onsdag den 2. juni 2010

Sommeraften og ærlighed

Så er der sommeraften i haven. Dejlig lun aften. Grill. Gæster. og pandekager på bål på bestilling.


Her er min kæmpeslør plante. Helt ærligt så købte jeg den i den tro, at det var en stor almindelig brudeslør. De stod sammen på planteskolen for nogle år siden. På den ene stod der brudeslør, på den her stod der kæmpeslør. Jeg syntes ikke jeg behøvede at spørge...det MÅTTE jo bare være en kæmpe stor brudeslør?

Den er nu VIDUNDERLIG når den blomstrer, jeg skal vise den frem senere når den er flottest, men en brudeslør det er det nu ikke i min forstand.
Har du nogen gange købt noget uden at vide hvad det var du fik, og så bare været ekstra heldig?

4 kommentarer:

Inger Lises Verden sagde ...

Hej Karen.
Superflot ny forside du har fået!!
Vi har lige købt planter til sommerhuset. Bl.a. stikkelsbærbuske oppe fra Kristina. Jeg mindes stadig da jeg plukkede stikkelsbær med farmor i Skivum, hvor hun fortalte om den uheldige pige fra Klintebjerg. Jeg var også vild med den stikkelsbærfromage hun engang lavede, og som hun desværre ikke selv kunne huske, da jeg bad om opskriften flere år senere.

Nå, men da vi så stod der i regnen og plantede gik det op for mig at det var ribs i stedet. De lignede stikkelsbær på billedet... og den latinske betegnelse forstod jeg jo ikke....
Knus og hyggelig aften til jer!
Kusinen

Hulda sagde ...

Ser ut som en herlig sommeraften. Så deilig med nystekte pannekaker over bålvarmen. Nydelig det bildet av sinksakene dine. -Husfruas Memoarer-

Silje sagde ...

Vi har en gjengrodd hage ved siden av en skog som vi holder på å spa frem, kanskje gjemmer det seg noen skatter der? Din hage derimot ser riktig deilig, nydelig, vakker....ut. Ha en god kveld.

Hilsen Silje og Vibecke

Unknown sagde ...

Hvor er det dejlige billeder kære Karen. Jeg er så vil med den stemning fra din have.. jeg kommer snart over og gemmer mig med katten i krattet ... Eller drikker Kusmi te med dig bagerst i haven ved hortensiaérne.. eller drikker Asti.... i aftensolen.. nå uhmmm der var jeg vist lige væk lidt.. glæder mig til at se dig igen..
Kærligst fra C