torsdag den 3. juni 2010

Hvad laver du i aften?

Jeg har gjort rent, for helt ærligt, så hader jeg at fredag aften skal gå med det og jeg har til stadighed en kælder der venter på mere oprydning, men hver weekend begynder ens.....

Nu har jeg muligheden for at ændre det, for der er støvsuget, vasket gulv og ordnet køkken og badeværelse/toiletter, så nu kan der slappes af i morgen eftermiddag, hvis jeg altså skulle få lyst :)

Og imens har jeg bagt brød. En ny økologisk melblanding er prøvet af. I går for første gang i aften for anden. Der skal lidt mere mel i dejen, hvis brødet ikke skal falde sammen og virke ubagt. Til gengæld smager det himmelsk når bare lige der kommer en slat mel mere i.
Koster 16,44 Kr. i Søstrene Grene i denne uge (så længe der er nogen tilbage) og du skal kun tilsætte lunkent vand ...og så lige lidt mere mel.


Hvis jeg kan komme forbi en af butikkerne i morgen, skal der hamstres......for det er super easy på den her måde.
PS. Der er også en speltpizza blanding og en grovbolle pakning....samme priser.

7 kommentarer:

Camilla sagde ...

Hei på deg. Takk for tips om Sonny Angels dukkene. :) Fant på ebay jeg, så nå er 2 på vei i posten. Gleder meg til de er på plass <3

Ps. brødet så godt ut!

***Hos Mutter*** sagde ...

Åhr hold op. Nu giver du os med de beskidte hjem så dårlig samvittighed ;)

Karen Klarbæk sagde ...

Du har jo ikke set hvordan her så ud HELE sidste weekend og indtil i aften vel???? :)
Det er bare rart nogen gange at være lidt på forkant....hi hi

Fargebarn sagde ...

Så flink du er da! I aften har jeg gått en lang tur og så slappet av i sofaen foran pc og tv. Men skulle nok heller vasket og ryddet hus. Og så produktiv du er som baker brød i tillegg!

Dorte sagde ...

Kære Karen - gid jeg havde læst denne tidligere, så havde jeg måske ladet mig inspirere til andet end en pc aften i bl.a. blogland. Hvor må det være dejligt i morgen for dig, tror jeg vil tænke på dette næste torsdag..

KirstenK sagde ...

Det er lige netop derfor jeg har en regøringsplan...weekenden er ligesom lidt for kort til at gå med rengøring, så jeg tager efter et nøje fastlagt skema lidt hver dag...Det er nemlig lettere "at holde rent, end det er at gøre rent" Men det kræver en del selvdiciplin at overholde planen! Desuden skal jeg også have gæster i aften, og så kan man jo heller ikke suse rundt og gøre rent vel?

Unknown sagde ...

Jo... selvfølgelig måtte du linke! Tak;o) Håber alt er vel hos dig. KH Lisbeth