onsdag den 26. maj 2010

Festforberedelser

Inspireret af Rakels forberedelser til fest, som jeg endelig i gang i aftes med at lave fest pynt til den sommerfest vi skal holde i slutningen af Juni i anledning af, at vi havde kobberbrylup i marts.
Forsøg med Wenches papirsblomster i flere farver. Servietter fra Søstrene Grene.

Nu er jeg da begyndt.

4 kommentarer:

Garsdal sagde ...

Hvor fint....det bliver da vist en skøn og farverig sommerfest. faktisk samme farver, som jeg er ved at købe ind til min venindes bryllup. Ha en dejlig dag.

Pernille på 1. sagde ...

Jeg har også lavet de blomster før, men nu får jeg trang til at komme i Søstrene efter papir og lave en ny omgang, må se om der ikke bliver tid til det i weekenden, jeg skal ikke holde fest, men de pynter alligevel
Knus

FruOlsen sagde ...

Hvor er de bare fine de blomster... tror jeg skal ha øvet lidt på at lave dem... hav en god dag... kh

Inger Lises Verden sagde ...

Hej Karen! Til lykke med din mor! Vi ville have sendt en hilsen til hende fra sommerhuset hvor mor og far har været nede nogle dage. Men da det var for tidligt i pinsen kom vi fra det igen, til i dag, hvor Steen spørger hvordan det gik med den hilsen....
Nå, hun får den i dag.
Tak for de fine opskrifter på rugbrød osv. Det er skønt at blive inspireret, også i den retning. Jeg har længe ønsket at komme i gang igen. Bagte for år tilbage, men så kunne børnene ikke lide det... og så gik det i stå.
Og tak for dine påmindelser om at glæde sig over livet! De inspirerer også!
Knus fra kusinen