onsdag den 26. maj 2010

True love :)

I morges da jeg kom på arbejde lå der denne pakke til mig lige indenfor døren.
Jeg troede det var inspiration, noget jeg bare lige skulle se....det var det også,
men det var også en gave.
Retro stof med 3 neonfarver, (købt specielt til mig på e-bay kl. 4 en nat forleden) en skytsengel og neonperler og neon snor.

Jeg tror kun der findes 1 menneske i verden der forstår min inderste kreative åre...
ved hvad jeg tænker, ønsker mig og elsker.....Et lille håndskrevet kort afslørede HVEM?
hvis jeg på nogen måde
KUNNE
have været i tvivl, bare et sekund.


Tusind tusind tak søde søde veninde.
This is true blog love :)

4 kommentarer:

Prinsesser og pirater sagde ...

Hvilken dejlig overraskelse! Der er ikke noget som overraskelser. Din "opskrift" på waldorf lygter har bragt meget glæde hos mig. Hvor er de skønne foldet i lækkert papir!

Mette sagde ...

Ja, hvem andre end søde Wenche. Gi' hende et stort kram fra mig - bare fordi. Så kan hun give dig et fra mig bagefter. knus en sjælllænder

Anonym sagde ...

Din heldige kartoffel ;) Er sikker på den kære Wenche lige LAVEDE din dag EXTRA god...

Tina sagde ...

Wenche var også den første, jeg tænkte på, da jeg så den fine pakke, du har fået:)
Jeg blev så glad, da jeg (mener da det var på din blog) for noget tid siden så, at jeg ikke er den eneste på "godt-over-de-30", der synes at disse små halvnøgne dukker med finurlige hovedbeklædninger, er noget af det sødeste. Jeg er dog endnu ikke blevet den lykkelige ejer af sådan en endnu.
Sjovt, som man bliver kendt med hinanden i denne blogverden. I dag tænkte jeg på dig Karen, da jeg stod med en meget neonpink bluse i H&M. Jeg er også blevet helt bidt af neon....dog i bestemte mængder. (Det er heller ikke alle neonfarver der dur). Jeg kunne ikke helt bestemme mig for om blusen tilhørte kategorien "gyselig" eller om den er så indlysende sjov..udover at være selvlysende...at jeg vil gå med den. Det smarte ved H&M er jo at man kan tage det med hjem og prøve, og bytte igen, hvis nu....;)
K.h. Tina