tirsdag den 8. juni 2010

Drengehygge

Jeg havde mulighed for at kigge forbi Wenche i dag på vej hjem fra arbejde. Lige en skøn times tøsehygge, hvor jeg fik set det her "live".

Imens er der dømt drengehygge herhjemme. Og jeg siger jer de hygger....
Hvad er "tøsehygge" og "drengehygge" hjemme hos jer?

6 kommentarer:

Kirsten Søeballe sagde ...

Tøsehygge hjemme hos mig er når alle tøserne lægger ansigtsmasker .
Det er bare en af de ting de godt kan li at nusse med .

sofie sagde ...

Jeg har ikke set alle de andre kommentare igennem siden du lavede layoutet på din dejige side om, men billederne er nu meget pixelerede og det forringer desværre "oplevelsen" en del. Og ellers tak for en fantastisk blog. Jeg læser kun få blogs, men din hænger ved og er super inspirerende uden at virke den mindste smule kunstig. Knus fra Sofie

Karen Klarbæk sagde ...

Tak for kommentaren Sofie.
Jeg kigger på min blog fra 4 forkellige computere. Ingen af dem pixelerer billederne....så jeg ved desværre ikke hvor grimt det ser ud.
Er det både i indlæg og headeren øverst?
Eller kun i noget?

Karen

Anonym sagde ...

Hej Karen... Jeg skrev det samme som Sofie hér ved et tidligere indlæg - altså at det var pixeleret at se på - og ikke ligeså lækkert som dit gamle layout - det har dog ændret sig nu kan jeg se?!?!? Meeeeeeeen ligegyldigt hvordan det tager sig ud, så vinder indholdet jo nok alligevel, for følge med det gør jeg dagligt!!! ;) Din og wenches sider er nok det nærmeste jeg kommer et 'blog-fix'...hahaha

Karen Klarbæk sagde ...

Tak søde søsleri ven.
Jeg havde godt læst det men manglede stadig forklaring...."jeg bruger MAC", "Min skærm er vildt stor" ell. lign. udsagn.
Tak fordi I følger med trods (for nogle) forringet billed kvalitet.

Karen

mette b sagde ...

Kun tøsehygge her.

Snakke politik og miljø.

Lægge makeup og sætte hår på mor (!)

Se en film sammen. Lige nu er det Tudor på dr2 om mandagen, hvilket har åbnet for en stor interesse for både datidens politik og menneskesyn, som vi så studerer og snakker om.

Shoppe.

Drikke varm chokolade og spille terninger på café.

Det afspejler vist at mine piger er noget ældre :)