torsdag den 3. marts 2011

Tid tager tid...

Jeg ved ikke hvorfor, man da jeg var barn var jeg ikke særligt vild med de min mormors porselænsfigurer.
Og lige pludselig er det somom de bare vokser sig ind på en.

Det seneste år har ham her stået synligt fremme i skabet.
Før var han i en æske inde bagest, godt gemt væk.
Har du ting du har forandret forhold til?
Ja, eller vis mig din "hemmelige" samling af "nutede" figurer.


5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sikke en fin lille figur. Jeg blev inspireret af dit indlæg og har selv lavet et indlæg om mine figurer på min blog http://minellevillehverdag.blogspot.com/

hanne ewald sagde ...

Ha, da jeg ryddede mine forældres dødsbo, arvede jeg en hel stribe kongelig og bing og grøndahls figurer. ikke noget særligt, derfor heller ikke af en værdi der var værd at omsætte i et salg. De er en del af min barndom, de fleste har mine forældre arvet efter deres forældre, og det husker jeg.Så nu er det blevet min tur til at eje dem, en af dem en stor isbjørn var det eneste min ældste søn gad arve, så den får han engang. Resten sår i en klynge på en komode, lidt taggy vil nogen måske mene. men de er en del af min historie. Så de bliver stående.

Mette sagde ...

Hej Karen!
Det er sjovt, du skriver om figurer...
Jeg har lige tænkt på dem forleden dag, jeg har nemlig også altid elsket at hade dem, men nu vil jeg faktisk gerne have fingrene i nogle af min mormors (de står hos min mor)
Synes faktisk de er skønne!
Jeg tænker specielt på en, ved ikke om du kender den....
Det er en pige i lang hvid kjole, mener hun står og læser, min mormor sagde altid, at det er var min mor som ung. Den ville jeg elske at eje :-)
Kh. Mette

PS. Tusind tak for en meget inspirerende blog. I skrivende stund er jeg i gang med din fantasiske flagranke, jeg elsker den :-)

Irene sagde ...

Åh, jeg ELSKER også bare mine figurer. Og så er det bare så smukt, det gamle håndværk...

Jane sagde ...

Jeg er altså også ret vild med figurerne fra enten B&G eller Royal Copenhagen.... Jeg har en dreng der sidder på hug og samler et eller andet op fra jorden, en lille hund og to gråspurve... Og jeg ville elske at arve dem min Far har :o)
Det er dansk og det er håndværk når det er smukkest... frem med det, det er for stor en kulturskat til at blive gemt af vejen ....