onsdag den 6. januar 2010

Godt fra gemmerne

Nogle gange når jeg lige skal finde noget, så dukker der en helt anden samling op end det jeg lige forventede. Og pludselig er jeg fanget i at vende og dreje og dyrke min store passion: "Hvornår er mon de her lige fra"?

Har du det nogen gange sådan, at bare en knap kan give en hel oplevelse af lige den kjole, den dag eller den fest? Eller glæden ved den ting du lavede, der fik de andre knapper, så der nu kun liggger de her tilbage?
Py ha tiden løber på den her måde. Det hedder vist dagdrømmeri selvom det er aften?

8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Minnene velter opp, men hvor er årene imellom blitt av. Man kan huske krystallklart rundt en spesiel ting, men det andre rundt kan være i gråsone. Ha en fin dag.
:))

Unknown sagde ...

Det er også derfor jeg elsker knapæsker :-)

Garsdal sagde ...

Ja, hvad er det med knapper. Selvom jeg aldrig har lært at sy, har jeg lige så længe jeg kan huske været fascineret af knapper, Min mormor havde en kæmpe knappeæske, som jeg kunne sortere og ordne i timer.
I øvrigt tak for dit link til photoscape!

patch 9 sagde ...

Jeg husker, at jeg elskede min mors knapæske.
Tak for tilbudet om opskrift til dine fine flag, men jeg kan ikke hækle. Når jeg prøver sidder skuldrene helt oppe ved ørerne.
Hilsen Esther

Eirin Bjørnstad sagde ...

Skjønner godt hva du mener, minner dukker bare plutselig opp, de trenger bare små glimt, som en knapp. ;-) I dag har jeg også skrevet om enkle gleder. Alt godt min danske venn.

Drivtommer-Hus sagde ...

Du machst so tolle Sachen:-)))
Liebe Grüße Kiki

Belinda sagde ...

Jeg kender det nok - det er lidt ligesom hvis man finder en stofrest og husker hvornår man sad og syede i det stof :-)

Louise sagde ...

Ja det kender jeg også godt. Var så heldig at arve min farmors sybord, med indhold. De knapper jeg som barn havde siddet og pillet i, de var der stadig!! Jeg elsker også knapper, de har bare så meget historie i sig, tænk hvad de har oplevet og hørt til :o).

hilsen
Louise