tirsdag den 6. juli 2010

Daggammelt brød


Det daggamle brød blev i aftes forvandlet til brød croutons. Lige til salat fornyelse.

Skær brødet ud i store tern og rist dem i meget hvidløg og "rigeligt med olie" i en pande.


Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle...og vupti,
lige klar til salaten i stedet for at blive smidt ud.

5 kommentarer:

mette b sagde ...

Ja, uhm! Både til vinterens supper, til sommerens salater og endelig som snacks...
Jeg bruger en blanding af æblecidereddike, olivenolie, salt og peber, når jeg laver dem...

God tirsdag til dig!

Line sagde ...

Det var da smart.. tak for det - den vil jeg gå og glæde mig til at prøve den af..

Jane sagde ...

Dejligt!
Man kan også riste dem i ovnen.

Michael sagde ...

Fantastisk ide Karen, det må jeg lige huske, det ser rigtigt lækkert ud.
God aften.

Fru Larsen sagde ...

Det er da en god ide, at bruge resterne af brødet til croutons. Det skal huskes.