fredag den 7. maj 2010

Jeg kolorerer mit køkken

Week end.....whau. Skulle bage pitahbrød til skolens majfest i morgen....har sprunget over hvor gærdet var lavest og købt ind i stedet. Ved samme lejlighed fik jeg sat lidt farve på køkkenet.

Har stadig et kæmpe hængeparti med at få syet bukser, sent et par pakker og lavet aftensmad. Det er min tur til det med maden, for manden er ude, så jeg må selv i gang.


Det har været en dejlig uge. Det nye arbejde kommer jeg til at kunne li'! Der er ikke så meget jeg kan endnu - er vist mest en klods om benet. Men der er udfordringer der venter, og det virker så hjemmevandt det hele, som I de gamle dage (7 år, for 4 år siden) hos Lene Bjerre Design.

Et af dagens køb forleden i Søstrene Grene. Køkkenknive der sætter farver på køkkenet til under 5 Kr. - Og de virker :)


Rigtig god week end. Jeg ved godt jeg måske ikke er helt normal, men jeg glæder mig til det bliver mandag igen :)

7 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det kan godt være du ikke er normal, men du er dejlig at kende til :-)

Unknown sagde ...

Kan se vi snart må et smut i Søstrenes butik, det er da de fedeste farver især til dage som disse kolde og lidt triste.... farver i køkkenet må kunne "lave en god dag" :o)
Det må være fantastisk at have et job, hvor man fredag kan sige "jeg glæder mig til mandag" håber jeg engang når så vidt i mit liv ;o)
Rigtig god weekend.

Henny sagde ...

Skønt at du er glad for dit nye job.
Desværre blev det ikke mig der fik dit gamle job, selvom jeg kom til samtale derude...
Så indtil videre nyder jeg alle ugens dage hjemme med kreative ting :-)

Unknown sagde ...

Så fine farger:)

KirstenK sagde ...

Godt at høre du er glad fro dit nye job...jeg har sådan nogen knive der, nok noget af det bedste jeg nogensinde har købt...

Marina sagde ...

Å ja vi har leg i hele huset og med et dagligt rend af rigtigt mange børn giver det rigtigt meget rod. Detsværre synes jeg ikke at de er så gode til at få rydet op bagefter selvom vi træner men jeg vil hellere have rod og glade kreative børn end sprittede nøglehuller og børn der ikke flytter sig fra computeren.

Tak for din søde hilsen. Du gjorde mig rigtigt glad.

Helle Koed sagde ...

Det er lækkert mad der er i den Funky kogebog... :P Kan helt sikkert anbefale thai-suppen og tunsteaken! ;)

Ihhh... hvor jeg også glæder mig til at få et job hvor jeg kan sige som dig! Kryds fingre, for det kan være det venter lige om hjørnet! :)