onsdag den 30. juni 2010

Fashion blogger?

Jeg kunne være blevet FASHION BLOGGER. Have siddet ved ringside og se kreationer gå forbi på podiet. (Billederne er fra en stylebook jeg lavede til min første arbejdsplads, et firma i Kolding, hvor jeg designede undertøj)

Men jeg er nok ikke typen. Ved ikke helt hvordan jeg skal gebærde mig, for jeg er jo ikke en fashion freak. Men kunne jeg være blevet det, hvis jeg var gået mere i den retning. Har du tænkt over om man selv vælger?


I mine yngre dage var jeg forrest i køen til signaturer i mit bog eksemplar af Erik Mortensen. Er den heldige ejer af flere modetegninger af en af de 3 københavnske B'er, Preben Birch og ja, jeg blev uddannet tøj designer og lavede faktisk undertøj og tøj i nogle år inden jeg gik i bolig- og siden krea-mote.Men mine "fashionvenner" fra dengang er til fashion endnu, så jeg kan stadig følge med på sidelinien.

Vil du vide mere om de store modeskabere kan du f.eks. læse med på bloggen her og få god info om udstillinger og andet nyt indenfor fashion.


Selv holder jeg mig til kreative DIY projekter og bolig gejl her på bloggen :)

9 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Og heldigvis for det og for os blev du ikke i undertøjsbranchen

Jeannet sagde ...

det var et godt valg, så har jeg og en masse andre skønne kvinder glæde af dine fantastiske kreative ideer.
Hav en dejlig i dag i silkeborg

Anonym sagde ...

Hyggeligt med 'baggrundsviden' Karen - og ja, sjovt som ens tur ud i verden kan gå af snørklede landeveje...
Jeg håber snart at min vej slår en bugt - så jeg kan komme den vej hén hvor jeg får lov at tjene lidt penge på mine evner (har lige fået endnu et jobafslag - SUUUK!)...
Og modeverdenen, den følger jeg også, fra 'assistent-vognen' (min mor arbejder I den!!!)

Anonym sagde ...

fede skitser, by-the-way!!! ;)

Trine Fox Maule sagde ...

Som meget ung ville jeg være sygeplejerske eller korrespondent. Jeg valgte det sidste, gennemførte uddannelsen - kedede mig bravt undervejs, havde et skod-job (altså set med mine øjne) - det lød meget fint - chefsekretær. Efter et år startede jeg på sygepleje-uddannelsen, og har elsket det hver dag lige siden.

Lissie sagde ...

Så gøy å høre om din utdannelse og valg underveis! Det er ikke lett å vite hva man vil sånn med en gang.

Du er kjempedyktig til det du gjør i dag. Og utifra skissene fra den gang, ser jeg at du nok var dyktig til det og! :)

Stella Dea sagde ...

Hey Karen.
Jeg vil gerne lige bestille et sæt af hvert af alt det fine lingeri. Det ser vildt lækkert ud, som altid med sådan nogle skitser. Tænk hvis man kunne tegne sådan. Jeg kan ikke. Dejligt at nogen kan.
Jeg er som andre bestemt heller ikke ked af de valg du har taget. Dejligt for os andre, forde du er så rundhåndet med din viden og erfaringer. Tak for det.
I øvrigt skønne feststemning billeder de sidste dage. Også tak for dem.

Atelier John F. Clément sagde ...

Hvor sjovt du netop bringer emnet op. Har lige tænkt på vores fashion-tour her forleden ;o)
-Og har faktisk flere idéer til blogemner liggende i skuffen.
Om man selv vælger, spørg du. . . Det tror jeg! Men nok ikke bevidst ;o) Vores "drømme" fører os nok derhen hvor vi ønsker at være.
Vil så gerne se dine Preben Birch tegninger ved lejlighed.
God aften Karen og TAK ;o)

Karen Marie sagde ...

Vælger selv, helt klart - i alle tilfælde når man ser tilbage på hvordan ens arbejdsliv har formet sig, tror undervejs det kan være knap så synligt. Jeg er jo håndarbejdslærer og har længe hældt til den pædagogiske side af faget - jeg startede min karriere i det socialpædagogiske som faglærer, og har bare lært sååå meget om at lære fra sig, og om at at møde andre mennesker hvor de er. Nu er min coctail blevet lidt mere blandet og det elsker jeg, for mit fag har altid været omdrejningspunktet for mit virke. Men der skal stadig være formidling ind over for, at det der giver mening.Og det fortsætter vist det der med at turde vælge og springe ud i ting og sager der er gode for en, men det er jo også en af de ting det der giver livet mening. Det virker da i den grad også som om dine valg har ført dig det rette sted hen ikk`!??

Dejlig solskins torsdag til dig, KH Karen Marie