onsdag den 23. marts 2011

Katte update

Atico er tilbage ved sit normale "jeg".
Det håber vi i hvert fald...
Han er fortsat på skånekost, og så håber vi det bedste om ca. 1 md. når han skal til kontrol igen.
Gudskelov....det var ikke sukkersyge.
Men hvad var det egentlig?
Måske vi er klogere efter næste kontrol?

 Men det er godt at have ham "tilbage" i legesyg topform,
i normal (og overdreven) "giv mig så noget kæl attitude".
Alene det at han sover i kugle igen og ligger afslappet.
Vi håber det fortsætter, og han bare havde fundet noget han ikke kunne tåle, der satte lavinen i gang.

Og ja, jeg har skrevet det før: Jeg kunne ikke lide katte.
Undskyld!!!!!

7 kommentarer:

Lene sagde ...

Tak for din katte-update. Måske har Atico været uheldig at spise noget rottegift (dyrlægens gæt). Havde selv en hunkat med lignende symptomer. Desværre overlevede hun ikke (hun havde ingen fremgangs-periode). Jeg har nogle naboer, der ulovligt skaffer rotte-gift og ikke bruger rotte-kasserne. Er tosset over det, men det er jo mine naboer og istedet for at melde dem, informerer jeg om at kommunen kommer ud med hjælp til rotte-bekæmpelse - helt uden beregning. Og så skal man heller ikke smide køkkenaffald i en åben kompost. Tror mine fordrag virker, hvis ikke, så er jeg ikke bleg for at melde mine naboer. Det er jo ikke kun dyr, der kan komme i kontakt med giften?!! DET ER DEJLIGT AT HØRE GODT NYT OM DIN DEJLIGE KAT. Knus fra Lene

EnHeberg sagde ...

Hvor dejligt at høre, Atico har det bedre. Jeg elsker katte! Og er rigtig ked af, at vores ene er rejst (eller måske død) i vinterens løb :(

Stine sagde ...

Årh, jeg er vild med katte. Din er nuttet :)
Vi havde en da jeg var barn, men den blev aflivet fordi den fik sukkersyge, som ville være for dyrt og besværligt at behandle (dyre sprøjter hver dag resten af livet). Jeg ønsker mig stadig en kat selvom det er ti år siden!

Camille sagde ...

Hvor er det dejligt at høre at der er fremgang!

Lad os håbe det "bare" var dét, ja noget han ikke kunne tåle.

Hav en skøn dag!

Kirsten sagde ...

Men nu ved du heldigvis bedre :-)
Godt han er frisk igen.

Annefia sagde ...

Så skönt att höra att han mår bättre!!!

Etta Loa sagde ...

Det skinner da vist tydeligt igennem at du ret godt kan lide katte søde Karen ;o) .Godt at den er frisk igen, der er ikke noget værre end når ens kæledyr er syge.
Vi har selv 2 katte: Snart 17 årige, ret så døve men rigtig kælne "Lille My" og super frække "rør-mig-ikke" "Bette-mis" på snart 1 år ;o)Bettemis blev iøvrit "påduttet" os af min søns kammerat sm havde fundet den i en grøftekant, udsultet og mjavende.. vi lovede at tage os af den indtil nogen ville have den... det er 1 år siden til sommer og vi vil under ingen omstændigheder af med den!