fredag den 14. maj 2010

Humøret er bedre....

Jeg har fået raset ud. Skrevet første mail til COOP under kyndig bistand af en advokat. Nu må de så svare, forhåbentlig med undskyld eller vi troede ikke....bla bla bla....
Jeg ved de i anden sammenhæng kender min blog, og er begejstrede, så det undrer mig, og skuffer, at man ikke bare lige spørger om lov.
Ingen kan da være i tvivl, når selv farveholdning og maske antal og metode er det samme....deres får jo også det lille "hak" i splittet.

Og tak for opbakningen. Især PUK har ramt plet med sin kommentar. Det er jo os alle sammen de rammer.
Hvis vi ikke kan dele vores ideer med hinanden, uden der skal kommerciel hype ind over.
Og bede om lov, det kan alle da? Det andet er simpelthen for småt!!!!
Og selvom humøret hurtigt bliver godt igen her på matriklen, så vil jeg have lov at hidse mig den ene gang om året hvor jeg virkelig bliver sur. Og være sur så ALLE kan høre det. Lige så længe det varer.


De har kugler kan man da kun blive i godt humør af. De er landet i plexiglas kassen fra MUJI.
Jeg tror aldrig de bliver syet sammen til noget.

Jeg håber de kommer med et ordentligt svar til OS....og jeg mener OS!!!

10 kommentarer:

Ragnhild / Wallas Verden sagde ...

Jammen er de frekke. Det finnes utrolig mange som kopierer og stjeler ideér der ute. Jeg har også opplevd at noen kpierte hjertene mine. Det er helt greit. Men når det er en annen nettbutikk som også legger de ut for salg. Da er det litt ukult syns nå jeg;) Det er hvertfall ingen tvil om at det er dine flagg som er der i bladet. Det er lett og se.

Må du ha en herlig helg.

Klem:)

Helle : sagde ...

Hvor er det bare frækt af FDB at gøre sådan noget uden at spørge, kan godt forstå din vrede Karen !

KirstenK sagde ...

Jeg forstår godt din vrede, jeg har nok samme holdnin som du, at så længe det ikke er i kommercielt øjemed må alle kopiere mine ideer alt det de vil...men de kunne i det mindste spørge om lov! Håber der findes en fornuftig løsning!

Eva sagde ...

Godt at humøret er vendt tilbage, så du kan nyde dine fine filtkugler i æsken.
God lørdag.

PUK sagde ...

Tak fordi du gør noget!
KH Puk

Birgitte sagde ...

Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at du bliver irriteret, men hvis jeg skal være helt ærligt, tror jeg, at du har en dårlig sag. Herinde i blogverden er det nok dig, der har gjort dem moderne, men som du kan læse, er der mange andre, dr kender hæklede flag, og de samme ideer fødes jo mange steder. Under alle omstændigheder er jeg spændt på at høre, hvad din advokat siger.

tusindfryd sagde ...

Kære Karen

Ja i dette spil er du den lille fisk. Alle kan nok sige at såddan en havde min oldemor også noget i stil med og ja de fleste håndarbejder er set før i historien MEN vigtigt her er hvordan ting præsenteres. Jeg åbnede først Kvickly Avisen her til morgen og min første tanke var " Hvad har Karen lavet flag til dem?" De samme farver ( mon de har brugt garn fra S&S), fuldstændig samme form, sat på ranker og på tandstikker...ja syningen/korset det ligner fuldstændig mit sølle forsøg på at lave flag efter din opskrift for jeg kunne heller ikke finde ud af at sy så det ser hæklet ud så stak bare op og ned :-)
Det er ikke så meget at de har hæklede splitflag ud over det hele men at man kun tænker KAREN når man bladrer sig igennem fik slet ikke set "tilbuddene" ;-)
Karen nyd at en har ladet sig inspirere hos dig helt ned i detaljen men som ikke har været dygtig nok til at forstå hvorden korset sys...

Ved du er afsted på eventyr NYD det

KH

Anonym sagde ...

Da jeg bladede gennem fredagens reklamehøst, troede jeg, du allerede var blevet træt af Søstrene og var hoppet over til COOP. Frækt, frækt, frækt - et firma af den størrelse burde have resurser til at udvikle egne ideer eller købe sig til dem.- men det er nok svært at få eneret på Dannebrog, også i hæklet version

Anonym sagde ...

Har lige set i Kvickly i sidste uge at de sælger hæklede armbånd der ligner dine til en forveksling.

Bournonville sagde ...

nøøøj de ville pynte godt i min perle dimse dut samling ;)