torsdag den 3. marts 2011

Rasmus Klump restaurant

Jeg var i Cityvest ( i Århus) i går, og opdagede at der er kommet en Rasmus Klump familierestaurant.
Hvad mon man spiser der?

NB. Billedet er mit eget.

Da jeg kom hjem og fortalte om det, var mine piger lige klar til at skulle spise ude :)
Har nogen prøvet det?
 Og er det godt?

11 kommentarer:

Jeanette Bøgelund / Lutter idyl sagde ...

Ej hvor sjovt du lige skriver sådan et indlæg - jeg sidder selv lige og er igang med et Rasmus Klump indlæg, da vi lige har fundet en Rasmus Klump pandekage-pande :)

by myr sagde ...

Meget pudsigt at du skrive om Rasmus Klump Pandekagehuset i dag...for vi skal spise frokost derude i dag:-) Det er vores store drengs 3 års fødselsdag, så vi skal spise derude til frokost....

Kh. Malene

Ælle Bælle Bu sagde ...

Vi har prøvet den i Storecenter nord og den er rigtig god. Og maden er sund, da det er madpandekager med lækkert fyld.(ud over dem til dessert) Og så er børn jo mere end velkomne!

Pia sagde ...

Mine døtre og jeg var i Bryggen i Vejle i vinterferien, og da spiste vi på Rasmus Klumpe Familierestaurant og det var super-godt. Masser af lækkert grønt og dejligt kødfyld. Kan anbefales.

Newyorkerbyheart sagde ...

En Rasmus Klump restaurant?? hvor sjovt, jeg må ind og se hvad de har på menukortet - ud over pandekager altså :-)

Mange hilsner
Birthe

Dorthe Thorup sagde ...

Vi er også så heldige at have en Rasmus Klump restaurant her i byen. Maden er rigtig, rigtig god efter min mening:-) Den har dog kun åbent i sommerhalvåret, så det er med at nyde det så længe det varer:-))

Fie sagde ...

Jeg kan også kun anbefale stedet. Mad der mætter, smager godt og er et sundt alternativ til MacDonalds, som børnene plejer at være vilde efter. Specielt til de mindste er jeg vild med menuen: gulerodsstave, agurkestænger, rosiner, små frikadeller-og selvfølgelig pandekager m syltetøj:-)

Mette Glerup sagde ...

Vi har besøgt een af de første, nemlig den i Hals. Det er super hyggeligt og man føler sig hensat til fortællingerne om det gode skiv Mary og Skæg, der skal hjem til Klumps mors pandekager.
Alt er gennemført i Klump stilen fra menukort til service, og det er hyggeligt.
Men lidt dyrt ift hvad man får - men det er jo heller ikke derfor man tager på Rasmus Klump restaurant.

Gitte sagde ...

VIl så nødigt stø salt i pandekagedejen...men men...jeg har desværre ikke en specielt god oplevelse med restauranten i Storcenter Nord.
Der var ikke skyggen af service( måske fordi vi ikke havde små børn med??) Det virkede som om, vi nærmest var i vejen...suk! Maden var ganske enkelt ikke de mange penge værd:-(. Slatten salat, og en kylling, der smagte decideret dårligt. Da vi ganske stille kommeterede det, fik vi bare et flabet svar. ØV! Vi syntes ellers det virkede så hyggeligt, og jeg håber bare det er os, der lige har været uheldige. Normalt skal der meget til, før jeg tager negativ-minen på.....men det er ikke et sted, jeg har stor lyst til at besøge igen.
Godt andre har positive oplevelser, for konceptet er godt og hyggeligt.

Camilla sagde ...

Min familie var også i den i Hals i sommerferien. Synes også det var rigtig godt. Men lidt dyrt.

by myr sagde ...

Nu har vi så været i pandekagehuset og det var skisme en fesen oplevelse...jeg havde forventet en fed indretning med knald på farverne - lissom i Rasmus Klump....men det var sort og stål alle vegne på nær et vægmaleri af Rasmus og vennerne der spiser pandekager. Og der var faktisk en meget kølig stemning, hvis man kan sige det...det virkede ikke helt som om det var et børnested! Og så syns jeg maden var kedelig i forhold til prisen...selvom det er sundere, så havde Oscar nu nok foretrukket en tur på McD på sin fødselsdag:-)

Men det er dejligt at høre, at så mange andre har haft rigtig gode oplevelser med Rasmus Klump :-)

Kh. Malene