mandag den 7. juni 2010

Håndlavet look fra amerikansk kæde

Jeg glædes dagligt over, hvordan det mere håndlavede look har slået igennem i modebilledet.
Folklore, Handmade look som hos det spanske favoritmærke Desigual, eller som her på en børne t-shirt fra Old Navy i USA. (Old Navy er ejet af GAP som også har bl.a. Banana Republic) .

Old Navy laver tøj i god kvalitet og med super pasform....og til priser langt under dem i GAP kids. Så skal du til USA, er det er godt fif at holde øje med Old Navy.
Mine børn er altid heldige, for deres moster Ida i USA, er så god til at købe ind til dem (i rigtig størrelse) og i rigelige mængder, at det kun er sjældent vi skal på jagt selv.
Og fugle er åbenbart pynt både her i DK og i USA.
Jeg kunne jo lave meget tøj til dem selv (er jo uddannet tøjdesigner) men når det nærmest aldrig.
Så er det jo godt det derovrefra ser mere hjemmegjort ud.
Syr du selv for at få det hjemmelavede look til børn eller børnebørn?

12 kommentarer:

Anette sagde ...

Sikke en lækker bluse. Den rette blanding af enkelhed og sprælske farver. Jeg syer selv til mine børn, dog ikke alt deres tøj. Det er jo svært at følge med når man har to + en bonus. Jeg syer til dem af mange grunde... for at de ikke skal ligne alle andre, for at få den rette blanding af behagelighed og fede detaljer, for at afprøve nye mønstre og egne ideer, for at spare penge og fordi jeg ikke kan lade være. Vh Anette

HandmadeByMalle sagde ...

jeg tror da vist lige jeg må forbi old navy i den kommende fremtid..... er blusen lige købt eller er det en ældre model for jeg har ikke set den i butikken!

Eva sagde ...

Det tøj ser så fint ud. Da mine børn var små, syede jeg rigtig meget til dem, og jeg elskede det. I dag ville de nok betakke sig, men alligevel kommer der af og til et lille ønske om at lave en nederdel om, at klippe nogen ærmer af, eller andre små tilretninger. Så symaskinen står ikke helt stille. Kun næsten.

Karen Klarbæk sagde ...

Hej Handmade by Malle
Den er ankommet for et stykke tid siden, og var lige lidt for stor dengang. Så desværre er den nok ikke i butikken nu.
Men der er meget andet godt som regel. (Heldige asen der bor i nærheden af en Old Navy).

Karen

Gitte sagde ...

Sikke en sød bluse, det er da dejligt at modtage så fine gaver. Jeg syr en del tøj til min treårige søn. Jeg gør det ikke for at opnå et hjemmelavet look, men jeg kan simpelthen ikke lade være! Har altid en million projekter i hovedet og en del af dem bliver også udført. Jeg synes det er så hyggeligt selv at lave hans tøj.

mette b sagde ...

Det er så dejligt, at det hjemmelavede er i høj kurs igen.

Jeg syr ikke til mine børn længere, men har lavet meget, da de var yngre. Nu er det mest til mig selv, når jeg syr.
God dag,
mette

Anonym sagde ...

Får det ikke gjort heller, nej (selvom jeg sagtens kan, ifølge gamle udtalelser fra Beklædningsfagskolen i Odense ;)....)

Har oven-i-hatten pt. lånt min overlocker ud til søsteren!

Til gengæld frekventerer jeg så ofte som muligt mødrehjælpens genbrug og finder fine ting og sager til pigerne dér, når jeg ikke shopper på rejser i udlandet, (Spanien mest) eller til udsalg på nettet - man er vel økonomisk og kreativ for at få pengene til at strække! Til gengæld køber jeg altid nye GODE sko!!!

Men for filan den er sød dén bluse med pip. ;)

monikats kreative blog sagde ...

Jeg syr fordi jeg ikke kan lade være. Jeg elsker at skabe et lille look til min yngste datter der er både praktisk og unikt. Jeg ville gerne sy endnu mere til hele familien men tiden og evnerne rækker ikke til det hele.

Kh
Monika

Anonym sagde ...

Jeg syr til min søn fordi han gerne vil ha "bløde bukser" OG fordi han gerne selv vil være med til at bestemme - mere end han kan hvis vi køber stangtøj - han vælger stof og kommer med andre direktiver - har dog også med success overrasket ham med en t-shirt med en ugle og en guitar applikeret - og så syr jeg til mig selv, fordi jeg har så mange tanker oppe i hovedet der skal ud. Men jeg elsker også Desigual og Odd Molly

Sylvia sagde ...

Heisann
Desigual er en av mine absolutte favorittmerker, men det koster ganske mye. men jeg liker fargene, mønsteret og litt av den hjemmelagede looken.
Egentlig er jeg innom deg for å si at jeg har litt reklame for bloggen din inne hos meg nå. Håper det er greit?

Karen Klarbæk sagde ...

Haj alle

Dejligt at høre, at så mange syr bare fordi de ikke kan lade være.
Har selv i perioder haft det på samme måde.
Og så andre gange, er det bare lettere at købe eller forandre arvet tøj.

Karen

Fargebarn sagde ...

JEg syr en del klær til mine barn. I dag har jeg fått masse fint retro stoff og andre ting, så nå kan jeg bare sette i gang å sy! Velkommen inn på bloggen min for å se skattene! ;)