torsdag den 22. september 2011

Sviger-mad

Min svigermor laver god gammeldags mad, og sikke et held, for det får vi aldrig ellers.
I aften skal vi på besøg, og have hvidkåls suppe....og jeg glæder mig :)

Hvad spiser I hos svigerfamilien?

11 kommentarer:

Frøskuffen sagde ...

Hvis vi er heldige så 70´er mad og 80´er mad fra Karolinebøgerne :p

Olines sagde ...

Rigtig god mad:)

Unknown sagde ...

Hakkebøffer med bløde løg, kartofler og sovs, der skal skæres ud!

Margit Ammentorp sagde ...

nu er det sådan at jeg selv er svigerfamilie. Når jeg har søn og svigerdatter på besøg, så skal vi have to retter som min søn hader: blomkålsgratin og stegt lever, de dage får han noget andet.

Landbohaven sagde ...

Hvidkålssuppe smager dejlig. Morsom nok. Det skal vi også have i aften.
Smuk billede af dine gl. margarine dåser. og de er i så god stand. Det ser man ikke ret ofte.
Tak for kigget.

Monita sagde ...

Jamen, hvidkålssupper smager også skønt. Hos mine svigerforældre får vi oftest seletsuppe.... Ja, det er i hvert fald hvad farfar kalder Klar supper med boller ;O)))

Randi B. Jensen sagde ...

Ja nu er det ved at være suppe tid - herligt :-)
Jeg har i tidens løb indtaget meget gammeldags mad hos min svigermor, men jeg er jo lidt ældre end dig og nu er det mig, der er svigermor og inviterer på mad, men ikke altid gammeldagsmad - det svinger lidt, for min søn er mest til noget med brun sovs, datteren mere grønt og let mad, så det kan være alt fra gammeldags flæskesteg over stegt kalvelever til italiens inspireret mad nogen gange kombinerer jeg det gammeldags med en mere moderne salat - hvidkålssuppe tror jeg ikke jeg vil blive populær for, slet ikke ved min mand :-)

Lene´S sagde ...

...Uhm..min svigermor, laver rigtig go´ mad... Her kan fremhæves.. Tarteletter med høns i asparges, Gammeldaws flæskesteg med sødt og surt...hjemmesyltede godter..og hjemmelavet rom-fromage..uhm...og hjemmebagte småkager til kaffen ! Ja, det er godt når hun disker op med lækkerierne... Hurra for svigermor

Marthe sagde ...

Altid rart, at blive budt på et måltid mad, og jeg er enig; det gør ikke noget, at det er sådan klassisk "gl.dags". Af en eller anden grund smager svigermors frikadeller bare anderledes godt.
Smuk illustration, nok fra dit eget køkken :-)

Anonym sagde ...

Min svigermor har en gang købt bøffer der var "go´ til grill". Hun har godt nok ikke en grill, så først blev bøfferne stegt på panden, derefter fik de ½ time i ovenen og til sidst fik de et par minutter i ovngrillen! Tænderne var på overarbejde den dag;-)

Anonym sagde ...

AAhhhhh Uhmmmm - jeg er udstyret med en fantastisk svigerfamilie.
Vi får næsten altid hjemme fanget/skudt fisk og vildt. Også tit hjemmerøget...
Alt fra nyrøget torsk med pesto, røget dyrekølle, nyrøgede ål med æggestand, fasan-gryderet og lækre retter med frisk ørred, hornfisk osv.
Behøver jeg at skrive, at vi tit kommer på besøg ;-)
Anemone