søndag den 3. januar 2010

Familiespillet Mexican Train

For 5 år siden fik vi et spil fra min søster i USA. Det hedder Mexican train (Cardinal's). Og vi havde aldrig set spillet før.
Det er sådan nærmest et udvidet domino spil. Det har de sidste 3 år, hvor pigerne har været store nok til at spille det været det absolutte familie spil. Vi har haft gæster til at spille det når vi har været i sommerhus, og de har nu fundet det på internettet.

Vores er vist luksus udgaven med lille metalkuffert og tunge glatte næsten marmoragtige brikker. Men nu er det også set i Danmark i en lidt lettere version. Måske det var en god idé som gave til en familie med børn fra ca. 4-5 år og op. Dejligt verden er så global, at det nu også dukker op her. Anbefales på det varmeste....af HELE familien.

5 kommentarer:

Rina sagde ...

Dejligt med godt spilletip! Det er svært at finde spil, som kan rumme aldersspændvidde på 8-43, som også er værd at spille.... Din blog ser hyggelig ud (må man godt sige det?!?!) - Her vil jeg gerne komme!!!
Bedste hilsner (eller BH?!?...aaaj..)
RINA ;o)

Anne D sagde ...

Dejligt med lidt spil inspiration, Min den yngste på 5 har lige opdaget spillelivets glæder og vil spille hele tiden!

Du har altid så fine billedcollager på din blog. Hvordan laver du dem? Måske kunne du lave et indlæg om det?

Anonym sagde ...

Mit nytårsfortsæt er ene og alene inspireret af dig og din blog - jeg vil lære, at hækle. Derfor håber jeg, at du gentager ideen om et kursus, blot her i det midtjydske. Jeg vil begynde med en bog fra biblioteket og se, hvor langt jeg kommer. Rigtig godt nytår. Hilsen Bente

Inger Lises Verden sagde ...

Hej min kære kusine! Rigtig glædeligt nytår til jer alle!
Det lyder hyggeligt med jeres spil!!Jeg har aldrig været den helt store spiller (og vi fik ellers mange slag kort som børn.) I min familie har det længe været "sequence" der er in. Det kan spilles af både store og små, dog nok lidt ældre end dine piger! Det er et sjovt kort / bræt spil som dels beror på held, dels på overblik.
Håber I får en god eftermiddag i Odense. Jeg kunne desværre ikke komme den dag, men jeg vil nu forsøge at have det fortsæt at vi skal nå omkring Silkeborg i år....:-)
Knus fra Inger Lise

Karen Klarbæk sagde ...

Kære Bente

Du kan jo sende mig din mailadresse, så jeg kan kontakte dig hvis vi laver kursus i Silkeborg/Århus.
Gør det på min mail: klarbaek@vip.cybercity.dk

Jeg anbefaler især det lille hæfte:
Sys Fredens: "Hækleskole". Den er rigtig nem at gå ud fra hvis man skal lære det.