mandag den 31. maj 2010

Hylde, papir og evig lyst til ændringer

Man kan få så mange små-hylder for tiden, men de ser ofte ikke ud som jeg kunne tænke mig. Eller også er jeg bare en del af den "trend", der gør, at man vil forandre på alt det man køber?
Først prøvede jeg med dette Rie Elise Larsen papir. Det kunne godt blive "DET".

Hylden kan også midlertidigt bruges som sugerørskasse, for jeg har købt ind i Søstrene Grene for at være sikker på, at vores have-telt-sommerfest (Der er inviteret over 100) bliver overvældet af farvede sugerør til alle børnene. (1 pk. med 40 stk. i en farve koster 2,48 Kr i søstrene).
Måske med papir rundt om?


Oprindelig er der et New Yorker billede i baggrunden på hylden her fra Søstrene Grene. Det kunne understreges af matchende papir på ydersiden, men nej, jeg har jo kun den ene "dreng" jeg er gift med. Og den bliver noget drenget....

Er du med på tedensen, hvor du laver om på det du køber?
Bestemmer du det skal ændres allerede inden det bliver købt?

8 kommentarer:

Sylvia sagde ...

Vi har SG i Norge også, og der var jeg i dag, i din ånd! Jeg så faktisk slike bokser med bilder inni, slike du viser. Jeg liker også å forandre litt på det jeg kjøper.
Jeg kjøpte solbriller, fordi jeg hadde sett dem her inne hos deg, og disse filtede ull-kulene (for de orker jeg simpelthen ikke lage selv) Jeg tror jeg har sett et gryteunderlag her inne, laget av deg. De må jeg forsøke meg på.... Da setter jeg linken over til deg, hvis det er greit ?

Sylvia sagde ...

PS: jeg glemte å nevne at SG har masse fantastisk te og andre spiselige saker.
I kveld har vi drukket "sov i ro" te, og jeg håper på en god natts søvn........

Birgitte sagde ...

Ja, kære Karen, det er du ikke ene om. Jeg gør det meget med tøj. Brodere på skjorter, laver patchwork på veste, sætter kantebånd på nederdele osv. Tak for din dejlige blog, har jeg fået sagt det???
KH. Birgitte

Ann sagde ...

Hvor fint!
Jeg kan lige forestille mig en sommerfest hos dig med farver og stærke påfund her og der.
Ja, jeg har gennem tiden beklædt A4 kassetter og tomme dåser med patchwork. Nu er der skriveværktøj, strikkepinde, lynlåse, bånd osv i de dåser, jeg ikke har givet væk. Jeg brugte dem som julegaver, da jeg var en fattig studerende. Det er læææænge siden ;-)
Ellers har jeg blik for, hvordan billige grimme ting kan komme til at ligne en million med små ændringer.

Dorte sagde ...

Jeg har givet en award videre til dig :) Kig forbi min blog og se nærmere... Der er HELT op til dig selv om du har lyst til at lege med! :)

Camilla sagde ...

Hei! Lurte om jeg kunne låne det øverste bildet dit jeg, av den lille dukken. Ønsker en sånn selv, men vet ikke hvor jeg kan få tak i en. Tenkte å etterlyse på bloggen.. :-)

Karen Klarbæk sagde ...

Camilla. Du må gerne låne billedet, men skytsenglene fås her:
http://butik-akimbo-blogshop.blogspot.com/

Karen

Mia sagde ...

Hihi Karen... Jeg købte nøjagtig samme "ramme" for 2 uger siden i Søstrene Grenes og har faktisk samme papir også ;-)

Vores bruges dog til børnedvd'er i stuen :-)

Sjovt som man kan ende med det samme uden at have talt sammen om det :)

Smil fra Mia