mandag den 14. juni 2010

Hvad får du for et klik her?

Jeg kunne jo vende det om og spørge hvad kommer du her for?
For at se hvordan jeg bor?
Hvad jeg laver, eller hvordan jeg lever mit liv?
For at få ideer?
Information om gode køb?
Kreative anvisninger til projekter?
Eller mærke lidt af min livsanskuelse?

Måske ingen af delene...men hvad så?
Jeg blogger her af lyst, hver dag, med den inspiration jeg finder i hverdagen.
Jeg blogger om det jeg har overskud til at vise frem, og som jeg har lyst til at dele med andre,
i et liv med en familie, et fuldtidsarbejde, 10 timers transport om ugen i bil, og et hus med have.
Jeg er glad, positiv og synes jeg er privilligeret.
Jeg laver det jeg elsker HVER DAG! Og nogen gange elsker jeg bare det jeg skal lave!
Jeg har ingen "bagmænd" der betaler mig for at blogge.
Og ønsker det heller ikke.
Jeg viser nemlig kun det der inspirerer mig!
Jeg håber naturligvis du kan lide min blog og bliver glad eller inspireret af at komme her?
Jeg elsker at få kommentarer, men helst med afsender så jeg kan svare tilbage.
SÅ HUSK! Det er dit frie valg om du vil "klikke" her og hvor ofte du vil læse med.
Der er mange andre fantastiske blogge så find den der passer til dig :)

37 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Karen. jeg er inde på din side hverdag, fordi du laver mange spændende ting og, jeg er selv et kreativ menneske jeg strikker hver dag,og syr men ikke hverdag, men jeg erikke så flittig som mange af jer kvinder herinde, du har mange gode ideer og så er det en glad side.
Winnie

Anna Banana Butterhair sagde ...

Jeg elsker at kigge med. Synes du kommer med super mange fine idéer. Og er alle de fine, friske farver er lige mig! Jeg glæder mig super meget til at jeg har sommerferie om en uges tid, så jeg kan kaste mig ud i alle de fine projekter som jeg har fundet både her og hos de mange andre fine blogs.

Apropos idéer, så har jeg lige prøvet noget nyt idag...

http://missbananabutterhair.blogspot.com/2010/06/aftentur-i-haven.html

Hvis du skulle få lyst :)

Fru Olsen sagde ...

Ja, hvad får jeg egentlig for et klik hos dig? Et "møde" med en artsfælle, der som jeg interesserer mig for lidt af hvert, men specielt det kreative.
Jeg er begyndt at blogge og bevæge mig rundt i blogland, herunder din side, fordi det er skønt at "mødes med" og kommunikere om dét, der nu interesserer én.
Din blog var en af de første jeg faldt for, selvom jeg først sent har meldt mig som læser. Du har en masse god inspiration og så er du farverig - man kan da kun blive glad af farver - kan man ikke?

Ingerlise sagde ...

I dag fik jeg meget for mit klik, noget overraskende. At skulle tage stilling til noget. Ja, hvorfor besøger jeg din blog? Jeg fik din blog anbefalet, da jeg selv begyndte at blogge og så er jeg blevet hængende. Hvorfor? jo, jeg kan lide ærlighed og det positive. Jeg kan lide dine ideer og din energi.
Jeg kan godt lide dit indlæg i dag, for jeg synes at det kunne være sjovt at "debattere" lidt mere.
God dag!

Michael Seeger Hanmann sagde ...

For nylig havde jeg et indlæg der handlede om identitet, der også kommer lidt ind på hvor mange der har deres arbejde som identitet, det er det der er så befriende her på bloggen, her handler det primært om hvad vi mennesker går rundt og laver i vores fritid, altså ingen spørger til ens arbejde her, men man følger med i hinandens hverdagstanker, skrevet ud fra ens følelser, eller hinandens hobbies, det er det der fanger mig.
God dag Karen.

Unknown sagde ...

Jeg kommer her for at blive smittet af din glæde og dit overskud :-)

KirstenK sagde ...

Jeg læser din side for inspiration, og fordi andre menensker i det hele taget interasserer mig...

Anonym sagde ...

Hej Karen,
Jeg følger din blog fordi den er inspirerende...jeg nyder at se alle dine små pink-påfund og ideer til hjemmet, nyder at læse om det nyeste brød du har bagt af special mel, bliver glad af at se alle dine kreative projekter og de små lysglimt indimellem...og så holder jeg meget af at få inspiration af dine DIY´s, dem har jeg brugt ved flere lejligheder...
Tak for en skøn, uformel, hyggelig og kreativ blog med masser af personlighed om omsorg for læserene:-)
Mange hilsner fra
Malene

Odins lille hjørne sagde ...

Er innom her stort sett hver dag! Hvorfor?? Tja, du har en blogg som inspirerer, informerer, er en kreativ person med masse flotte prosjekter, du deler dine ideer med oss! Gjennome bloggen har jeg fått det inntrykket at du faktisk er en glad og positiv person og som elsker det du gjør!! Dette smitter over til meg som leser!! så akkurat nå kan jeg bare si takk for at vi får lese i din blogg!! Klem fra wenche O

Anonym sagde ...

...Mit daglige fix!!!
Du 'smitter' med farverig kreasyge ;) plus jeg ser mit fag fra en anden, og mere jordnær, vinkel! Tendensen i designverdenen er jo -desværre- ofte, med næsen i sky...

Krull sagde ...

Jeg læser med primært for at nyde godt af alle dine kreative ideer og også bare for at få den adspredelse og bredde på livet der ligger i at høre om andre menneskers liv, gøren og laden. Det nyder jeg. Tak for din energiske tilgang til hverdagen!

Anonym sagde ...

Jag följer verkligen din blogg. Kollar varje dag om det kommit något nytt
stickgreta.blogspot.com

Anette sagde ...

Hej Karen. Jeg læser din blog hver dag fordi du er et inspirerende menneske. Du kommer ud gennem skærmen, gennem din tekst og dine billeder. Du giver mig ideer til projekter, du giver mig et stille pusterum i det ellers så hektiske liv og jeg nyder at læse om hvad du synes er interessant. Jeg følger mange blogs, som tilsammen udgør en daglig inspiration for mig. Der er både alvorlige, kreative, sjove og udfordrende emner. Lige nu er jeg uden job, så det er rart med en daglig dosis voksen-snak ;o). Vh Anette

Camilla sagde ...

Jeg klikker her for at følge med i alt hvad laver. Fordi jeg er så taknemmelig over at have haft fornøjelsen af at have tilbragt rigtig mange timer med dig IRL.
Knus

Josefin sagde ...

Hej Karen!
Din blogg inspirerar mig, både för "hemmafix" och på arbetet som dekoratör hos Stoff&Stil.
Och även om DU slutat på Stoff&Stil, så fortsätter du att inspirera och jag fortsätter att suga åt mig av alla nya idéer du delar med dig av!
// Josefin

Karina sagde ...

Jeg klikker med dagligt, fordi din blog sprudler af inspiration, farver og glæde. Du har så mange gode idéer, og det er fedt du deler ud, blandt andet via DIY guides.
Så tak for din blog, og din tilstedeværelse Karen! Blogland ville ikke være det samme uden dig...

Signe sagde ...

Jeg læser fordi det gør mig glad, så nemt er det. Jeg kan lide dine farver og dine ideer og dine små input. Men jeg læser fordi det gør mig glad. Jeg kan lide dine kreative ideer og får lyst til gøre noget mere, men småbørn stjæler tid på den gode måde, så det bliver ikke til alt det jeg drømmer om, men så drømmer jeg lidt med på dine ting og en hel masse andres ting og ja bliver glad. Og jeg holder op med at læse, hvis nogen irriterer mig. Men du har gjort mig glad mange gange. Jeg tror ikke på at man kan diktere andre bloggere om deres måde eller deres indhold, så må jeg som læser bare hoppe fra, hvis lugten i bageriet ikke lige passer.
Men i bund og grund læser jeg blogs fordi jeg bliver inspireret, forundret og glad over mangfoldighed, farver og verden i sin helhed.
Signe
kageprinsessen.blogspot.com

Trine Fox Maule sagde ...

Kære Karen
Jeg kommer dagligt på din blog. Hvorfor jeg læser blogge har jeg tænkt meget over. Jeg tror det er en blanding mellem at være nysgerrig - på andres liv, indretning, tanker og kreative ideer. Nogle blogge skimmer jeg hastigt en enkelt gang og glemmer dem herefter - det kan der være mange gode grunde til. Mest tror jeg det handler om, at jeg ikke ser mig selv som værende i deres målgruppe, hvis man kan tale om målgrupper for en blog.
Andre besøger jeg dagligt, og det er fordi jeg bliver fascineret - det kan være af tankerne, billederne, ideerne eller noget helt fjerde. Jeg bliver sindssygt inspireret af at læse blogge. Jeg får tænkt en masse tanker i forhold til mit eget liv og det liv jeg lever og gerne vil leve. Jeg bliver inspireret til mine egne strikke, sy eller andre dimse-projekter. Det nyder både jeg og mine børn godt af - og min mand for den sags skyld også, når jeg falder over en spændende opskrift der kan trylles om til aftensmad
;-).
God dag til dig. Venlig hilsen
Trine

***Hos Mutter*** sagde ...

Jeg kommer for at få inspiration til alt det, som jeg aldrig får lavet alligevel ;)

Miv sagde ...

Jeg læser dagligt din Blog, for jeg kan så godt lide din kreativitet, små finurligheder, og din måde at skrive på. Det er herinde i Blogland, at jeg stikker af fra min egen lille boble, og snuser til alle de spændende mennesker, der er herinde!

Glaphuset sagde ...

Hej Karen.
I sin tid stødte jeg på dig og dine hæklede splitflag, og tænkte: MUMS, lækker lækker blog, her må jeg følge med. Dernæst introducerede du mig for Photo Scape, og hvilken hjælp søde Karen. Jeg bruger jo ikke andet nu ;o) Jeg elsker din blog. Du inspirere mig dybt. Din måde at se livet på minder meget om min, og jeg tænker ofte: Det synes jeg også :o) Din blog er smitsom, og jeg nyder at blive smittet dagligt af dine indlæg. Tak for dine mange indlæg med DIY, dem nyder jeg også rigtig godt af.
Forsat dejlig dag.
Anette

Mette Houg sagde ...

Hej Karen,
Du giver mig energi, glæde og inspiration i min hverdag... Så derfor er jeg dagligt forbi din blog!
Kh. Mette

Katrine sagde ...

Jeg kigger med hver dag, for at blive inspireret! Jeg spiser dine kreative idéer råt og drømmer om at gøre alle de samme ting selv. Jeg elsker at læse om den hverdag og de ting du viser frem.
Jeg blogger selv af samme årsager, nemlig at dele min inspiration, livsanskuelser og min hverdag med andre. Tak fordi jeg må følge med!

Anonym sagde ...

hej ..jeg er også en kreativ pige der kigger med, nästen hver dag...elsker alle former for håndarbejde og farver..bliver glad af at kigge med.
Karin

Eva sagde ...

Jeg kommer tit forbi. Hvorfor? Tjaaa, nok både for inspiration og for..., nej det er altså for svært at forklare. Men jeg kommer forbi, det er sikkert og vist.

Anonym sagde ...

Hej Karen
Jeg er forbi din blog næsten dagligt, da jeg føler, at jeg kan mærke din positive energi strømme ud af skærmen. Jeg bliver inspireret til forskellige ting. Bl.a. har jeg lige søgt og søgt på din blog, da jeg mener, at det var dig, der havde lavet nogle knage ud af plasticdyr som du havde malet. Er det ikke korrekt? Sådan nogle ville jeg nemlig gerne lave ligende, men ville lige se på dine først. Hilsen Bente

anette lyskjær sagde ...

...og hvem elsker DET - at få kommentarer på sin blog - jeg gør også. Er det ikke derfor vi har kastet os ud i dette univers - ellers kunne vi jo bare skrive dagbog.
Mine daglige besøg på DIN blog, Karen og mange andres med for den sag skyld, handler først og fremmest om inspiration og fascination - sluger alt uden filter - krea-ting, spændende anekdoter, ideer, anbefalinger, henvisninger, gavelege osv osv - afprøver nogle af idéerne - inspireres til udvikling af nye - ergo: en lille daglig dosis "livet-er-fuld-af-mange-dejligheder-kom-så-i-gang" og jeg siger TAK-FOR-DET ;-D

Helle W j sagde ...

Hej Karen
Jeg har ikke sev en blog, men har en håndfuld jeg daglig besøger. Der er din iblandt. Du har mange spændende ideer, som du præsenterer på en delikat måde.
Mange hilsner Helle WJ

Fru Thornholm sagde ...

Jeg synes du har en vældig inspirerende blog - masser af kreative indslag og idéer, som du oven i købet deler gladeligt ud af. Herligt!! Der ud over beundrer jeg din livsanskuelse - og det dér med: LAV en god dag, den har jeg taget til mig :-)
Kh Stine.

Else Marie sagde ...

Hej Karen.

Jeg læser din blog fordi det gør mig glad jeg elsker farver og jeg nyder dine kreative ideer. Dit indlæg sætter nogle tanker igang, og jeg har tænkt på hvornår jeg kiggede med første gang - ja det ved jeg ikke rigtig. Men jeg husker at støde på nogle billeder på nettet som førte mig forbi. Det var længe før jeg selv lavede en blog. Det er fangede min interresse og jeg fik lyst til selv at prøve da jeg fik en ny bærbar, og et godt kamera. Jeg kan godt lide din måde at "tale" på, jeg føler mig godt tilpas i "dit selskab". Din blog ustråler energi og virkelyst, rigtig dejligt du deler ud af den.

Julia Hausfrau sagde ...

Jeg følger din blog med stor glæde, blandt andet fordi du skriver på en hyggelig måde, og deler med dig af dine kreativiteter og gode indkøbstip. Bliv endelig ved!!

Fru Larsen sagde ...

Jeg er inde og besøge din fantastiske blog hver dag. Syntes du har rigtig mange gode ideer og inspirationer. Desuden har du en glæde og overskud, som kun kan give godt humør og lyst til at besøge dig igen :)) Tusind tak fordi du er, som du er :))

Kirsten Søeballe sagde ...

Jeg er nysgerrig og tænker "Hvad finder hun nu på ,hende Karen".
Og så ser bloggen godt ud og du skriver godt .
Altid inspirerende at læse med herinde .
Mvh Kirsten

Gitte S sagde ...

Hej jeg er jævnligt forbi din blog, som andre hentes inspiration ikke at det altid bliver til noget. Men det er hyggeligt at følge andre bloggere, verden bliver så meget større.
Ja nogle gange sidder man og undre sig over hvad andre tænker. Lidt sjovt er det da at få svar ik´.
Hilsen Gitte S

Lena sagde ...

Kære Karen! Tænk, at du spørger.....:o) Din blog er en af de mest inspirerende at følge, - og tilmed deler du SÅ rundhåndet ud af alle dine gode ideer, - og endda med udførlig brugsanvisning, så alle kan være med! Jeg synes, du holder en knivskarp og lige tilpas grænse for, hvor langt man kigger med i dit privatliv, - det kan ikke være mere sobert og perfekt! Og så får man som læser overhovedet heller ikke fornemmelsen af at snage i andres folks liv......Du skal bare være rigtig, rigtig stolt af din blog!! Ha' en dejlig solskinsdag :o))

Anonym sagde ...

Hej Karen
Jeg faldt tilfældigt over din blog og er blevet hængende:-) Dine ideer, farver og din kreativitet er meget inspirerende!
tak fordi du deler ud af så mange gode ting:-)
Angel

Dortes Livsnoter sagde ...

Jeg kommer her fordi nogle ting i livet "giver" og andre "tager" - din blog er absolut en "giver" for mig, nyder vist bare dit lille univers... tak fordi du deler med os.

??? numsmort hvad er nu det for et sært kodeord jeg skal skrive, ha ha lyder da helt frækt.