lørdag den 5. juni 2010

Hvor meget vand får vi drukket?

Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at drikke vand. Især i disse dage, hvor vi er heldige at få det skønne sommervejr, sådan for alvor.

Vi fik for nogle år siden en Eva solo flaske. Først tænkte jeg: Skal vi nu have mere stående?
Men den flaske er blevet årsag til, at pigerne selv (også da de var mindre og ikke kunne nå vandhanen i køkkenet) kan åbne køleskabet og drikke koldt VAND. Der er selvåbner, så når man hælder kommer der noget ud, men står den op, er den lukket.


Ud over det, er den jo blevet en del af det festlige farveindslag i køkkenet og på spisebordet.
Der er masser af farver på hystrene. Hylsteret bliver jo snasket af bl.a. børnefingre, men jeg har vasket det masser af gange. Ok, det kan ses den er brugt, men så "nedslidt" er den jo hellerikke efter flere års dagligt brug.
Bare lige et tip til fortsat vanddrikning.

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

åh ja KOLDT vand er det bedste. Kan simpelthen ikke få mig selv til at drikke "lunken" vand...ad...Da jeg var indlagt drak jeg op til to kander vand om dagen...tja, vel lidt over 1½ L. men nu er jeg kommet hjem og det går ikke lige så godt. Tror det er fordi det ikke blir serveret, som da jeg var sengeliggende :D men måske det ville hjælpe bare at have en kande isvand stående på sofabordet :)

Hygge derude i det dejlige vejr, har jeg sagt at jeg er DYBT misundelig over din have?? ;)
kh Sarah

F R K. E V I G G L A D sagde ...

De er bare så fine med de farvede hylstre på.. Jeg har nogen point hos mit arbejde ca. 2100 kr. der kan man købe denne lækkerhed i de forskellige farver + en helt masse andet godt.. uhh lækker med gaver i sigte ;)

Rigtig god sommerweekend til dig og dine karen ;)

Anette sagde ...

Denne kande står faktisk på min ønskeseddel og for at det ikke skal være løgn.. i samme grønne farve som din. Den er rigtig lækker og nem at bruge for alle aldre. Min søster har haft en i et par år og giver gerne en sådan i gave til alle hendes venner. Jeg håber det er min tur til at få en i september når jeg har fødselsdag. Indtil da bruger jeg min stelton vandkande som er svær at holde ved, ikke kan lukkes helt til og som kalker til i det rustfri stållåg. Øv... men den er pæn

mette b sagde ...

Vi har to kander i køleskabet. Èn med vand og én med mynte-citronvand. Godt nok i lidt mere usle kander, men det virker :)