onsdag den 5. maj 2010

Solskin, kaffe og kiks

Sikke en solskins dag. Eftermiddagen blev nydt sammen med en god ven, med kaffe og fuldkornskiks....fra verdens smukkeste rosa emballage ...Økologiske naturligvis og det var heldigvis ikke kun emballagen der var god!
Selvfølgelig fra Søstrene Grene, hvor ellers....for jeg er da slet ikke "farvet" af glæden ved min nye skønne arbejdsplads...vel :) ??? 11,77 dkk til info, hvis der er flere emballage fans her i blogland, der køber bare for en sød farve eller et godt look.

Aftenen blev også med Århus-fortegn. Det er derfor der har været så stille her på bloggen i dag.

4 kommentarer:

F R K. E V I G G L A D sagde ...

Øjj de ser mums filibaba ud.. savner virkelig SG meget fra da jeg boede i Århus.. håber der med tiden kunne komme en butik i Horsens..hehe

God dag til dig..

Joan sagde ...

Ja vidunderligt med disse forårseftermiddage. Det føles pludselig som om man har fået foræret en pose med ekstra tid. Jeg var ude og puste sæbebobler med ungerne istedet.
Glæder mig til en masse små tips om hvad jeg skal holde udkig efter i Søsterne Grene næste gang jeg er i Århus. Forårshilsner Joan

Mivs sagde ...

Ihh altså Karen - bliver glad hver gang jeg læser din blog :) Nu vil jeg følge dit eksempel og hente en kop kaffe - haven må dog vente til i morgen ;)
Mivs

PUK sagde ...

Du er da ikke den eneste, der sommetider handler efter, hvordan indpakningen ser ud:)
KH Puk