mandag den 11. januar 2010

Butik himmelblå og gode gaver

På vej til arrangementet i Odense i lørdags, kiggede vi lige ind i butik Himmelblaa. Jeg faldt pladask for nogle fat Quarters der lige kan blive gode som knapper, brocher eller badges....eller noget andet. For jeg fik også fingre i en hoben fine silkebånd. Så nu kan stoffet også bruges til...

Der her fine kaste poser med hale. Wenche og jeg fandt dem på den lille basar vi var medvirkende på selv, 14 dage før jul. Det er en lille rispose man kan kaste med. Og da båndene er af silke, svæver de fint efter posen. En sød lille idé. Butikken er helt sikkert et besøg værd. Det var der rigtig mange andre, der også havde fundet ud af, for der var udsalg netop lørdag og søndag.


Under blog/hækledagen i Odense, blev jeg i den grad "begavet". Det var slet ikke meningen at jeg skulle have gaver. Men der var åbenbart flere der synes det. Her er et lille udpluk.
TUSIND TAK søde gavegivere.
Den hvide pakke derimod er en lidt for tidlig fødselsdagsgave, som jeg nu må lade stå og vente. For det er ikke før på lørdag. I den anledning (bl.a.) udlover jeg en "fra mig til dig" giveaway her på bloggen i morgen, og mens I har tid til at melde jer på den, linke og alt der der, kan jeg flyve til Frankfurt på stofmesse i 3 dage....og jeg glæder mig, for tænk engang 3 dage med metervarer og mønstre, og alt hvad der kan opdrives af nyt fra hele verden. Mit arbejde er jo min hobby. og ja jeg er som sædvanlig en "Heldig kartoffel".

12 kommentarer:

Jeanette Hegaard Hansen sagde ...

Det lyder bare som en herlig dag i Odense, og jeg er OVERHOVEDET ikke misundelig, men synes der var lidt langtat køre.
Orv mand, det er da svært at holde nallerne fra den hvide pakke :-)

Ulla V. sagde ...

Hvor er det dejligt for dig, Karen at dit initiativ - og den livsglæde som du unægtelig må have i store mængder - bliver værdsat, også med dejlige gaver.
For der er da vist ingen tvivl om, at selve kurset har været givende i sig selv for alle deltagende parter. :))

Og så kommer du hjem til din fødselsdag!
I morgen vil vi fejre Anne-Sophies 18 års fødselsdag efter alle kunstens regler.
Der er mange skønne mennesker der holder fødselsdag i denne måned... :)))

Rigtig god tur til Frankfurt.

Belinda sagde ...

Hvor ser det bare lækkert ud alt det stof - det kunne være jeg skal et smut forbi Butik Himmelblaa - helt underligt jeg aldrig har været det, nu når jeg ha boet det meste af mit liv i Århus!
Jeg håber du vil vise indholdet af gaven frem herinde, nu hvor vi sidder meget nysgerrige :-)
Håber du får en god messe!
Knus

En fugl i hånden sagde ...

Hej Karen

Sikke lækre små stofstykker, du fik fingrene i, og heldige dig, der blev så begavet. Det er nu ganske fortjent, for du er så givende og inspirerende!

Spændende med give away i morgen - jeg må bestemt kikke ind igen og se gevinsten... Hvis du får tid kan du jo kikke forbi min give away også... Måske den frister dig, selvom du jo er mere til garn og tekstil end tapet og papir ;-)

Gid det var mig, der skulle til messe i tre dage - det lyder herligt og stimulerende. Rigtig god tur Karen. Jeg vil i stedet glæde mig til Københavnertur uden mand og børn i stedet :-)

Hilsen Helle

Anne D sagde ...

Heldige kartoffel, ja! Sådan et arbejde vil jeg også have :-)

Marie-Louise sagde ...

Ja, du er godt nok en heldig kartoffel. Den hvide pakke ser iøvrigt ret spændende ud, der er sikkert noget at glæde sig til:-)

Linnea skriver: sagde ...

Narj hvor skønt!!! At få lov at komme på stofmesse - de er da bare for fedt! Glæder mig til du er hjemme, så vi kan høre mere om messen, lørdagen og give-away´en;-)

Leander sagde ...

hvor er det en fin idé med de der kaste poser, jeg kender en lille pige der ville elske hvis jeg lavede sådan en til hende, tak for endnu en god idé :)

janet sagde ...

Hej Karen.

Min svigermor blev rigtig glad for gaven...Hvis du holder et kursus i østjylland, MÅ jeg med...Så starter volvoen i Randers og finder til ???? Glæder mig til at høre mere....

mette b sagde ...

Hvor er det dejligt at kende til nogen, der har sin hobby som arbejde. Du må have nogle dejlige messedage.

KH Mette

KirstenK sagde ...

Super ide med risposen med hale...jeg vil straks sætte en lille produkton i gang...

Lappesola sagde ...

Så deilig. Håper du får en fin fødselsdag også.
Klem fra Sol