mandag den 18. januar 2010

Forårs fornemmelser eller sne?

Jeg skal sige det helt klart. Jeg er mest til forår lige nu. Når jeg kigger i vindueskarmen, kan jeg kun sige at jeg GLÆDER MIG til det hele pipler frem....

Men lige nu har det sneet og jeg skal ud på fototur med det allerførste til julekataloget. Det er bestemt ikke hvert år det er muligt at lave snevejrsbilleder i Danmark. Så sne = stor glæde.....lige i dag! Men i morgen. Så må det godt blive tøvejr og give os en fornemmelse af forår.

16 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det sner her også, bare lite grann.
Jeg elsker våren, men setter den litt på vent enda. Jeg er veldig spent på hvordan den vil bli i år, sikkert nydelig. :))

Leander sagde ...

Jeg må ærligt også indrømme at jeg troede det var slut med det sne-pjat, så ja tak til forårs vejr fra i morgen af ;)

MollyMy sagde ...

Jeg kan næsten fornemme foråret når jeg ser på dine billeder. Den lime grønne farve på blomsterne er da også bare helt fantastisk.

KirstenK sagde ...

Hørt, Hørt!

Unknown sagde ...

I får sikkert nogle smukke stemningsfulde julebilleder :-)

Lise C sagde ...

Ja jeg gider heller ikke mere sne, selvom det er fantastisk smukt!

Det bliver da vist nogle flotte billeder I får taget. SKønt med sne til julebilleder.

Kh Lise

Jeannet sagde ...

Hej Karen
Jeg er helt enig, kan næsten ikke vente til det begynder at spire ude i haven og man bare er nød til at gå derud hverdag for at se hvor meget tingene er groet i løbet af natten.
hav en supr dejlig mandag.
kh Jeannet

tusindfryd sagde ...

For min skyld må det sne så meget og så længe det vil bare der ikke vil være isglat som i morges hvor jeg gled hele vejen ned til skolen og børnehaven med børnene ;-)
Men ok foråret glæder jeg mig også til især fordi min have er gjort klar i efteråret til at springe ud!!
Rigtig god dag i sneen søde er jo som bestilt til dig!

unikarina sagde ...

De er skønne de spirende blomster, kan desværre ikke tåle hyacinterne. Men jeg har købt en masse tulipaner og perlehycinter for at lukke foråret ind her. Håber I havde godt med tøj på, da I tog billeder - for der er råkoldt derude!

mette b sagde ...

Jeg er nu vild med denne vinter, som har bragt så mange gode ture på ski med sig. Men foråret er lige så velkomment hos mig. Glæden ved at se de spæde lysegrønne spirer er altid stor og jeg glæder mig også til at forspire det, der skal i køkkenhaven.

God fotodag til dig :)

Pernille sagde ...

Jeg kommer i forårsstemning bare af at kigge på dine skønne fotos, tak for dem. :o) De er intet skønnere end at se små kedelige løg skyde med sprøde lysegrønne spirer, som udfolder sig og bliver til de smukkeste farvestrålende blomster. Ha' en rigtig god dag.

Eva sagde ...

Jeg fandt de fineste hyacinter på vej op ude i haven. Foråret ér på vej. Se billedet hos mig.

sylvia sagde ...

hei.
første gang her hos deg.koselig blogg du har,
klem fra sylvia
vi har fått masse snø....igjen..
gleder meg til våren..

Sylvia sagde ...

Visst hadde vi nesten samme innlegg i går. Jeg hadde også om Hyasinter. De kommer igjen når de er klippet ned, så ikke kast dem når de ar avblomstret.

Annchen sagde ...

Først et stort (og noget forsinket) tillykke med fødselsdagen...:) Lyder til du havde en rigtig dejlig dag... Har lige været lidt blog-"forhindret", derfor den sene hilsen..

Er helt med på dine tanker om forår!! Elsker sne og hygge - men nu har forårsfornemmelserne altså indfundet sig, så nu må det gerne komme..;)

Ha' en dejlig aften

Kh Anne

tempo.dk sagde ...

Fine forårsbilleder. Ja, forår er ikke at foragte, selvom jeg nyder at kunne teste de nyerhvervede skøjter indimellem også. Glæder mig til at se julekataloget. Ha en fin aften. Hilsen Bente