søndag den 13. juni 2010

Babuska papir i Søstrene Grene

Indtil klokken 20.00 kan du stadig nå at deltage i min lille hurtige bog-700faste-læsere give away. Imens du overvejer om du vil lægge en kommentar og være med, kan du lige nå at se dette skønne papir Anna & Clara har købt til butikkerne længe inden jeg kom ind i billedet.

Det fås i butikkerne netop nu (også med brun baggrundsfarve) men jeg kan ikke lige huske prisen, og har ikke bonen mere, så prisen får du ikke denne gang.
Men nu er der jo sjællent noget der er dyrt i Søstrene Grene.
Så kig i butikken hvis du også er vild med babuska på indpakningen.
Og husk: Kl. 20.00 trækker jeg en
vinder af "Familieliv" bogen :)

14 kommentarer:

lise sagde ...

HejKaren
Er din blog blevet til en reklameavis for Søstrene Grene ? Jeg synes, det er ok,hvis det muligvis er en del af din jobaftale, men jeg føler mig sådan lidt....måske narret til at læse reklamer,når det nu er din dejlige blog, jeg vil læse,for den har jeg læst længe og nydt den.Men Søstrenes produkter er ikke lige det,jeg gider at læse.om...forstår du,hvad jeg mener.Søstrene er slet ikke inden for mit shoppeområde.....måske er det derfor jeg er lidt irriteret :-)
God søndag
vh Lise

Malene sagde ...

Hurra for Søstrene Grene! De forstår at følge med på tidens tendenser - og så til alt for overkommelige priser. Jeg nyder at se dine fund - uanset hvor de er fra :)

Malene

Julia Hausfrau sagde ...

Jeg havde ikke lige fanget, at dit nye spændende arbejde var hos Søstrene. Men jeg anede dog at der måtte være én eller anden form for kontakt, siden du har haft så mange indlæg om deres varer den seneste tid ;) Mig generer det dog ikke, jeg er bare glad for lidt info om deres fine, billige sager! (men jeg kan egentlig godt forstå hvad Lise mener)

Hvad er det mon for en stilling du har fået der? Hvis jeg må have lov at være nysgerrig og spørge :)

Kh. Julia

Frk.Badegakk sagde ...

Jeg elsker papiret og håper Søstrene Greeene kunne ha butikk på sørlandet her i Norge...!!!! Jeg vil å ha babuska papir!!!!=D

Karen Klarbæk sagde ...

Tak for kommentaren "Lise". Nu kan jeg jo kun svare dig her, da man ikke kan finde en blog ved at klikke på dit navn. Og jeg svarer normalt ikke på anonyme indlæg.

Alligevel vil jeg gerne gøre klart at:
Jeg byder ind med en blog fordi jeg bliver inspireret af hvad jeg ser og oplever i dagligdagen. Det er det der afgør hvad jeg bringer.
Jeg har IKKE skjult for nogen hvor jeg arbejder, og det behøver jeg vel hellerikke?

Men hvis du/I bemærker det, har jeg senest skrevet om Nettos plastbakker, Nettos opvaskemiddel fra Isabella, om lim fra Stof & Stil og om Bolig og Livsstils bogklubben o.s.v.
Jeg har nu tænkt mig jeg vil skrive om det jeg har lyst til og så må de der vil læse med, være med.
Jeg har INGEN aftale med hverken fimaet jeg arbejder ej heller med Netto, Boligliv etc.

Hvis nogen vil have dialog om dette eller andre emner vedr. bloggen her, er man velkommen pr. mail:
Klarbaek@vip.cybercity.dk

Karen

Anonym sagde ...

Hej Karen.

søsterne Grene er en dejlig og sjov butik, det er noget skønt papir jeg holder meget af farveridt papir og servietter, tak for dit dejlige indlæg.

winnie

Anonym sagde ...

Hej Karen.
Søsterne grene er en skøn forretning for børn og barnlige sjæle, ddesværre skal jeg langt for at komme til en af deres forretninger. dejligt farverigt gavepapir.

winnie

Anonym sagde ...

Hej Karen.
søsterne grene er en dejlig forretning for børn og barnlige sjæle. desværre skal jeg langt ti en af deres forretninger, skønt gavepapir.

Winnie

Sine K-J sagde ...

Tak for tippet om det fine papir. Er en hund efter babushkaer i alle afskygninger. En Århus tur med søstre-besøg må planlægges i løbet af ugen.

Darling L sagde ...

Skøønt papir - det må jeg altså have fingrene i :-)
Og tak for tip, det er nemlig dét jeg ser det som. Og det synes jeg faktisk er rigtig dejligt for en som mig, som ikke lige har en Søstrene i nærheden, og derfor ikke altid ved hvad der er på hylderne ;-)
Jeg ønsker mig sådan en Søstrene Grene butik i Silkeborg :-)
Kh Louise

Julia Hausfrau sagde ...

Hej igen

Tusind tak for dit svar, det lyder bare som et super spændende job. Men det måtte det jo næsten også være, når det kunne lokke dig fra dit tidligere ;)

Jeg er virkelig imponeret over Søstrenes tiltag de seneste år, og med dig bag roret kan det da kun blive endnu bedre!

Kh. Julia

Karen Klarbæk sagde ...

Tak Julia.
Jeg har vist kun fat i en enkelt åre....søstrene styrer fint båden selv :)
Men alt samarbejde bringer godt med sig.

Og Louise: Jeg anser også det jeg laver her, for at være tip til andre der har samme købe interesser som mig. Så tak for kommentaren.
Og man behøver jo ikke åbne et indlæg hvor der står: "Babuska Papir fra SG" hvis man ikke kan lide deres varer :)

Karen

Signe sagde ...

så smukt - men for mig er SG altid dyrt for jeg fristes altid langt over evne og behov, men det er vel på sin vis også godt

Mette Volf sagde ...

Det koster 8 sølle kroner.
Købte det nemlig i sidste uge ;)