tirsdag den 4. maj 2010

Hurtig give away hæklekit UPDATE trækkes kl. 21.00

Da vi holdt multikreativt blogtræf her i Silkeborg, blev der et par hæklekit tilbage.

Derfor laver jeg en lille hurtig give away. Det eneste du skal gøre, er at skrive den sødeste grund til, hvad du vil bruge hæklekittet til.

Jeg trækker lod i aften, om 1 sæt og giver 1 sæt til den med den sødeste begrundelse. Så til tasterne bloggere....(M/K)

Posen indeholder bl.a. en CLOVER hæklenål og et lækkert lille nøgle garn givet af Tante Grøn, Sys Fredens Hækleskole sponceret af Claus Dalby

92 kommentarer:

Kort og Søm sagde ...

God morgen, jeg vil gjerne være med! :o)
Jeg er helt i startfasen på min "hekkle karriere"...så dette så helt supert ut! Jeg vil hekkle små dyr, kanskje en liten isbjørn :O)
Hilsen Fredrikke :o)

Birthe sagde ...

Den sødeste grund har jeg ikke ,for jeg er "ny" ud i det med at hækle , så det der med at kunne sige at jeg gerne vil lave aber , bjørne og bamser , kan jeg ikke .
Jeg vil bare gerne lære at hækle en masse :-)
Ha en god dag .

Klejs sagde ...

Jeg vil gene hækle en lille blomst og give den til min farmor og fortælle at evnerne er ikke helt spildte og håndarbejdets kunst stadig består 2 generationer efter hende. Min farmor er 88 år.

Else Marie sagde ...

Jeg vil også være med.
Da min datter gik i anden klasse sagde hun til mig "mor du er ved at være gammel" hun mente dengang at når man hæklede så var man bare for gammel. Nu er hun selv blevet 30 år og gammel nok til at hækle.
Hun synes det er svært og når vi har "undervisning" ville det være dejligt at have bogen når hun skal lave "hjemmearbejde". Hæklenålen ville være en stor hjælp til mine "gamle skuldre og hænder"

- - og god vind på dit nye arbejde

www.frunielsen.com sagde ...

Godmorgen fru søster grene
Først tillykke med dit nye job. Det bliver da bare så sjovt at følge dig der.

Den sødeste grund til at jeg skal have hæklekittet er at jeg ikke er en ørn til at hækle, men det er med i mit nytårsforsæt at jeg vil lære hæklingens glæder. Jeg er ligenu igang med et oldemorstæppe,--Jeg er klar til at lære meget mere og godt værktøj kunne måske hjælpe.
Frunielsen.com

mette b sagde ...

Hej Karen,
Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg forære kittet til min dejlige veninde Randi, som altid er der for mig - når jeg har det godt og når jeg har det skidt. Hun er en meget rummelig kvinde, der altid kan få mig til at le og som altid er i stand til at vende negativt til positivt.

Hun fortjener en gave.

Nyd din dag,

KH Mette

smilehull sagde ...

Herlig med en liten give-away på morgenkvisten:) Jeg ønsker gjerne å vinne, og hvis jeg er så heldig skal det bli en overraskelse til min søte venninne som jeg skal ha på hekle-skole hjemme hos meg i noen uker framover. Hun ønsker nemlig så gjerne lærse seg å hekle slik at hun kan lage noe til sitt første barn som skal fødes til høsten...

Ha en strålende dag:)

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Jeg vil forære hæklekittet til min veninde, min søde veninde, der altid er så god til at forære mig spontane gaver. Hun vil så gerne lære at hækle og så ville denne gave virkelig lige være hende - jeg tror hun vil blive SÅ glad :).
Spændende med dit nye job, spændende at finde dit præg der - det glæder vi os til :)

SiriR sagde ...

Åh, jeg drømmer om at kunne lære at hækle! Måske vil dette hæklekit kunne hjelpe mig?!

Maria G. sagde ...

Jeg kan slet ikke hækle, er fumlefingre til sådan noget. Vil så gerne lære det, så jeg kan hækle nogle små søde sager til min datter, fx dine armbånd, flagranker o.l.

Hygge på Højen sagde ...

Det ser ud som om dette hæklekit lige er noget for mig! Jeg står nemlig helt på bar bund når det handler om at hækle, men synes der findes så utrolig mange fine hæklede sager. Skulle jeg være den heldige vinder vil jeg førsøge at hækle nogle fine flag til en guirlande som min datter der bliver 5 sidst i maj skal have. Hun elsker at gi og få gaver:O)

violykke sagde ...

Så skal jeg da prøve et af dine søde søde armbånd, har længe haft lyst både til årmbånd men også den skønne hæklenål :0)haén god tirsdag og held og lykke med det nye job .

[Spitzenklasse] sagde ...

Nu skal jeg først lære det rigtigt, men i fald det lykkes vil jeg hækle en krave til min niece. Alle dem jeg havde som barn eksisterer ikke mere og de er ikke til at opdrive - og barnet har brug for dem, så hun har noget at hænge sine CI´er (høreapperater) på.

Herr og Fru Nordnes sagde ...

hei hei! morsom give away. Jeg vil hekle strømpebånd til min venninnes bryllup i København i juni! ;)

Ha en fineste dag

klemmer fra Eva

Fruen på gården sagde ...

Godmorgen - ved ikke om det er for sent at være med. Men da det er min fødselsdag idag, ville dette være den sødeste grund til at jeg skal vinde et sæt... Jeg vil så gerne lære at hækle, især når jeg ser de søde armbpnd du laver :o)
God dag, Betina.

Eva sagde ...

At hækle er dejligt, det ved vi da godt.
Kan være den højeste lykke.
Og vil man så også godt hækle lidt flot,
så må man sig gerne lidt rykke.
Et hækle-kit emmer af god kvalitet,
og ender det i mine hænder,
så vil min veninde begaves med det,
for vi er de dejligste venner.
Hun er der i solskin og også i blæst,
når livet det bider og rusker.
Veninde det er hun, som når de er bedst.
Og det er da noget jeg husker.
Så send mig en pose med garn og med grej,
så bliver jeg glad, kan du tro, det gør jeg!

Mia sagde ...

Hej søøøøde Karen. Som du ved, kan jeg ikke hækle, men vil vildt gerne lære det. Håber på at kunne finde tiden til snart at få gjort noget ved det. Ville elske lige at kunne fremtrylle et sødt dyr, et armbånd eller en blomst til min lille prinsesse Isabel.
KH Mia

Didde sagde ...

Jeg har den dejligste (ny) veninde. Hun har 4 (FIRE!!) unger under 5 år.
For et par måneder siden bestemte hun sig for at der var noget hun ville være god til - nemlig håndarbejde. Men når vi er sammen og sætter os for at lære, er der altid vågne unger, SÅ det ville være perfekt at forære hende en skøn hæklenål og en bog hun kan sidde med når der er ro i huset...

Hanne M sagde ...

Hej. Hvis jeg skulle være den heldige vinder ville jeg straks give kittet videre til min 12-årige datter, som så småt er ved at opdage håndarbejdets glæder (med ipod i ørerne, fjernsynet kørende og en computer på skødet samtidig).

Anja - Mosskov design sagde ...

Hej, jeg vil rigtig gerne vinde sættet så jeg kan glæde min veninde med det. Vi hækler sammen en gang imellem og det er super hyggeligt, men vi er begge nybegyndere og jeg synes hun skal have sættet i fødselsdagsgave næste fredag.
Kh Anja

Den glade bondepige sagde ...

Hej Karen! Jeg vil meget gerne være med, for jeg kan nemlig ikke hækle :(
Jeg skal snart have en knæ-operation p.gr.a en ski-skade i februar. I tiden efter operationen er jeg ikke særlig mobil og så kan jeg jo passende lære at hækle. F.eks nogle knævarmere og måske nogle blomster til pynt. I mit arbejde som sosu-assistent møder jeg mange ældre damer, som har knævarmere til deres dårlige knæ. Til sommer har jeg et grimt ar og så kan en knævarmer i en matchende farve til nederdelen eller bikinien da pynte lidt. Jeg blir´ da bare for smart ;)

Mama-T sagde ...

Solen skinner og jeg elsker pynt,
og mine hækleeventyrer er just lige begyndt.
Så fint det er, det lille hæklekit.
Måske man skulle prøve flag med split.
Men min søde veninde har fødselsdag.
Hun har fortjent et kærligt hæklespark i hendes bag.
Derfor ville jeg give kittet til hende,
og det er udelukkende fordi hun er sådan en fantastisk kvinde.


Og så lige et stort tillykke med dit nye job :)

Ulla V. sagde ...

Uha, den chance kan jeg ikke lade passere. Hvor er det et fint sæt. :))

Jeg drømmer til stadighed om at udvide mine hækleegenskaber.
Og når det engang er tilfældet og jeg suser derud af med hæklenålen, så vil jeg hækle en ting til min kære veninde.
Hun har haft en rigtig hård tid på det seneste, og jeg synes hun trænger til endnu mere omsorg.

Derfor vil jeg så gerne hækle hende den kænguru som hun har fortalt mig om adskillige gange. Hun hæklede den til sin lillebror, da hun var yngere. Den sødeste kænguru af slagsen. Hun laver ikke håndarbejde længere.

Nu synes jeg det må være hendes tur til at få en hoppende fyr....hvis jeg altså kan fremstille den. Men det er jo tanken der tæller...;))

Anne Lotte sagde ...

Jeg har mødt en pige som jeg helt vildt gerne vil være veninder med. Hun er sød, sjov, og vi griner af de samme ting. Den eneste lille forskel er, at hun ER sindssygt kreativ, det er jeg ikke. Jeg VIL gerne være sindssygt kreativ, og hun er så sød at hun har inviteret mig med i hendes kreagruppe. Jeg har advaret hende om at jeg nok bliver hende krea-nasseren der spørger om hjælp hele tiden, men det trækker hun bare på skuldrene af.
Så hvis jeg vinder det her hæklekit, skulle det ikke kun være til mig selv, men et fælles projekt der kunne skabe et venskab.

Det håber jeg på :-)

Mange hilsener Anne Lotte

Micha sagde ...

jeg ville forære kittet til min kære veninde, der altid spørger om jeg ikke godt vil lære hende at hækle... Har forsøgt, men desværre glemmer hun maskerne lynhurtigt, men kunne være hun ville huske dem, med den smarte hækleskolen, og samtidig ville det være skønt at hun havde noget ordentligt grej :)
hun er altid god til at glæde mig, så ville meget gerne glæde hende med noget vi kan være sammen om :)

Silje sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Silje sagde ...

Silje og Vibecke: sagde ...
Vi er med under begrunnelsen at vi ønsker å gi hekleriutstyret til en liten pike som elsker å holde på med hobby. Hun er et lite hjelpemedlem i Petunika syklubb, blid, glad og sulten på livet.

Ha en deilig dag og tillykke med ny jobb.

Hilsen Silje og Vibecke

Lotte sagde ...

Jeg bliver da helt klart nødt til at deltage her - og min snart 12 årige datter skal da selvfølgelig være modtageren af kittet, hvis jeg vinder. Jeg er selv lige startet med at hækle og min datter Olivia følger med på sidelinien, og er især vild med bøgerne jeg har lånt med små dyr. Hun er en meget kreativ pige - og har altid været, så jeg er sikker på hun vil få stor glæde af kittet.

:o) Lotte xx

Anonym sagde ...

min KÆRE SØSTER vil jeg gerne begave med dette sæt, da hun er skyld i at jeg kom til Silkeborg og blev introduceret til dette FAMØST FASCINERENDE krea-blog-univers...
Og som følge deraf, har set mit fag med nye øjne OG påtænker at åbne en blog - stærkt inspireret af en hvis 'KK-Verden' - og på opfordring af søde inspirerende Wenche!
Summasummarum fordi der findes nogle SØRENS GÆVE KREATIVE QUINDER i dette blogland - af hjertet TAK for introduktionen, Søster!!!! ;)

Pi Andrea sagde ...

Godmorgen... :o)
Jeg skal til og igang med at hækle frugt og grønt til mit barnebarns 4-årige fødselsdag...så en så lækker hæklenål, og lidt gode tips vil være så skønt at arbejde med... Så jeg krydser fingre og håber... :o)
Skab en rigtig god dag... :o)
Knuss

Rebekka sagde ...

Den sødeste grund? Tja, jeg må indrømme, at hækleskole bogen har jeg allerede (men mangler resten), min plan var, at jeg ville hækle de fineste tøjdyr til en veninde (primært hendes ufødte datter), men jeg kan ikke rigtig få afsat tiden til at komme igang med 'det der hækling', derfor tror jeg, at en fin gave fra dig, ville sætte skub i min motivation, så jeg kan få kastet mig ud i hæklingens kunst - og til august glæde en nybagt mor med en fin hjemme-hæklet uro.

Og så har jeg jo set de fedeste armbånd, som jeg gerne ville kunne hækle til mig selv ;-)

Ha' en skøn tirsdag.

Anne Dorte sagde ...

Jeg er mor til to vidunder skønne piger og tænk engang om jeg fik lært at hækle, så ville jeg fluks hælke favnen fuld af de skønneste små dyr, lapper til kjoler, armbånd, små tasker, de fineste hjerter til hårelastikker og puder til værelserne - jeg kunne blive ved.....men skal dog liiiige have lært at hækle først og sådan en gave ville jo hjælpe mig i gang.
Kh anne.dorte@mail.dk

Joan sagde ...

Jeg har ærget mig gul og blå over at jeg for nogle år siden skilte mig af med et hæklet tæppet, som jeg tilbage i gymnasietiden havde fået af en god venindes dejlige og superkreative mor.Det passede ikke rigtig ind hjemme i vores stue. Kunne rigtig godt tænke mig at kunne lave et nyt selv - i de rigtige farver. Men så skal jeg jo lige lære at hækle :-)Forårshilsner Joan

Heidi sagde ...

Jeg har hverken en sød historie eller en dårlig undskyldning, jeg vil bare gerne lære at hækle. Havde desværre ikke mulighed for at deltage hverken i dit hæklekursus først på året eller blogtræf i Silkeborg, måske der var en mulighed her for at lære færdigheden.

Solskin på din vej og smil fra Heidi

S & E sagde ...

Ååååå en Clover heklenål. Jeg har nettopp kjøpt ditt heklede soppmønster hso Stoff og Stil, og tenk om jeg kunne hekle det med en Clover! Ellers har jeg fått sansen for Street Art og skulle gjerne prøvd noe slikt her jeg bor :) Du har inspirert meg til å begynne å hekle og ikke minst fortsatt å hekle. Så nå skal snart en liten prinsesse høyt oppe i Nord få en flott heklet sommerveske. Ha en fortsatt fin dag!

Klem fra Norge

Tineke sagde ...

Ved vores søns konfirmation, havde min datter på 9 år hel selv skrevet en sang til sin storbror, og vi var færdige allesammen, den var bare SÅÅÅ sød. Hun vil gerne have en Peppy Scarf, som jeg smaddergerne vil hækle til hende i det flerefarvede garn. Fordi hun er en superherlig pige.

Jeannette Mariae sagde ...

Jeg elsker bare at hækle, for det giver mig ro og overskud ;-)

Maria sagde ...

Uh, jeg ville gerne vinde -
Der er en lille Musling inde i min mave, der snart snart snart kommer ud og fryser sine fødder i Den Store Forårs-Verden. Hvis jeg er heldig kan jeg nå at få hæklet et par skønne Musling-sko til at hjælpe overgangen fra Havdyr til Forårs-baby :-)

Solskinshilsner fra en hval-stor gravid :-)

Anne Mette Toft sagde ...

Jeg har her på det sidste tænkt meget på om en stykke håndarbejde kunne afhjælpe mine hænders stadige fart mellem fjernbetjening og slikskål... Måske kunne dette lille kit både give mig en ny hobby OG få mig til at tage nogle kilo... Ville det ikke være fantastisk?! Så ville jeg være en lykkens pamfilius. :)

Garn, hund & kat sagde ...

Min grud er at jeg faktisk slet ikke mangler det. Men at jeg vil forære det videre til min barndomsveninde der netop har genoptaget strikning og meget gerne også vil igang med at hækle og lige mangler det siste skub.

g u r o sagde ...

Jeg har så mange planer! Og jeg har enda flere drømmer...! En av de mange tingene jeg tenker på, er at jeg det neste halve året skal sitte mye hjemme, og har virkelig behov og lyst til å SKAPE! Jeg vil så gjerne bli god med heklenåla, slik at jeg kan trylle frem små fargerike skatter, som kan pynte hverdagen! :)

Her fra godstolen ønsker jeg deg alt godt i den nye jobben! Jeg vet at de er heldige som har fått deg som kollega! :)

Klem

Maiken sagde ...

Henne i mit hjørne ligger en ny-indkøbt hæklenål, som skøjter rundt i hænderne af mig. Det ville være skønt at hækle fine kager til min krudtugle, men projektet er på standby da jeg stadig mangler succes-oplevelsen.
Så jeg er sikker på at en god hæklenål+begynderbog kan hjælpe på vej, så der kan blive afholt fin-dame the selskab herhjemme... :o)

Camilla sagde ...

Kære sødeste Karen,
Det er da mig der har fortjent et lille hæklekit, så jeg kan hækle en fin hagesmæk til lille søde "fedberg", som bare gylper i et væk.
Jeg trænger også til at lave lidt håndsarbejde, fordi jeg savner dig så frygtelig allerede.
Knus

Anonym sagde ...

Jeg er bare så imponeret af hvor mange søde bloggere der har lyst at dele af deres passion og kreativitet. Og selv om man ikke er den heldige vinder, så er der mulighed for inspiration til at efterligne eller selv købe - tak :-)Hilsen Annette

Kolorista sagde ...

Jeg syns simpelthen ikke jeg kan komme på en grund der er sødere end alle de andres - for at ville hækle blomster til sin farmor, eller lære sin datter på nogen-og-30 at hækle eller lignende gode grunde - DET er bare for sødt! Min grund er mere sådan lidt "jeg-ku-rigtig-godt-bruge-en-lækker-hæklenål-og-hækleskole" - og det er altså mere ego end sødt :-) Tillykke til den heldige/velfortjente vinder! KH lisbeth

Camilla sagde ...

Hmm den sødeste grund - det er svært - men jeg har i alle tilfælde en oprigtig og dybtfølt grund. JEG ELSKER AT HÆKLE. Jeg har faktisk først lært det for ganske nylig,- og kan slet ikke stoppe igen, mine tanker fyldes hele tiden af nye ting jeg gerne vil prøve, garner, knapper mv.
Idag har jeg sendt min søn på 8 år afsted til rigtig pige fødselsdag, med en tro kopi af dine skønne hæklede armbånd i lyserød/pink og lilla-blomstret knap. Faktisk var min motivation for at lære at hækle, netop dine armbånd...de er nu lavet i alskens farver - og glæder og pryder flere håndled. Tak Karen for din inspiration - jeg er nu helt opslugt af krea-verdenen.

Hav en dejlig dag - Camilla

tellerup sagde ...

Kære Karen! Allerførst tillykke med dit nye arbejdssted- hvor må det være skønt at arbejde på så kreative steder som du!
Mit argument for at vin de skulle være: Jeg er lærer, men det er stort set umuligt at få et håndarbejdshold (alt kreativt er jo stort set skåret væk i folkeskolen!)
Inspireret af dine armbånd mm på disse skønne blogs, har jeg dog fået argumenteret mig frem til at få lov til at lave et valghold i hækling! Jeg har lokket i hele overbygningen, og glæder mig vildt til næste år at skulle lære en flok tøser at hækle- vil begynde med dit armbånd, hvor de så selv skal have en fin knap med.
KH Marianne Tellerup

Anonym sagde ...

Hei Karen.
Sidder og ser på din blogg, og drømmer med til varmere dage!! Jeg er en jyde i Oslo på 10 år og har stor kost meg med bloggen din siden jeg opdpdaget den for ca 8 måneder siden! Den er mit " drømme -fri -romm" om mange av de ting jeg har lyst at prøve ut når dagene strekker litt lengere... Har tre små barn (10 mndr - 4,5 år så dagen flyr...
Og var det muligt at få oppskriften på kransekake?? Skulle bake til konfirmasjon og den blav total mislykket ;(
Ha en fortsat fin dag, og beklager dette blev en litt lang mail. (Vi er forresten en go gjeng der GJERNE ville på et lite heklkurs om du overvejer Oslo da ;)
Hilsen siggen

Kirsten sagde ...

Den sødeste grund ved jeg ikke om det er (og du får altså også lidt at lave med at vælge mellem alle de kommentarer, bette Karen...), men:

Jeg vil gerne deltage, ikke på egne vegne, men på min datters. Asta er 9 år, og går i strikkeklub en gang om ugen i Husflidsskolen i Saltum (home of the semi-famous Bindestuen).

Hun elsker at strikke og hækle, og bruger flittigt mine grejer til både det ene og det andet (også dine armbånd). Hun har nemlig selv strikkepinde, men endnu ikke nogle hæklenåle :-(

Dét kunne jeg godt unde hende - og det ER altså federe at have vundet dem, end at mor har købt dem, når man nu er 9 år... ;-)

Forøvrigt er hun så sød og dygtig (pudser lige mor-glorien hér), at ejeren af Bindestuen flere gange har ytret et forsigtigt ønske om at Asta overtager geschæften når hun bli´r stor - med glimt i øjet selvfølgelig :-)

Jeg krydser fingre for at Asta vinder et hækle-kit - men siger endnu ikke til hende at "hun" deltager i konkurrencen.

Natalia sagde ...

Uuuuhhh nu er det jo nok for sent, men jeg vil såå gerne vinde hæklekittet, for så skal min datters dagplejemor have det. Hun er nystartet med hækling og den bedste dagplejemor i verden - derfor skal hun godt igang :) (Så vil jeg hækle et armbånd efter din opskrift til hendes datter og lægge ved som inspiration)

Helle Koed sagde ...

Jeg vil helt sikkert hækle et par kyser til min lille Magnus, han har nemlig sådan fortjent det! :) Jeg har to opskrifter som jeg svæver lidt i mellem, men det ender jo nok med dem begge hvis jeg får en dejlig clover i hånden! ;)

dejligt med en hurtig give-away fra dig Karen! :)

Håber du har/får en dejlig dag! :)

Stella Dea sagde ...

Det kunne ikke være et mere perfekt tidspunkt end netop nu, at vinde et hæklekit. Min venindes søde datter på 14 år, spurgte mig netop i går, om jeg vil lære hende at hækle bla blomster og det vil jeg selvfølgelig gerne. Her kunne et hæklekit virkelig gøre nytte og glæde.
KH Stella

Unknown sagde ...

Hej Karen.
Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg give kittet til min datter Christina på 10 år.
Hun er rigtig glad for håndarbejde (strik, broderi og hækling).
Hun hækler luftmasker i stor stil og vil gerne lære mere. Det har hun jo mulighed for, hvis hun vinder sit helt eget kit.
Så får hun også sin helt egen "hæklepind", som hun kalder dem.
Kærlig hilsen
Louise

KirstenK sagde ...

Jeg er også med, hvis jeg vinder vil jeg give det til min allerældste veninde som er 87 år, hun kunnegodt bruge sådan et kit...hun er såda en der altid tænker på andre, så nu ville jeg tænke på hende...

Lene´S sagde ...

Jeg er stadig lidt nybegynder udi hækleriet...men synes det går bedre og bedre for hver gang! I veninde-kredsen buler den ene gravide mave frem efter den anden og jeg har bestemt med mig selv at de 3 tøser skal have en hjemmelavet barselsgave bestående af en hagesmæk og en elefant med laaaannng snabel, så hæklekittet vil helt sikkert vække jubel her. Bogen ikke mindst...med de mange fine forklaringer på hvordan man gør de forskellige masker! Og nu er det jo sommer, så tiden på terassen i sol skal jo gå med hækleprojekterne inden der bliver babyboom fra august og året frem... ;o) Lene´S

Krull sagde ...

Allerførst tak for den gavmilde foræring i form af giveaway

Hvis jeg vinder vil jeg forære hele baduljen til min dejlige mor. Hun har altid været glad for og dygtig til at lave håndarbejde, men det er først efter at jeg er begyndt at hækle at hun rigtigt har taget dét til sig. Hun er i en alder af 67 igang med at lære de forskellige teknikker så hun kan producere til sin børnebørn. Hun har gigt og så vidt jeg ved kunne cloveren være med til at hun bedre kan hækle. Jeg ville elske at sidde sammen med hende og hækle og hyggesnakke :-)

Krull sagde ...

Allerførst tak for den gavmilde foræring i form af giveaway

Hvis jeg vinder vil jeg forære hele baduljen til min dejlige mor. Hun har altid været glad for og dygtig til at lave håndarbejde, men det er først efter at jeg er begyndt at hækle at hun rigtigt har taget dét til sig. Hun er i en alder af 67 igang med at lære de forskellige teknikker så hun kan producere til sin børnebørn. Hun har gigt og så vidt jeg ved kunne cloveren være med til at hun bedre kan hækle. Jeg ville elske at sidde sammen med hende og hækle og hyggesnakke :-)

Mette Glerup sagde ...

Hej Karen
Jeg har længe kigget på disse clover hæklenåle, og tænkt hvad kan de som de andre ikke kan?
Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve een :o).
Måske skulle jeg hækle en lille ting til min søster eller hendes ufødte barn. Min søster har været liggende siden december - skal føde til august - og været ude og inde af Rigshospitalet 2 gange om ugen.. Samtidig har hendes kæreste været nede med stress! Hun kunne nok godt trænge til en lille opmuntring :o).
Knus Mette

Fargebarn sagde ...

Jeg vil gjerne være med!
Bedre grunnenn de andre har jeg dog ikke. Jeg har ingen heklekit fra før. Jeg kan ikke hekle, men har lenge tenkt at jeg vil lære. Da kan jeg hekle armbånd og bamser og kanskje noe fint til å sy på barneklær som jeg syr ;)

Annchen sagde ...

Uh... Jeg vil rigtig gerne være med..:) Jeg var jo godt nok med i Silkeborg, men jeg vil så gerne give min mor den skønne hæklenål.. Hun har, siden jeg fik min, gået rundt og været grøn af misundelse over min luksus hæklenål.. Så jeg synes, at en clover til hende på mors dag på søndag ville være den ultimative gave til en hæklemor..;)Så kan hun også få sin sædvanlige farve tilbage..:)
Kh Anne - som nyder at læse om dine nye oplevelser på det nye job..;)

Therese sagde ...

Hej Karen.
Allerførst TILLYKKE med det nye job - det bliver spændende at følge din færd i Søstrenes Verden ;o)

Min grund/lyst til at vinde dette skønne hækle kit:
Jeg er i gang med at lære at hækle, og jeg prøver ihærdigt at blive god med min hæklenål fra genbrugen. Grunden til at jeg vil være ekstra god, er at min svigermor drømmer om et kludetæppe med hæklede lapper til deres nyrenoverede sommerhus - hun kan ikke selv, og hendes mor (som er en skøn dame, der har syslet med håndarbejde altid, kan ikke længere bruge sine hænder)- derfor drømmer jeg om at lave det tæppe til hende... Og så skal hun have det og en god flaske rødvin i gave, så hu kan sætte sig i haven (ved sommerhuset) og nyde frugten af det hårde arbejde de har lagt i det, det sidste års tid ;o)

Mette Skøttrup sagde ...

Jeg vil da også gerne være med. Min datter kigger ofte med, når jeg ser på din blog. HUn hr set flere af dine ting, så som armbånd og svampe, og hun har sagt "mor, kan du ikke lave det til mig". Men jeg er HELT nybegynder, synes af det er svært. Så vinder jeg, er det startskudet til, at hækle sammen med min datter, så skal vi lære det sammen:-)

Mette Sund sagde ...

Jeg vil forærer min svigermor det, fordi hun strikker og hækler det jeg spørger om...jeg siger hver gang at jeg nok skal betale garnet, nye pindee osv, men det ender altid med at hun bare lige ordner det......og vi har trods alt 3 børn som hun skal producere til!!!!!

Unknown sagde ...

jeg har også prøvet lykken hos en anden der var deltager i jeres dejlige hækletræf, men var desværre ikke heldig, så prøver hos dig.

Jeg skal snart genforenes med en gammel barndomsveninde. Vi har ikke set hinanden i over 3½ år, og det endte ikke så godt. Vi opdagede via facebook, at vi begge er gravide, med 1½ md. i mellem, det fik os til at skrive sammen igen og vi har netop besluttet os for at give venskabet en chance mere. Nu er kontakten så småt ved ar blive genoprettet og vi har aftalt at mødes på torsdag for første gang i 3½ år.... Sidst vi snakkede aftalte vi at jeg skulle lære hende at hækle for det ville hun meget gerne lære, så hun kunne lave en masse til sin lille dreng i maven. Jeg ville rigtig gerne forærer hende din pakke, så måske kunne hæklenålene bringe os sammen igen??

kh sarah

Tante T sagde ...

Jeg vil pakke det rigtig fint ind, - og forære det væk!
Til min allerkæreste veninde, der kæmper en brav kamp mod en ond sygdom, og som måske kunne bruge noget af sin "sofa-tid" med en hæklenål og en begynderbog. Tror det ville glæde...

Månestrålens mamasita sagde ...

Håber jeg kan nå at være med.
Min sødeste grund er at jeg bare brændende ønsker mig at lære og hækle ( ingen i min fam eller vennekreds kan det ) så jeg kan lave en findeste små lommer og "lapper" til det tøj jeg syr til mit hjerte - min datter Sofie.
Dette kit vil da være en enorm kick-starter for mig, så jeg håber jeg bliver en af de heldige :-)
Ha en skøn dag i blog-land allesammen
KH vibeke

Stine sagde ...

Jeg kunne bare rigtig godt tænke mig at kunne hækle.....ville elske at kunne hækle blomster ;-)

Malene sagde ...

Først og fremmest - tillykke med dit nye job! Det blir spændende at følge!
Jeg vil bare SÅ gerne lære at hækle, så jeg kan udvide mit hjemmelavede-gaver-repertoire:) Det er der helt sikkert en masse mennesker omkring mig, som vil sætte pris på:)
Desuden er det også et til-og-gå-fra-projekt, som jeg kan hygge mig med imellem mine hvil:) Helt genialt.
Kh. Malene

Unknown sagde ...

Jeg har planer om, at jeg vil lave nogle blomster og et par super tykke og lange grydelapper med hæklet tekst farmor og farfar på. Det skal være til mine svigermor og -far. De har simpelthen støttet mig gennem tykt og tyndt. Min svigermor er der ALTID når man spørger. Hun er simpelthen guld værd. Jeg ville ønske jeg kunne lave noget, som kunne vise bare lidt af hvor meget jeg værdsætter hende og det hun gør.

fru westerskov sagde ...

Jeg har en dejlig veninde, som skal have lært at hækle, så det ville jo være super med dette lækre hæklekit.

KIRKEBY sagde ...

Jeg vil gerne vinde en af de gode hæklenåle så kreaklubben kan have glæde af fornøjelsen også.
Maria

Anonym sagde ...

Hej Karen og til lykke med dit nye job.

Jeg vil gerne være med :-)
Hvis jeg er heldig at vinde, så vil jeg hækle noget street-art som kan give de forbipasserende en overraskelse eller anledning til smil eller nysgerrighed - under alle omstændigheder et positivt øjeblik og dermed en lidt bedre dag måske. Mange hilsner Lone

Unknown sagde ...

Hæklesættet er den helt rigtige gave til en kreativ pige, som endnu ikke har fundet ind til de traditionelle håndarbejdsteknikker - men som lige nu er arbejdsløs og godt kunne bruge lidt inspiration i hverdagen.

Sophie sagde ...

Sikke fint! :-) Hvis jeg er så heldig at vinde dit hæklekit, skal min datter på 8 år og jeg lære at hækle. Min datter ønsker sig meget, selv at kunne hækle dine seje armbånd, og jeg vil gerne lære at hækle de søde små konditorkager, der fortiden forsøder blogland. De skal være til mine dejlige sønner på 1 og 2 år.
God aften til dig!

Helle Tang sagde ...

Uh det kunne jeg godt drømme om at vinde ;-) Jeg startede med at hækle for knapt et år siden, og gør mest i bløde tøjdyr, der glæder "reserve-niecer og nevøer". Er i øvrigt helt vild med din blog, tjekker, dagligt, hvad der er sket i Karens liv:-)
KH Helle Tang -hellefanten

Villa Ko sagde ...

Jeg fik jo en hæklenål til træffet og den er helt fænomenal at hækle med. Der er røget op til flere armbånd igennem.
Min søde datter på 8 år hækler også løs, og det ville være rigtig sejt hvis både mor og datter kunne hækle med kvalitets-hæklenål :-)))

63 grader nord sagde ...

Ser du ikke har trekkt på bloggen enno. Kan jo være du har rukket å trekkt men ikke lagt ut. Prøver meg alikevell :0)
Min grunn; jeg lærte å hekle av min manns farmor mens hun levde. Fikk nesten heklet ferdig ett babyteppe, men i og med at jeg har JRA (leddgikt)så fikk jeg kramper og smerter i fingrene :0(
Jeg elsker å drive med kreative saker alt fra foto, maling, lage kort og sy. Jeg elsket å hekle også og elsker alt det andre strikker og hekler. Men desverre kan jeg ikke selv. Har lyst å prøve meg med å hekle noen blomster bare for å se om jeg kan, bittelitte grann :0)
Men aller helst vil jeg lære min datter på 10 år, så kan hun få gleden av å hekle og strikke! Og jeg få gleden av å lære henne og se på hennes kreasjoner. Skulle du trekke meg lover jeg å lære min datter å hekle :0)
(Og når min sønn blir større, hvorfor ikke lære han ;0) )

Ha en fin kveld!

Mette sagde ...

Karen´, sikk'n hyggelig giveaway med skønne sager. Da jeg læste din post, tænkte jeg straks på min demente svigermor. Hun har altid været kreativ og inspirerende, men det kniber efterhånden lidt. Til gengæld ved jeg, at jeg glæder hende med mine små kreative lykkepakker i ny og næ. Tænk hvis jeg kunne være heldig og vinde din giveaway. Så ved jeg godt, hvem jeg vil glæde.

Anonym sagde ...

Hej
Helst-hækling-herligt-hurtigt-håndarbejde-hæsblæsende-hjerteligt-hjemme-haven-højsommer-hyldest-håndværk-hundrede-hæklerier-hjemmesko-hat-hemmelighed-hobby-helse-hurra-halleluja!
Hjertelig hilsen
Karin

Maria sagde ...

Uhh, jeg tror hvis jeg vandt dette hæklekit må det betyde jeg skal lære at hækle. Jeg er helt vild med de armbånd du laver og de andre hæklede ting andre bloggere laver, men kan det desværre ikke selv. Tillykke med jobbet, det bliver spænnende. Er flittig besøgende hos Søstrene :)

63 grader nord sagde ...

Må legge på ett spørsmål til deg som er "storhekler", Er den heklenålen "lettere" å hekle med enn en vanlig ( min tid som hekler ble meget kort på grunn av de håpløse leddgiktsfingre...De er meget krokete og stive for jeg er operert mange ganger.) lurer på om det kanskje kunne være litt lettere å hekle med en sånn type heklenål? Er det forskjell? Har litt lyst å prøve med igjen med bittesmå prosjekter, men ingen vits å handle en sånn om det ikke er noe særlig forskjell ( kan jo kjøpe den til min datter da, eller hun kan få en vanlig ;0) )

grønn sagde ...

Jeg vil gjerne vær emed og konkurrere om dette fien settet! Skulle jeg være så haldig å vinne vil gaven overleveres til en god venninne som så gjerne vil lære å hekle-sammen med et lite kurs selvsagt :-)

janet sagde ...

Kære Karen.

Jeg bliver helt betaget og meget begejstret, når jeg ser de fine hækleriern alle vegne. Som pynt på en skoletaske, som dekorationer i et nisselandskab eller som udsmykning af byerne...Og jeg tænker "bare det var mig"...Og med det rette værktøj, kan det jo være...Jeg synes det er fantastisk, som de gamle håndværker kommer frem, og jeg får blod på tanden og kriller i fingerne...Så nu venter jeg bare på klokken bliver 21, for måske skal jeg igang med noget nyt???

Kærligst Janet

Louise sagde ...

Den sødeste grund - jeg vil gerne ære mig kære afdøde mormor, ved at lære at hækle. Hun prøvede forgæves da jeg var teenager, og jeg har efterfølgende været så ked af at jeg ikke fik det lært. Hun døde mellem jul og nytår, og som min kære onkel sagde "endnu en hækelnål er gået i stå"...jeg vil så gerne tage teten op, og lade en ny nål begynde...

Fru Tuck Lind sagde ...

Orv, her vil jeg også gerne være med. Jeg vil nemlig så gerne lære at hækle, jeg er helt vild med de der hæklede kager og is. Det må da bestemt være en "sød" grund til at vinde en give away..... ;) Så kunne jeg lære at hækle legetøj til mine søde tøser...

En kopp med te sagde ...

Jeg har ingen bedre grunn enn at jeg ville brukt kitet til å lære med å hekle. Har nylig fått litt nybegynner undervisning av en venninne, men har så vidt prøvd meg på et par bestemorsruter hittil. Håpet er å kunne bli så flink og rask til å hekle at jeg kan lage meg et stort teppe av bestemorsruter.

METTE sagde ...

HVIS JEG ER DEN HELDIGE VIL JEG STRAKS SENDE PAKKEN VIDERE OG GLÆDE MIN KREATIVE DATTER, SOM ER BOSAT I SCHWEIZ. HUN HAR VÆRET MED TIL AT STARTE EN HÆKLEKLUB HVOR DE ER MANGE FORSKELLIGE NATIONALITETER, SOM INSPIRERER OG STØTTER HINANDEN MED ISÆR HÆKLING

Line sagde ...

Det er utrolig mange søde grunde her inde, men jeg kunne godt tænke mig det hækle-kit, da jeg også er en af de nye her i hækle-branchen - eller ny er måske så meget sagt, har nålen og garn men mangler en måde til at komme igang. Har for ca. 1 år siden lovet min kæreste et par hæklet grydelapper, men nu har hans mor givet os nogle. Min grund er måske bare at jeg gerne vil kunne lave nogle hjemmehæklet grydelapper selv.
Hilsen Line

Karen Klarbæk sagde ...

Det er slut med tilmeldinger...jeg trækker nu. Nyt indlæg lige straks.

Mia fra Makværket sagde ...

Jeg vil give hæklesættet i gave til min veninde, som snart har fødselsdag. Hun har spurgt mig mange gange om jeg ikke vil lære hende at hækle, men vi har ikke formået at finde tid til det endnu, så sættet vil helt sikkert sætte skub i tingene!

Mia fra Makværket sagde ...

øv jeg var lige for sent på den....

KirstenLN sagde ...

Åh, det ville jeg gerne vinde - som en hjælp til at holde fast i det kreahul, der endelig er dukket op igen her syv år efter vi fik første barn. Midt i travlheden med de nu tre børn, det spændende job på overtid, alt det praktiske etc. ligger nu også en næsten færdig kjole, to påbegyndte hæklede puder (og jeg kunne SÅ godt bruge bogen, så min runde pude blev flad og ikke bulet...), en bunke miniugler - og stof, garn, papir og ideer til meget mere.

Til lykke iø. med det nye job! Jeg har været spændt på at læse, hvor du har fundet hen. Nu glæder jeg mig til blogindlæg om Søstrene - og til fede varer og ideer i Søstrenes butikker!

Vh. KirstenLN