lørdag den 9. januar 2010

Blogtræf/Hæklekursus

TAK

Ikke ret mange ord rammer bedre på i dag.
Hele dagen har været HELT IGENNEM FANTASTISK.
Og den her dag ville jeg tage om....måske 20 gange til hvis jeg kunne få lov.
Her kommer dagen i stikord:
Hente min mor, hente Wenche Tusindfryd i Århus, se (og købe) i Butik himmelblå.(Mere herom i et senere indlæg) Motorvejen til Odense. Besøg i Tante Grøn. Spise på en lækker café med Wenche og min mor. Retur til Tante Grøn for lige selv at forsyne sig med indtryk af gode materialer og gamle dage. Længere hen og over gaden til Themsens café og fristelser. Mødet med 34 skønne damer. Fantastiske 2½ time sammen. (Mere herom i et senere indlæg)
Gaver blomster og masser af smil. Pakke sammen. Købe de fineste knapper i Tante Grøn.(Mere herom i et senere indlæg). Farvel og tak for denne gang. Vi ses da her på bloggen ikke?
Hente fodder til katten (mere herom i et senere indlæg)
Hjem via Århus.

Og billedet her er det der bedst rummer det hele fra eftermiddagen.
The, Kagebuffet, kreahækling og lige bag tallerkenen kan du se mine "tanteveninders" overraskelsesgave til de glade "blogdamer/hæklekursister"
det allerbedste værktøj: hæklenålen fra CLOVER str. 3.
Hvad mere kan man ønske sig af en lørdag i Januar?

21 kommentarer:

Malene sagde ...

Og tusind tak til dig Karen. Det var nogle hyggelige timer i Overgade. Du har gjort min gode weekend endnu bedre... og et par armbånd rigere. Jeg har allerede været i gang og kan helt selv nu -uden opskrift. Jeg klapper lige mig selv lidt på skulderen.
Mange klap til dine skuldre også.
Kh. Malene

PUK sagde ...

Glæder mig til at læse mere om alt det du har lovet i dette indlæg;-) Vil gerne høre mere om dine erfaringer fra i dag også - hvis jeg selv skal lave et lignende tiltag på Sjælland...

Karen Klarbæk sagde ...

Selvtak MALENE. Kom bare i gang med stakken af smågaver til veninderne...når du lige har lavet et par farver til dig selv.

PUK. Vi kan da lige mailes ved eller ringe sammen.
Mail mig: klarbaek@vip.cybercity.dk
For du skal da bare have gang i projekt "hækl-selv-sjælland" ASAP.

Lis Rylander Karlsson sagde ...

TAK til dig, Karen! Det var SÅ hyggeligt og jeg havde slet ikke lyst til at tage hjem!

Hvornår skal vi næste gang?

Sonnie sagde ...

TAK for en super skøn eftermiddag Kare. Dejligt arrangement og valg af sted. Det ville jeg også gerne kunne gøre om, det var så hyggeligt.
Håber du får en slap-a-dag imorgen efter dagens program :o)
Kærlig hilsen Sonnie

Karen Klarbæk sagde ...

LIS. Så snart som muligt!

SONNIE.Gæster i morgen eftermiddag, så der skal lige gøres rent (men det kan jeg også li') helt OK med mig.
Med dagen i dag, klarer man ALT bagefter.

Differentia sagde ...

Selv tusind tak til dig Karen. det var en skøn eftermiddag, og vi har hæklet non stop siden (klokken er nu 00.44 ;-)) Resultaterne lader meget tilbage at ønske, men lysten er der, og det må jo være det der tæller, ikke?!
Ha´en dejlig resten af weekenden, og tak for et rigtig godt initiativ.
Mange hilsner
Mette

tusindfryd sagde ...

Tak for sidst søde

Med hovedet fuld af positive indtryk og oplevelser er jeg klar til at putte mig langt under dynen.
Er gerne med en anden gang det er jo ren lykke at kunne give et håndarbejde videre til glæde for en anden ;-)
Vi ses

KH

Ravheksen sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt, bare jeg havde været med.
God søndag:-)

Anette sagde ...

SIKKE en fantastisk dag - den ville gøre de fleste høj. Glæder mig til at læse mere...

Signe sagde ...

Kære Karen + mor Edith, som jeg havde fornøjelsen af at blive vejledt af - tak for en dejlig og udbytterig dag. Jeg glæder mig til at "gå i krig" med flere projekter - på et eller andet tidspunkt bliver ens hæklerier vel ens i både fasthed og form, dén dag drømmer jeg om... Tak endnu en gang!

Tina sagde ...

Tusind tak for en fantastisk dag igår. Det var bare SÅ hyggeligt - og jeg har fået om end endnu mere blod på tanden - og har masser af idéer på tegnebrættet :)
Super-godt initiativ.... gør det igen, snart!
Vi var jo en del hækle-slyngler (som kender hinanden fra slyngebarn.dk) og jeg tør godt svare på deres vegne, at det var nogle SKØNNE timer... tak! :)

God søndag.
Tina

Margith sagde ...

Hej Karen!Det lyder hyggeligt, når/ hvis du laver et kursus i Midtjylland melder jeg mig.
Ved du er en travl kvinde, men måske :-)
Hav en dejlig søndag.

Iisager sagde ...

Hvor lyder det som en dejlig dag. Ked af, at jeg ikke kunne være med. Håber at du kan presse et kursus i Midtjylland ind på et tidspunkt Karen :-) så er jeg klar.

Unknown sagde ...

Det lyder bare SÅ dejligt :-)

Fynpige sagde ...

Tusind tak for en super hyggelig eftermiddag, det var jo som at være i drømmeland....kreative damer...snakken...dejlige kage...stor inspiration...og for en stund var vinterkulden glemt totalt i et par timer ! Dejlig eftermiddag *SS*

Annchen sagde ...

Hvor lyder det bare som en dejlig eftermiddag/dag.... :) Godt at høre..
Men stadig en snert af misundelse;) håber vi også får fornøjelsen af dig herovre...

God søndag med gæster - her er gemalens fødselsdagsgæster blevet hjemme pga snefygningen, så der arbejdes/hygges bare lidt - med alt for meget mad i køleskabet;)

Kh Anne

Fru Melgaard sagde ...

Tusind tak til dig Karen og alle dine mange hjælpere. Det var en rigtig dejlig dag med fantastiske mennesker og kreative sysler - Så bliver det da ikke bedre.... Nå ja kagerne, de var da helt fantastiske;oP.

Endnu en gang tak for dejlig dag:)

Vh. Louise

Sylke Feldhusen sagde ...

Det hørtes ut som en veldig hyggelig dag :)

Kristina sagde ...

Hej Kare,

Tusind, Tusind tak for en fantistisk oplevelse i går. Jeg var helt "høj" da jeg tog derfra og min nye hækle-nål arbejde hele aftenen og helt til kl 01,30 i nat.
Men ØV.... hvor tiden bare fløj derud af. Jeg var slet ikke klar til at tage hjem, da det var slut. Det var så hyggeligt.... super stemning, en masse søde mennesker. Det var også sjovt at få ansigt/stemme på nogle af jer andre "blogger".
Jeg håber ikke det er sidste gang jeg kommer med til sådan et træf. Håber også at jeg får chancen for at møde dig igen ;).

kæmpe krammer fra Kristina

Unknown sagde ...

Jeg synes også det var en fantastisk dag.. desværre gik tiden for hurtigt og jeg var kommet for at lære, så desværre er jeg gået for meget glip af at hilse på alle de andre bloggere.. SÅ KAREN - lets do it again!!! Og for f... dine bukser var totalt fede.. griner - ja ude af kontekst,.. men dem lagde jeg også mærke til... Det var hyggeligt at møde dig ... håber virkelig at vi ses igen en anden dag.. tak fordi du gad sætte tiden af til det.. det var en kæmpe succes.. tak fra C