fredag den 1. januar 2010

Nyt år og pastellernes indtog

Det er somom det at begynde på en frisk, også giver lyst til pasteller og hvid.


Pastelfarvede ting har for alvor gjort deres indtog i mit liv på det seneste og det virker da også forfriskende.


Forbinder du bestemte farver med en ny begyndelse? Noget i farver der holder dig fast i gamle vaner? Virker farver overhovedet ind på din stemning?

10 kommentarer:

Lissie sagde ...

Godt nytt år!
Ja, farger virker inn på meg. Og vårens og sommerens motefarger som begynner så smått å gjøre inntog i butikkene. Gjør meg lett til sins og gir meg en lengsel etter sommer.

Ulla V. sagde ...

Jeg har det præcis som du! Jeg ELSKER pasteller og har svært ved at slippe dem, når efterårets mørkere farvepalette holder indtog. Så de får aldrig lov til helt at gå i vinterhi hos mig. ;)

Pasteller er også altid min start på det nye år....der er allerede masser af ting i de farver i min stue, og de bringer en forfriskende start og forventniger om lysere tider på vej.
Og hvor spiller farver bare en kæmpestor rolle i mit liv, når jeg nu tænker over det. :))

Jeg håber, at du kom rigtig godt ind i det nye år...

Sonnie sagde ...

Farver har helt sikkert betydning for stemning. Jeg har altid friske blomster i huset, og det må være stemningen i mig der afgør hvad jeg køber.
Den søde lyserøde, den lækre lyse lilla eller den frække gule. For det meste er jeg til pastellerne men nogen gange skal der knald på farven.
God dag.

Helle : sagde ...

Godt nytår til dig og din familie !!

Det med pastelfarver er ikke lige mig, jeg er mest til stærke farver. Farver påvirker meget ens humør.

Heleen sagde ...

Happy new year!

Eirin Bjørnstad sagde ...

Og jeg kjøpte meg gammelrosa lys for noen dager siden, bare for å markere lysere tider. ;-)
Takk for dine gode pastellbilder. Klem fra Eirin

Vibeke sagde ...

godt nytt år karen!

for noen søde knapper...hi-hi...deilige bilder :)

farger virker veldig inn på meg. jeg gikk ikke over til mørkere farger og tyngre tekstiler her hjemme hos meg denne høsten..hadde behov for de mere friske fargene og slik ble det..

klem

Karin Grøn sagde ...

Godt nytår. Pastelfarver hører for mig Steinermiljøet til og små børn, mens jeg selv er til stærke farver. Det er blevet mere med årene, men det er vel fordi man selv falmer. Så kan man bruge stærkere farver. Som ung brugte jeg meget pastelfarver.

Juliane | Fröken Skicklig sagde ...

I vintermörkret och snöljuset behöver jag glada färger. Jag tycker om pasteller, men det är just nu gula och turkosa, röda och gröna färger som gäller...

Gott Nytt År!

Anette L sagde ...

Rigtig godt nytår.
Jeg sidder og kigger ud over landskabet som er dækket af et fint tyndt lag sne - alt er smukt hvidt. Hvid er sart, jomfruelig, ren og det forbinder jeg med en ny start.