søndag den 30. maj 2010

Endelig blev det sommer....

Endelig blev det sommer...altså i min vindueskarm. Udenfor kniber det stadig med sommervejret, der er heldagsregn og inde er der vist mest steming for kaminhygge og bagning.

Og så skal min allergi bekæmpes efter døje i et par dage. Høron er midlet (homøopatisk og fra Allergica) og det virker endda straks på mig. Tog 40 dråber i går, i et glas vand og har ikke haft løbende øjne og næse siden. Har frisket op med lidt flere dråber i dag. Jeg tror det holder, hvis jeg bare husker at tage det forebyggende i stedet for altid at vente til det går galt!

Venter bare på de dygtige folk bag Allergica, der også har hjulpet mig fra begyndende influenza med influron, finder på et eller andet bedre, (end de sædvanlige midler smertestillnde eller gigtmedicin fra apoteket) der virker på min hovedpine.Fortsat god søndag.

4 kommentarer:

Kirsten Søeballe sagde ...

Jeg er nødt til at spørge om det er græsallergi ?
For det døjer min datter rigtig meget med . Og hun vil ikke tage de recptpligtige medicin mod allergi da det sløver og den følelse kan hun ikke have .
Hvis dette middel virker mod græsallergi må jeg give navnet på det videre til hende .
Mvh Kirsten

Odins lille hjørne sagde ...

Alergi er ikke noe kjekt!! Tenker på det ofte, hvor heldig jeg har vært som ikke har noe alergi som jeg vet om.. Har en kolega med pollenalergi, og jeg synes synd på henne spesielt på våren når det spirer for fult!
Du får ha en fin dag videre, og håpe at medisinen holder ting i sjakk!!

Kirsten Søeballe sagde ...

Jeg vil helt klart give min datter navnet på midlet . Det har altid været et problem da hun jo har skullet op til eksamener lige midt i græspollentiden .
Så var hun til en eksamen i januar og der var hun helt klar i hovedet da hun var uden allergi på det tidspunkt og scorede sit livs første topkarakter .Tankevæggende ikke sandt ?
Tak skal du have for at have skrevet dette indlæg .
Hun må simpelt hen have det middel :-)

Kirsten Søeballe sagde ...

Tak skal du have .
Jeg har allerede talt med hende og hun er helt med på at prøve det . Især fordi hun cykler næsten 40 km om dagen ud over åbne marker . Og hun har reaktioner fra græsset nu .
Mvh Kirsten