lørdag den 2. januar 2010

Jomfruelig sne i Skagen og mobil netadgang

Lige foreløbig er der kun en der har vovet sig ud. Vi andre må til det, for vi skal bl.a. besøge min fars gravsted og gøre det lidt fint. Ikke at Vorherre ikke har sørget for at drysse sne så det sikkert ser godt ud, men om et par dage kan sneen være væk.

Og så skal jeg lige rundt og se lidt på Skagen i snevejr. Det er længe siden jeg har været i sommerhuset mens der var sne. Og så er den mobile net-adgang med for første gang. Whau!!! Det havde jeg ønsket mig længe.

10 kommentarer:

mette b sagde ...

Ja, sneen pynter flot! Her er faldet 7-8 cm i nat og fuglene nyder bær, kugler og æbler hængt op i havens træer. God weekend i sommerhuset :)

Unknown sagde ...

Ja, det er så smukt ! Her drysserne sne ned og dækker for alt grimt :-)

Hanne sagde ...

Jeg havnet tilfeldig innom bloggen din, fordi jeg så deg i blogglisten hos en bloggvenn i Tromsø. For en nydelig og inspirerende blogg du har! Jeg legger meg til som følger slik at jeg ikke går glipp av noe.
Håper min norsk er forståelig.

Skagen er vakkert, vi var på sykkelferie på "toppen av Danmark" sommeren 2008.

Ønsker deg et fabelaktig 2010!

Pludrehanneklem

Glaphuset sagde ...

Hej Karen.

Uh skønt med en tur i sommerhus, så skal der nørkles, blogges og slappes af ??? :o)
Jeg er lige nødt til at fortælle dig, at jeg har gjort stor brug af dine opskrift på hæklede splitflag. Jeg har stortset ikke lavet andet hele december på den kreative front :o) Det er blevet til 90 flag. 50 af dem fordelt på 5 flagranker i vinduerne i Glaphuset :o) De bare SÅ fine :o) De andre 40 har jeg også brugt til 4 flagranker til værtindegaver. Uha de har da gjort lykke rundt omkring. Så 1000 tak for opskriften og din altid inspirende blog.
Jeg er lige nødt til, at høre, hvordan du ligger flere billeder i et ind på din blog, som du nu har gjort her ??? Det tar sig rigtig godt ud :o) Jeg er forholdvis ny blogger, og kender ikke til så mange fiduser endnu :o)

Rigtig godt nytår.
Kh Anette

Darling L sagde ...

Hej Karen,
Meget smukt ser det ud! Her i midtjylland ligger der også et fint lag hvidt pudder.
Jeg har jo nu afsløret vinderne af min Give Away, og de små bier gik til anden side. Men jeg vil alligevel gerne sende dig en lille sværm, som du kan videresende til samlerne :-)
Min mailadresse, hvortil du kan sende din adresse, står på vinderindlægget.
Mvh Louise

Lissie sagde ...

Din katt så litt betenkt ut med tanke på snøen. *lol* En skjønn katt! Snø er flott! Og så lyser det så flott opp!

Ha en god weekend!

KirstenK sagde ...

Ja, det er Vorherres egen pynt den sne...men du har ret, den kan hurtigt foorsvinde igen...

tusindfryd sagde ...

Kan lige forestille mig hvor smukt der er i Skagen lige nu :-)

Garsdal sagde ...

Uhm! Skage i sne - det kan vist kun være smukt! Lyder som noget man har lyst til at tage en masse dybe indåndinger af! Nyd det!

hanne ewald sagde ...

Hej Karen og Co
Hygger I Jer I skagen?
Bare vejret arter sig så i kan køre hjem. Nu sneer det jo igen ! Jeg har smidt min nytårs- Give away på Bloggen, håber du har lyst til at deltage :-)