mandag den 3. maj 2010

Første dag et nyt sted

Første dag et nyt sted, er man altid lidt i sansernes vold....hvad er venligt, hvad er de ukendte faktorer, hvad er ligetil, hvilken vej kan det gå, hvor langt og hvorhen? Hvornår får jeg overblik? Hvornår kan jeg selv? Hvad kan jeg lære?

Midt på dagen ankom denne skønne buket til mig fra en barndomsven og hans kæreste. Tusind tak søde venner. Jeg var glad i forvejen...men blev om muligt endnu mere glad.

Nu kan I se, hvor jeg skal være med, udøse mine kreative tendenser, købe ind og hjælpe til.....for Søstrene kan jo rigtig meget i forvejen....og jeg glæder mig rigtig meget til at være med.
Det bliver godt, rigtig godt endda er jeg sikker på :) Jeg behøver bare tænke på i dag, for at lave en god dag i morgen også.

23 kommentarer:

Eva sagde ...

Det lyder som en spændende arbejdsplads. En af dem, som vi alle kender og har et forhold til, og nyder at komme forbi i ny og næ. God fornøjelse.

hanne ewald sagde ...

Uh Karen jeg har tænkt på hvordan din dag var gået. Men bestemte mig for først at ringe og "vold" udspørge dig om et par dage når de nye indtryk har bundfældet sig lidt.
Rigtig god fornøjelse med dit nye job, dejligt du har lagt åbent ud hvor og med hvem. "Tanterne" kunne ikke have valgt en bedre "nye bedste ven"!

Onkel Anne sagde ...

uha jeg er så spændt på at følge din videre færden hos tanterne :) Men hvis det bliver som dit tidligere job, så får du al den ros jeg kan sende afsted uden du rødmer som en ung skolepige :)

Malene sagde ...

Hej Karen.
Det var godt at få udløst spændingen. Jeg har tænkt og tænkt over, hvor dit nye job mon var og ventet længe på et svar.
Selvfølgelig er det hos Anna og Clara. Hvor er det altså spændende.
Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med det hele.
Kærlig hilsen
Malene.

Unknown sagde ...

Uha som det altså lyder som et super spændende job du har fået. Rigtig meget held og lykke med det. Jeg er sikker på at både du og de bliver glade for det.

Unknown sagde ...

Tillykke med en god start og go dag...

Søstrene Greene var det sidste sted jeg ville gætte på... Er ved at gå til at spænding over hvad du får af muligheder for at præge den butik..

du skal nok finde på noget...

Lone

Strikkelise sagde ...

Gratulerer med ny jobb! Hilsen en fan i Norge :)

Annette sagde ...

Nææ, det ville jeg heller ikke have gættet på.Held og lykke

Unknown sagde ...

Kære Karen

Dejligt at få udløst spændingen - som stor-kunde ved Stof og Stil er jeg rigtig ked af at skulle undvære dit værk, men Søstrene Greene der kommer vi jo også, så lidt Karen får vi stadig :o)
Held og lykke med det.

Fargebarn sagde ...

Så spennende! da er jeg veldig glad for at du er komt inn i Søstrene Grene slik at jeg fremdeles kan nyte godt av dine arbeider ;) Det er en fin butikk å gå å handle i. Finner alltid noe der.

Henny sagde ...

Tillykke med dig nye spændende arbejdsplads.

Rigtig god fornøjelse...

Hanne sagde ...

Tillykke med den veloverståede jobstart.
Sommerfuglene danser vel altid lidt i starten af nye udfordringer, det er det der driver lysten til nye udfordringer.
Rigtig god arbejdslyst, glæder mig til at "se" dit præg i butikken.

Lappesola sagde ...

Gratulerer. Jeg elsker søstrene Grene, særlig nå som de finnes her til lands også. Lykke til med jobben.

Sol

Stine Hoelgaard Johansen sagde ...

Hej Karen,
Tillykke med det nye job, det lyder som en skøn arbejdsplads, med masser af mulighed for at "snolde". Mon ikke du giver et praj, når der kommer nogle rigtig gode sager i butikken...?
Stine:)

borghild sagde ...

Så det var DER du havnet!:) Har lurt på det en stund nå, om du noen gang skulle avsløre ditt nye arbeidssted;)
Det virker som en spennende arbeidsplass, masse lykke til, og sørg nå for å kjøpe inn mange flotte krea-ting;) Klem B:)

Pialouise sagde ...

Det lyder da fantastisk spændende, tillykke med en veloverstået 1. dag.

Jeg regner sæ'fø'li med at Søstrene i nær fremtid begynder at føre metervarer og den slags godter ;)

KirstenK sagde ...

Nå det er der du skal slå dine folder for fremtiden, har godt nok spekuleret hvad du mon havde fundet på...

Marina sagde ...

Når man som du er så god til at skabe gode dage så tror jeg det kan blive godt allevegne og denne arbejdespads lyder som et rigtigt skønt sted med alle dens dimserier og finurlige muligheder. Endnu engang tillykke.

Kolorista sagde ...

wauw, Karen - vi er nogen (=min mor og jeg) der har spekuleret lidt i hvor du sku hen nu :-) skønt, glæder mig til at nyde godt af dit stilsikre øje når jeg runder søstrene i ny og næ! Kh Lisbeth

Inger Lises Verden sagde ...

Kære Karen! Kan godt huske de første fornemmelser på en ny arbejdsplads. Håber du bliver rigtig glad for jobbet, og henvis kollegerne til din blog, så de kan se hvilken dejlig kvinde de har været så heldige at få inden døre!!
Sender dig masser af gode tanker!
Knus Inger Lise

ThinkingSpace sagde ...

Tillykke, tillykke, tillykke med dit nye job. Jeg er sikker på, at det kommer os alle til gode, og jeg glæder mig allerede til man begynder at kunne se din hånd på de ting, vi kan finde ved Tanterne. :-)

Karen Marie sagde ...

Kære Karen - stort tillykke med det nye job, spændende hvad det kommer til at fylde dine dage med. kan da kun blive inspirerende, dejlige og sjove ting og sager!

KH Karen Marie

LisBethLys... sagde ...

Tillykke med dit nye job! Sjovt nok, var jeg lige i Søstrene Grene her i Viborg for første gang i lang tid. Skøn butik! Glæder mig til at høre mere om det nye job og hvad du finder på!
Kh. LisBeth.