fredag den 4. juni 2010

Alt det vi kan gemme....

Det mest fantastiske ved bloggen er, at man kan skjule alt rodet og få det til at se ud som om der er styr på alting. Vælge hvad man viser, kunne man også nøjes med at sige.

Men i dag må I se det hele. Der har nemlig været nok at se til med at begynde nyt arbejde, ny omvendt rytme herhjemme, hvor mor afleverer og far henter og mor kommer senere hjem end før. Der er masser af nye indtryk og ting at tænke over. Og samtidig det helt almindelige travle liv med rengøring og tøjvask, strygning (som hos alle andre) og hobby.....sidstnævnte SKAL der jo bare være tid til.
Så SÅDAN ser vores indkørsel ud i dag, altså INDEN jeg går i gang derude. Nu skal naboen ikke irriteres over det længere for på den anden side hegnet er der MEGET velfriseret. Rengøringen blev overstået i aftes så nu er der dømt eftermiddags lugning hygge.
(Håber ikke Claus Dalby læser med i dag....)

4 kommentarer:

Sine K-J sagde ...

uh, Karen... Du trykker lige på de rigtige knapper... Min have/indkørsel har kaldt længe, og den der rengøring der skulle have været klaret idag blev oversprings-handlet (kan man sige det ?) af køb af en overlocker. MEGET vigtigere. Så fredag aften med rengøring. Jubi.

Signe sagde ...

Er det ikke netop det som er så smukt ved bloggerier - at man kan fokusere på det som skaber glæde. Inderst inde ved vi vel allesammen at ingen er perfekte. Jeg synes netop at det er dejligt at kunne glædes over smukke og glade bloggerier.
Jeg har ukrudt i flisefugerne stort set alle 250 m2, men jeg synes jo det er sjovest at plante og binde op og bestemt ikke at luge. Og så må det jo være sådan.
Men skal der være fest, må der jo gerne være pænt...

Sommerhusliv Hele Aaret sagde ...

Så det godt du i ikke ser min indkørsel:-)
Er lidt flov nogen gange, da alle mine naboer luger i deres have hver dag mindst...
Men samtidig tænker jeg, de har også kun voksne børn.
Så de har masser af tid...
Ha´en dejlig weekend.
Knus Susi

KirstenK sagde ...

Godt du heller ikke har set min så...men kommer tid kommer råd!