torsdag den 17. marts 2011

Arve-filt

Helt  ærlig, hvor heldig kan man være.
For noget tid siden arvede jeg en stor pose filt fra 70'erne.
En ældre dame jeg kender, mente ikke hun ville opbevare det mere.

Og så har det bare de der farver, der ikke er til at finde i dag.
Og kvaliteten....uhm.
Har du nogen du arver krea-grej efter?

5 kommentarer:

lida sagde ...

Jeg "arver" fra min mor - som heldigvis stadig lever:-) har fået utrolig mange strikkepinde og diverse andre gadgets indenfor håndarbejde. Dejligt:-)

Frk. Toft sagde ...

Uha det er dejligt med sådan at arve krea grej. Jeg fik fornylig 5 kg knapper af min mor, som har været mine bedsteforældres, som de havde samlet hele deres liv. Plus jeg fik en masse garn som har været min bedstemors og hendes søsters og der er simpelthen de fedeste farver i pink, turkis, røde, blå ja næsten hele farve skalaen og det er så skønt!

Jeg vil bare sige du har en super fantastisk blog, hvor jeg dagligt finder inspiration.

Knus Mie

Irene sagde ...

Jeg "arver" fra min farmor. Hun har altid noget sjovt i gemmerne og det er altid der, jeg spørger, hvis jeg mangler noget eller har brug for hjælp til noget håndarbejde.
Hun fortæller historier som den, hvor hun under 2.verdenskrig strikkede trøjer og trevlede dem op igen, når hun blev træt af dem for at strikke nye, da det var umuligt at få garn :-)

Jenny sagde ...

Jeg arver desværre ikke så meget fra nogle endnu :) men jeg har købt en masse knapper i genbrug til 5 kr - og det er næsten det samme som at arve, synes jeg.
Jeg kunne egentlig godt bruge at arve en masse kreating, da jeg lige er begyndt at være kreativ igen efter lang tids studeren :)

Johanne Busk Stormoen sagde ...

Min mor, hun er en rigtig smaler, så det er blevet til hæklenåle, garn, stof, perler, knapper og alt muligt andet. Og så rejser min mor og far meget, og hun er heldigvis rigtig god til at købe perler, kantebånd og andet med hjem fra bla Indien hvor de har været til mig. Og det nyder jeg godt af :-)