torsdag den 21. januar 2010

Fest inde i hovedet

Hver eneste dag tænker jeg om jeg kan nå højere op, bredere ud, længere ind. Jeg bestræber mig på, at hver dag skal være bedre end den forgående. At indsigten og erkendelsen af hvorfor vi er her skal blive klarere.
De 3 små hyacinter på køkkenbordet er sprunget lidt mere ud i dag. Farven er endnu flottere nu til det sarte lysegrønne, og ved I hvad? Det her er jo kun begyndelsen. Foråret lader nok vente på sig, men det er da "lige om hjørnet"

I morgen (22. Januar) har jeg 1½ års blogfødselsdag. Det er gået over al forventning. Jeg har endelig overhalet Anders Fogh på blogcharten (hi hi, han har ikke været på længe)....har over 400 faste læsere og rigtig mange flere besøgende hver dag.
Men....Vigtigst af alt er glæden ved det. Spændingen I, at komme ind og hvad I andre nu har fundet på? Hvad I skriver? Nye ideer det sætter i gang. Hvad vi sammen kan udrette.
I morgen eftermiddag/aften, efter arbejde, skal jeg på besøg i Århus hos hele 2 med samme glæde ved de her blogs som jeg. Først den ene, den anden.
I morgen KAN KUN blive en god dag.
(Beklager det dårlige lys på billederne....det nåede som vanligt at være mørkt inden jeg kom hjem).

11 kommentarer:

Ingeborg sagde ...

Så herlig livsfilosofi - absolutt til å etterfølges. En super blogg du har - masse inspirasjon å hente her. Tusen takk for at du deler med oss!

Sonnie sagde ...

Rigtig god dag i morgen og god weekend.

Louise sagde ...

Du må have en rigtig god dag i Århus i morgen - mon ikke smilets by holder hvad det lover. Du må hilse Wenche mange gange - jeg glæder mig til at I måske laver en omgang hækling-en-mass her i Århus eller omegn.

Ditte Høybye sagde ...

Tillykke med overhalingen og bloggen :)

tusindfryd sagde ...

Glæder mig ;-)

Hilde sagde ...

Gratulerer med jubileum! Hadde jeg bare vært like flink som deg til å oppdatere! Alltid like gøy å besøke bloggen din! Klem

Kirsten Søeballe sagde ...

Hej Karen
Jeg nyder at læse med i din blog . Den er fuld af stemning.Jeg mangler kun at få duftene med :-))
Skønne fotos af de sart lyserøde hyacinter.
Mvh Kirsten

Turid Holm Flaa sagde ...

Det er nydelige og litt sarte blomster som strekker seg etter lyset. Din positive måte og møte morgendagen på er flott tanke. Din blogg er positiv og varm. Klem fra Turid

Unknown sagde ...

Og med den holdning- livsfilosofi, kan dine dage "kun" blive gode :-)

Differentia sagde ...

Dejlig livsfilosofi Karen, din positivitet og glæde stråler også ud af din blog og det smitter.
Tillykke med blogfødselsdag, glæder mig til at følge dig laaaang tid fremover.
God dag til dig i Århus!
Mange hilsner
Mette

Anna-Karin sagde ...

Hej och tack för en så fin blogg. Hittade den igår och du har gett mig så mycket inspiration. Jag ska så fort jag kan börja med dina fina armband. Lycka till med allt du tar för dig.
Varma hälsningar
Anni
http://lillstrumpaochsysteryster.blogspot.com/