt andet.Der bliver heldigvis ryddet lige hurtigt op igen, heldigvis. Så nu er alt allerde tilbage ved "normal".
Er der plads til leg hos jer?

11 kommentarer:

Kirsten Søeballe sagde ...

Hvad skulle man dog gøre som barn ,hvis man ikke havde adgang til tæpper og tøjklemmer ?
Mine unger elskede også huler .
Og dejligt kreativt er det hulebyggeri jo også :-))

Onkel Anne sagde ...

Der er nærmest ikke andet end leg hos os :) Og mht rod, så har jeg opdaget at det er MIG, der roder! Min kæreste var på skiferie, min søn hos sin far, og der var mega rodet. Da husnissen ikke var i sin hule, må det jo være mig :)

Fru Melgaard sagde ...

Med 5 børn i huset så er legen med til at få hverdagen til at glide - Så ja her er også plads til leg:-)

ThinkingSpace sagde ...

Ja for filan, selvfølgelig!

Her leger hele familien med hver sit og også med hinanden. Leg er godt for sjælen, hjernen og kroppen. God leg skaber glade mennesker. Dejligt!

violykke sagde ...

nu er mine børn blevet store, så ingen hule leg mere, men i guder vi har haft vores og det skal der være plads til, man kan jo også selv huske sine barndoms huler :0)

Fargebarn sagde ...

Alltid lov å leke så lenge en rydder opp ;)
Husker jeg syntes det var så kjekt å lage huler og hytter når jeg var liten :)

Joan sagde ...

Selvfølgelig - vi har en helt legoby inde i det ene hjørne af stuen. Den bygger far og søn sammen. Besværligt når der skal støsuges. Og stuen er af en eller anden grund det foretrukne legested- har købt en lille kiste, som det efterladte legetøj hurtigt kan gemmes ned i om aftenen - så der er lidt fornemmesle af orden.Vh Joan

Eva sagde ...

Ingen legebørn her...., måske man skulle bygge en hule til sig selv i aften.

LisBethLys... sagde ...

Dejligt med huler! Huler og hemmelige steder er livets sande værdier... Sammen med stier, sten og pinde naturligvis! Fantastiske elementer i en dejlig barndom, som man skal passe på, ikke at undervurdere!!!

Unknown sagde ...

For meg er det helt naturlig at barn leker seg der de voksne er, det er jo kjekt å være sammen. Noen ganger har jeg hatt tau knytt rundt hele stuen. Nå er min gutt så stor at han gjerne foretrekker rommet og vi må gjerne be han være med oss viss vi skal være sammen.:))

Fru Larsen sagde ...

Hjemme hos os er der også blevet bygget masser af huler af tæpper og tøjklemmer. Det skal der være plads til, når bare der bliver ryddet op igen, om end med lidt hjælp:))